Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (759. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.640
Cevap
69
Favori
603.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Bence karanlık dedikleri lucifer değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SnaipCorder


    Bence karanlık dedikleri lucifer değil.



    lucifer dahil tüm kötülükler bence yoğun bi sezon olacak gibi :D

  • lucifer niye gelsin ki, zaten karanlığı hapseden kişilerden biri. karanlığın içinde olması saçma olur. ölümü öldürmek nedir ya finalde karanlığın içinde kaldılar bir etkisi oluyor mu ki acaba? crowley yine eskisi gibiydi, geçen hafta kırmızı gözler falan görünce başka bir şey bekliyordum. şu süperdi ya

    "A long, long time ago, there once lived an evil bitch sorry, witch"
  • Bu bebelerin bencillikleri nolacak ya.


    Ne incilde ne de herhangi bir inanışta ya da mitolojide olan bir kötülük gelmeyecek. Zamandan önce yaradılıştan önceki kötülükler gelecek. Lucifer diyip durmayın. Ayrıca Tanrıyı da görecez muhtemelen 11. sezonda Chuck reyiz yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 21 Mayıs 2015; 14:05:15 >

  • Gelecek sezon için umut vadeden bir bölümdü artık basit şeylerle uğraşılmıcak. Michael Lucifer hatta belki tanrının gelme ihtimali var :D Yalnız ölümün bu kadar kolay öleceğini düşünmüyorum tekrar gelmesi lazım onun da.
  • Hiç sıkılmadan izlediğim bir dizi. Oyuncular da rollerini çok iyi oynuyorlar. Tebrikler.
  • 5.Sezon Finaliyle yarışacak nitelikte bir sezon finaliydi açıkçası çok çok iyiydi gelecek sezon içinde cidden çok büyük umutlarım var dizi eski zamanlarına dönüyor gibi.

    Bu arada Supernatural'in yayınlandığı kanal olan CW'den gelen açıklama ise ;

    'Onlar ne kadar süre yapmak isterse o kadar devam eder dizi'
  • Uzun bir aradan sonra eski bölümlerin tadını aldım.Çok iyiydi sezon finali


    Death bu kadar kolay harcanmaz bence ilerde tekrar görürüz.Mühür işini iyi bağladılar.Önümüzdeki sezonun konusunu da görmüş olduk.Baya saracak bence önümüzdeki sezon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agelooq7

    5.Sezon Finaliyle yarışacak nitelikte bir sezon finaliydi açıkçası çok çok iyiydi gelecek sezon içinde cidden çok büyük umutlarım var dizi eski zamanlarına dönüyor gibi.

    Bu arada Supernatural'in yayınlandığı kanal olan CW'den gelen açıklama ise ;

    'Onlar ne kadar süre yapmak isterse o kadar devam eder dizi'

    CW'de SN'in 10 senedir devam eden kemik kitlesi var, hemde reytingleri ile kanalın 3-4. sırasında felan o yüzden sorun etmiyorlar ama,
    Ama cevapları çok hoşuma gitti, helal olsun valla. :)


    + Olarak herkes gibi bende 11. sezondan ciddi bir beklenti içerisindeyim. Hemde acayip, garanti gözüyle bile bakabilirim yani okadar gaza geldim. :D

  • Lost'taki Smoke gibi çıktı yerin dibinden. Hep çok iyi sezon finali yapıyor la bunlar da bekle şimdi 11.sezonu. Bölüm gayet iyiydi de şimdi Death'i öldürünce dünyada nasıl ölüm olacak o da soru işareti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agelooq7

    5.Sezon Finaliyle yarışacak nitelikte bir sezon finaliydi açıkçası çok çok iyiydi gelecek sezon içinde cidden çok büyük umutlarım var dizi eski zamanlarına dönüyor gibi.

    Bu arada Supernatural'in yayınlandığı kanal olan CW'den gelen açıklama ise ;

    'Onlar ne kadar süre yapmak isterse o kadar devam eder dizi'

    diziyi bilmemde oyuncular tükenmeye başlamış http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/29046699.asp



    cass'in crowleyi öldürmesi imkansız. crowley'nin 11.sezon için anlaşması var. sanırım kabilin mührü sadece evrenin yaratılmasından önceki kötülükler için değildi.
    iblisler yeraltından çıktığına göre tüm kötülüklerin engellenmesi içindi. büyük ihtimal 11. sezonda lucifer gibi eski karakterleri tekrardan görücez. artık bundan sonrada herşeyi düzeltip küçük hayalet avcılığına devam etmeleri saçma olur. gelecek sezon final olabilir, tabi bu seferki konuyu uzatmazlarsa.
  • Sağlam sezon finali olduda sanki önceki sezonlarda finallarde sonraki sezona böyle meraklı bekleyiş olmuyoda herşey olup bitiyodu sezon finalinde bu final başlangış gibi oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poljac

