Şimdi Ara

Super Mario Galaxy 2 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
18.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çocukken Mario oynadık diyenler çocukken başka konsol mu vardı
    tabi ki vardı diyeceksiniz Sega, Nintendo, Atari konsolları vardı. Hepside elimden geçti. Onların hepsi çocuk konsoludur zaten size göre.
    Çocukken oynadık diye çocuk oyunumu oldu

    Günümüzde küçük yaşta Little Big Planet oynayan çocuk 15 sene sonra LBP çocuk oyunu derse komik olur dimi

    bu arada gidin GoW oynayın gelmeyin buraya bizde dünyadaki en güzel 2. oyunun zevkini çıkrtalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tym -- 26 Haziran 2010; 14:40:54 >




  • Oyun bence mükemmel bence 9,8 az bile keşke 10 verseydiniz.
  • wii nin en güzel oyunlarından biri ama bırakın dünyada 2. olmayı ilk 5e giremez
  • niye marioyu destekleyenler misafir üyelikle geliyor acaba gerçek kimlikleriyle onlardamı grafik avcısı ? tabi burda çifte standart
  • bu grafik puanlarını oyun hakediyor çünkü oyun nintendo wiinin grafik yapısına göre tasarlanmış.bunu gowla kıyaslamak saçma olur.bu oyun aynı grafiklerle ps3e çıkmış olsaydı evet grafik puanı düşük olabilirdi.ama wiide zaten bu grafikler gerçekten güzel.wiinin grafik gücünü kullanıyor.gow 3 de 9.9 almış grafikten ama o puan ps3 üzerinden değerlendirilmiş.mario da 9.9 almış ama wii üzerinden değerlendirilmiş.yani kısacası 2side exlusive 2side kendi oyunlarını çalıştıran konsalların (wii, ps3)grafik gücünden puan almış.wiiye göre bu grafikler 10 olabilirdi.sizce gow 3 aynı grafiklerle wiiye çıksaydı kaç puan alırdı:):):)
  • zaten erdinç abi 5.49 da wii oyunlarını baz alınca en iyi grafikli oyun diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    wii nin en güzel oyunlarından biri ama bırakın dünyada 2. olmayı ilk 5e giremez

    +1

    Bu arada:
    30 yaşında olan arkadaş, kusura bakma ama hayatın boş geçmiş.
  • çok güzel inceleme olmus Erdinç İyikul eline sağlık. izlerken resmen kalkıp bir wii almak geldi içimden sadece bu oyun için bile wii alınır sanırım maddiyat olmasa :( ben en son super nintendo'da super mario bros oynamıştım ve hâla oynmak isterim yeri ayrıdır marionun ve çoğu kişinin de düşündüğü gibi çok da kolay oyun değildir, ben bir çok bolumunde saç baş yolduğumu bilirim :))
  • Küçükken hayatlarındaki en büyük zevklerden birini kendilerine yaşatmış olan bir oyunu şimdi gelip çamur atmak nedir bilmiyorum.
    Bunu kediler bile yapmaz.

    Çabalarınızın amacı ne bilmiyorum ama burda sabaha kadar tartışsakta oyun dünyanın en iyi 2. oyunu olmaya devam edicektir.Bunu ben değil siz değil oyunu inceleyen üst kademeler söylüyor.
    Burada eleştirenlerin kaçı oyunu oynadı bilmiyorum
    yada oyundan tam olarak ne bekliyorlar.
    Sizin mantığınız öğrenciye ders anlatmadan yazılıya sokmak gibi birşey oluyor.

    İnceleme için teşekkürler güzel bir inceleme olmuş hakettiği puanıda almış.

    Bu puanı almasında çıktığı dönemin büyük bir etken olduğunu düşünüyorum lakin günümüzde oyunlar ile yeni tanışmış kişiler kendilerini ''güzel oyun = güzel grafik'' esasına göre ayarladığı için oyun yapımcıları mecburen grafiğe ağırlık verip oynanabilirliği 2. plana atıyorlar.




