Şimdi Ara

Superbox Sorunsalı ( lütfen bilenler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim süperbox taahhütüm birkaç gün içinde sona erecek bende parası ödediğim bu data hattını başka bir operatöre taşıyıp kullanmak istiyorum .

    1- Taşıyabilir miyim?
    2- Taşınıyorsa eğer sözleşmem otomotik şekilde sona erer mi ? Bir belge doldurmama gerek kalır mı ?
    3- Bunu daha önce yapmış biri var mı ?

    Arkadaşlar bu soruları yanıtlayacak cevval arkadaşları arıyorum . Kimse bilgilendiriyor beni . Bilgileri yetersiz hangi Müşteri temsilciaiyle konuşursam konuşayım .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • darkjester kullanıcısına yanıt
    Evet

    Modem normal koşullarda size ait değil, onu iade ediyorsunuz sanırım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatı boyunca superboxu deneyimlememiş biri ,buraya gelip bizim bile kullanıcı olarak bilmediğimiz soruya ,evet yanıtını yapıştırıyor sakin inanım numaranı taşıma yapma ,direk modem ücretini + başka ücretleri fatura na yansıtırlar superboxu kapattirmak ,hat taşıyarak yapabileceğin basit bir işlem değil ,adama fazladan para ödetirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superbox Data Hattı için ücret ödemedik. Ücretsiz verildi. Cevabıda sözleşmede yazar. Superbox kampanyasında çok güncelleme oldu paket fiyat v.s. Yanlış hatırlamıyorsam bir kampanyasında hattını kullanabiliyorduk onun dışındaki sözleşmelerde Kampanyayı iptal etmek için hat iptali gereklidir. Yani sözleşmenizi kontrol etmeniz gerekir.

  • Ülkemizde tüm hatlar ücretsizdir, ilk açılışta kontörlü Data/ses hattı için peşin faturalı Data/ses hattı için fatura ile 12 taksit ile yeni tesis ücretleri alınmaktadır (superbox dahil, devlet tarafından alınan ücretler). Superbox da bir Data hattı olup diğer hatlardan hiç bir farkı yoktur, diğer operatörlere Data yada ses olarak dahi taşınır, tek dikkat etmeniz gereken sözleşmenin sonlanması aşamasında cihazın iade koşulları ve sözleşme bitiş tarihidir, numaranızı sözleşme bitiş tarihinden önce taşımamalı, cihazı kaç gün içinde iade etmeniz gerekiyorsa taşıma yapıldığı gün sürenin saymaya başladığını unutmamalısınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 24 Ekim 2020; 8:17:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.