    Sağlam sezon finali olduda sanki önceki sezonlarda finallarde sonraki sezona böyle meraklı bekleyiş olmuyoda herşey olup bitiyodu sezon finalinde bu final başlangış gibi oldu


    dean'ın ölüp şeytan olarak geri gelmesi,meleklerin düşüşü,dean'in arafa gitmesi,castiel'in tanrı olması,sam'in kafesten geri gelmesi,Lucifer'ın gelişi,Dean'in cehenneme gitmesi,Dean'in ruhunu satması,Sam'in ölmesi


    bence diğer sezon finalleride en az bunun kadar vardı.sadece sezon 1 finalinde çok ciddi birşey olmamıştı


    bu arada biri demiş
    azrail öldü şimdi dünyadaki ölümler nolucak diye.ilginç bir noktaya değinmiş bende merak ettim
    ilginç bir noktaya değinmiş bende merak ettim inşallah havada bırakmazlar


    bölümle ilgili tek kötü şey

    castielin crowley e naptığını göstermemeleriydi.
  • Güzel bir sezon finaliydi sıkılmadan beğene beğene izledim.


    ölümün ölmesi ile ölme muhabbeti bitmez. Bir sürü azrail var bunu bazı sezonlarda gösterdiler . Ölüm patronları gibi bir şeydi
  • 10x23 (Sezon Finali)

    Her şeyin böyle bir bölümde lap diye gitmesi bana saçma geliyor açıkçası.


    • Mühürün, Death'i öldürebilecek güçte olması bana basit geldi. Nasıl ki lanetli biri öldürülemiyorsa 'ölüm' denilen varlıkta öldürülmemeli. Ha belki kendi aracıyla öldürüldüğü içindir bilemem. Voldemort'un ters asa vakası gibi.
    • Cehennemin kralı Crowley'i ve Cass'i parmağında oynatan bir cadı vardı son sahnede. Son derece saçma. Zaten Cass tam şamar oğlanına döndü.
    • Bahsedilen karanlık, leviathan'ın bir üst modeli gibi olabilir. Ancak belki seneye final yaparlarsa tam olarak kıyamet pazarı gibi bir şey izleyebiliriz.


    Sezon finali gayet iyiydi fakat çok oldu bittiye geldi.
  • Adamlar nasıl final yapılır biliyorlar abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.sezon finaline benzedi biraz.
  • Öyle bir yerde bitti ki şimdi bekle dur bakalım 11.sezonu
  • Gayet guzel bir sezon finali idi cok begendim
    ilk olarak ölüm vakti zamaninda artislik yapiyordu zamani gelince tanriyi da öldürcem diye deane sende mühür var öldüremem demesi abes oldu biraz.
    Ikinci husus ölümün ölmesi, coltla dahi ölmeyen bir varlik nasil böylesine kolay ölür kendi oragiyla ölmesine bagliyorum bunu öbür ihtimaller abes olur.
    Yaratilistan önce bulunan karanlik ise suan tamamen muamma yeni sezonun baslamasiyla belli olur ne olduklari neye muktedir olduklari lucifer michael metatron hatta bizatihi tanri gelebilir. Bir gizemde castiel crowley ve rowenna tarafinda. Bakalim bu durumdan nasil kurtulacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga K.


    Lost'taki Smoke gibi çıktı yerin dibinden. Hep çok iyi sezon finali yapıyor la bunlar da bekle şimdi 11.sezonu. Bölüm gayet iyiydi de şimdi Death'i öldürünce dünyada nasıl ölüm olacak o da soru işareti.



    Ölümü öldürmek gibi bir olay saçma geliyor bana açıkcası geri döner diyecemde kendi silahı ile öldürdüğü için bilemicem. Ölümün ölmesi ile dünyada nasıl bir ölüm olucak yerine bence başka biri gelir bu böyle devam eder kısaca sırada bekleyenler vardır. Fakat mühürün çıkması ile şimdiki karanlık geldi büyük ihtimal Luciferda Michealda geri dönücek herhalde buda Sam ve Deani yine kaybetme olasılığı sunar bize büyük ihtimal yine o bedenleri isteyecekler.

    Duruyorlar duruyorlar sezon finalinde bomba gibi bir bölüm yapıyorlar aslında mühür olması iyi bir şeydi bu sayede korkusuz oluyordu fakat kontrol dışı olması olayı saçma şimdi mühürde gitti artık ölümlü oldu. Rowenanın onları durdurması saçma olmuş o kadar uğraş zincirlerini daha önceden niye kırmadın o zaman cass crowleyi öldürmez bence orda kudurmuş köpek gibi oldu adamı zaten kukla gibi yaptılar nasıl melek anlam veremedim şamar oğlan gibi oldu. Seneye başlarda yine sıkıntılı geçer bunu araştırcaklar falan filan bakalım yine bir umut bağlayalım.
  • 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.