Şimdi Ara

SÜPERONLİNE SABİT IP İLE HİZMET VEREMİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2011 yılının sonunda, uzun süre beklediğim fiber internete geçtim ve kabus başladı. Static ip talebim, önce gerçekleştirilemedi, sonra başardılar. Rdns kaydı istedim uzun uğraşlardan sonra onu da başardılar. Bu arada, değişen bir sürü ip nedeniyle domain'imin tutulduğu firmaya her defasında kayıt değişikliği ricası ve kendi dns konfigürasyon değişikliğini saymıyorum bile. Bu arada şikayet sitelerine ve BTK.'na şikayet yazdım. Haklarını yemeyelim, her defasında bana ulaştılar ve nezaketlerini hiç elden bırakmadılar. Nihayet çok uzun bir süre sonunda 212'li bloktan bir ip verip (ip sorgulamalarında dynamic ip gözüküyor!!!) sorunumu bir şekilde çözdüler. Artık kendi mail server'imden mail alıp gönderebiliyordum, ta ki 25 gün önce taşınana kadar. Nakil bedeli olarak 100TL. alıp başka bir static ip verdiler, tabii ki 176'lı bloktan!
    Şimdi, yukarıda özetlemiş olduğum, gerçekte ise çok daha sinir bozucu ve uzun döngüye yine girdik. Yaptığım telefon konuşmaları inanılmaz uzun ve sonuçsuz. Bir çalışan rdns kaydı yapmadıklarını söyler, başka biri her ip değişikliği için 9TL. ücret yansıyacağı gibi insan aklına hakaret içeren bilgiler verir, başka bir çalışan ise son derece nazik ama başka bir şey yapamayacağını söyler. Tekrar BTK'na ve şikayet sitelerine başvuru, yine anlamsız ve gerçek dışı yanıtlar...
    Şu anda mail gönderemiyorum ama web server'im çalışıyor. Ben artık yıldım, bu kadar uzun yazmamın nedeni de bu sonucu aklımın kabullenmemesi. TTnet bu işlemleri birkaç dakikada çözüyordu ama onun da hızı ve şirket anlayışı malum. Bu işe yaramaz ip için ayda 9TL. alıyorlar, bu hakareti kabullenemiyorum.
    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentex -- 9 Eylül 2014; 10:46:01 >




  • Lanet olsun böyle şirkete bende DSMART-Superonline aldım.

    5 günde 2 kere Ip alamama sorunu yaşadım. Çözüm sağlamak için 1 gün sunuyorlar.

    5 günde 2 gün çalışamadım evden çalışan biri olarak kaybım büyük ve yapabildikleri tek şey kayıt açmak.

    tahahüt sürem dolmuş olsa 1 dakiaka beklemicem !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.