  • @LeadMX

    Ne yani şimdi bir oyunun 9.5 geçebilmesi için illaki bir silahlarla canavarları,yaratıkları,insanları öldürmek mi gerekiyor? İllaki gerçekci grafikler mi olmak zorun. Ben oyunları bir nebze olsa dahi gerçek hayattan uzaklaşıp eğlenmek için oynuyorum. Mario'nunda kötü(!) grafikleri, çicekli böcekli, mavi,sarı yeşil atmosferi,bulmacaları bana o eğlenceyi sağlıyor. Oyun olması için bunlar gerekmez mi zaten?
  • Wii sahibi bile olmayan arkadaşlar burada sanki oyunu oynamışta beğenmemiş izlemini vermiş.Bu oyun harika.Şu anda 30 yıldız falan topladım ama hiçbir bölüm diğerine benzemiyor.Grafik anlamında göze batan hiçbir kusur yok.
  • LeadMX

    senin şu anda belkide (gerçi laflarından anladığım kadarıyla "belkide" lafınada gerek yok) sahip olamadığın pek çok şeye sahibim. Çocuklarım var, işim gücüm var, ben hayatımı çok şükür dolu dolu yaşıyorum. Çocukluğumdan beri neredeyse her tür oyunuda oynarım ve tüm konsollar (psp haric) elimde mevcut.Hani bilmişlik taslamıyorum ama senin gibi bilgelik yapan 2 tanesi gelip şu güzelim oyunun altına hiç oynamadığı bilmediği halde yazınca, bu kadar eğlenceli ve büyüleyici bir oyuna yazık oluyor. Hiç bilmeyenleride, hatta bilenleride irrite ediyorsunuz. Bırak en azından bu site nintendo adına bişeyler yapsın, sizin için yeterince ebegümeci sitesi var.
  • forumda bulunan birçok kişi oyun oynamanın amacını bilmiyor ve bunlar genelde cocukluğundan beri oyun oynayan kişiler değil bunlar oyun dünyasında ps1-ps2 zamanlarında katılan kişiler bu kişilerin grafiği ön planda tutmasını anlayabiliyorum çünkü dediğim gibi adamlar oyunun amacını bilmiyorlar. onlara söyleyebileceğim tek şey var siz oyun oynamayın gidin film izleyin onların grafikleri daha güzel
  • böyle platform oyunlarına bayılırım :) pokemonu bile günlerce oynadım 2 boyutlu grafik desen 5 para etmez ama acayip keyif alıyordum oyundan :)

    yakın zamanda bir wii almayı planlıyorum ps3ü satıp :)
  • Sırf bu oyun için wii alınır bence oyun süper.
  • Abi neden böyle oyunlar Red Dead Redemption'dan falan yüksek puan alır? Grafiği nasıl 9.9 alır? Cidden inanamıyorum. Çok puan vermişsiniz, hele bir de RDR'dan 0,1 puan fazla almış!!! Yanlış anlamayın, sizi eleştirmiyorum ama artık oyundan zevk alarak 9.8 vermeyin. RDR Grafik olsun, ses olsun oynanabilirlik olsun; her türlü daha iyi bu Mario'dan. Yani oyun budur falan da demeyin. Bana hiç zevk vermez. RDR, GTA 4, GoWIII, Heavy Rain, Gears of War II varken, bu oyunu oynamak çok saçma olur; PS3 ve Xbox 360'a saygısızlık olur.
  • Ayrıca bu oyun oynanabilirlik ve grafikleri RDR ve Alan Wake gibi oyunlardan daha iyi ise; ben oyun dünyasını bırakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Abi neden böyle oyunlar Red Dead Redemption'dan falan yüksek puan alır? Grafiği nasıl 9.9 alır? Cidden inanamıyorum. Çok puan vermişsiniz, hele bir de RDR'dan 0,1 puan fazla almış!!! Yanlış anlamayın, sizi eleştirmiyorum ama artık oyundan zevk alarak 9.8 vermeyin. RDR Grafik olsun, ses olsun oynanabilirlik olsun; her türlü daha iyi bu Mario'dan. Yani oyun budur falan da demeyin. Bana hiç zevk vermez. RDR, GTA 4, GoWIII, Heavy Rain, Gears of War II varken, bu oyunu oynamak çok saçma olur; PS3 ve Xbox 360'a saygısızlık olur.

    Sanırım anlamak istemiyorsunuz.Yukarda yazılanları bir daha okuyun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ayrıca bu oyun oynanabilirlik ve grafikleri RDR ve Alan Wake gibi oyunlardan daha iyi ise; ben oyun dünyasını bırakıyorum.

    Herkes için en hayırlısı bu olur.
  • Arkadaş bu mario nun nesini eviyosunuz una 9.9 verp en iyi oyun seçionuz naptınız yaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.