Şimdi Ara

Sunray4 Dm800hd se wifi alps tuner lı ama tarama kanal bulmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çinden 2 adet sunray4 dm800hd se aldım 2sinde de aynı image (newenigma2) ve donanım var ama birinde kanal taramasında hiçbirşey yok. Tuner ı alps ve voltajını da ölçtürdüm 18 volt fakat birinin bütün kanalları bulduğu yerde biri kanal bulamıyor. Clone Dreambox tan anlayan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.uydu aramada sinyal sürekli değişiyor db i düşüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compicom -- 28 Mart 2013; 21:09:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: compicom

    Çinden 2 adet sunray4 dm800hd se aldım 2sinde de aynı image (newenigma2) ve donanım var ama birinde kanal taramasında hiçbirşey yok. Tuner ı alps ve voltajını da ölçtürdüm 18 volt fakat birinin bütün kanalları bulduğu yerde biri kanal bulamıyor. Clone Dreambox tan anlayan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.uydu aramada sinyal sürekli değişiyor db i düşüyor.

    Eğer sinyallerde düşüş varsa 2 nedeni var.1. Tuneri arızalıdır. 2. Kablo uçları temas etmiyor olabilir...Diğer sorunlar da olabilir ama ana nedenleri bunlar...
  • Sunray4 DM800 HDse hakkında ayrıtılı bilgiye ihtiyacım var. Daha önce dm800 hd kullanmış biri olarak dm800 hdse almak istiyordum. Ancak bu cihaz yani Sunray4 DM800 HDse aklımı karıştırdı, ne gibi özellikleri var. :Dm800 hd pwr nin yaptıklarını yapabiliyor mu? DM800 HDse nin yazılımları bu cihazda kullanılabiliyor mu? Harddisk takılıp barry alen yüklenir mi? Barry allen ve kayıt benim için oldukça önemli. Tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.