Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
31
Favori
81.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 1 ay icinde 6 sezon izledim o kadar is yogunlugu arasinda. Dizi gercekten izlettiriyor kendini. Kotu bolumler yada sikan bolumler illa ki var ama genel olarak izlenesi bir yapim. Is dunyasina dair ders niteliginde , insana ekstra seyler katan bir yapim.


    Dizinin final yaptigini konuya girince gordum , 9. sezon yayinlanmis bir dizi kesinlikle basarisiz sayilmaz. Son iki sezonu cok merak ediyorum , bakalim neler olacak.

  • Geçen gün başladım. Dizi çok güzel. Eğlenceli ve çok akıcı. 2.sezonu bitirmek üzereyim.


    Dizideki Kadınlar çok güzel  Suits (2011) | IMDB:9.0 


    İlk başladığımda Rachel'i gördüm. Yav diyorum ben bunu nerden tanıyorum gözüm biyerden ısırıyor. Heralde diğer dizilerden demiştim. Birkaç bölüm daha izledim. Dur ya dedim hangi diziden hatırlıyorum bi bakayım. Bi google arattım Kadın Koskoca Düşesti ya :D Öyle dank etti :D Oradan ısırıyormuş gözüm işte  Suits (2011) | IMDB:9.0 

    2.Sezonda Harveyin takıldığı Zoe çok güzel Kadın ya :D Aksanı çook tatlı acayip hoşuma gitti :D

  • Ben bunu nasıl daha önce izlememişim diye kendime o kadar kızdım ki. 6.sezondayım dizi kendini aşırı izletiyor Harvey Specter baya kaliteli karakter olmuş. Mike Ross beni çıldırtıyor gereksiz ahlak abideliği ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim. Son 2 sezon olması gerektiği gibi değildi diye düşünüyorum. Harvey bana kalırsa 2 sezon olması gerektiğinden çok uzaktı. Bazı şeyleri yavana atmışlardı. Hardman meselesini bu kadar abuk subuk şekilde üstlerinden atmamaları gerekiyordu. Faye konusuna değinmiyorum. Fake villain gibi son sezona koymuşlar. Oyuncular mı bıraktı yoksa anlaşamamazlık mı oldu bilmiyorum ama daha iyi seviyede birakabilirlerdi.


    Ne diyeyim ki. Yazılacak çok şey var. Bittiğine üzüldüm. Bitirdiğime üzüldüm. Belki 2-3 sene sonra tekrar bitirebilirim. Şu son 1 ay sadece Suits'i bitirmekle meşguldum. Son sezonlarda Dorothy - Wicked Ones çalıyordu. Dinlemenizi tavsiye ederim. Pearson diye yan bir dizisi daha var, ona da en kısa sürede başlayacağım. Muhtemelen Jessica buralara nasıl geldi diye anlatıyorlardır.


    İyi ki bitirmişim. Tavsiye ederim arkadaşlar.

  • sonunda bitti.


    duygusal , komik , heyacanlı ve tutkulu bir dizi


    hemen ilk bölümü tekrar izleyesim var.


    bunun benzeri diziler tavsiye edicek var mı


    hukuk mücadelesi olan bu şekilde

  • Saygıdeğer Sussex Düşesi hazretlerinin "common folk" ile öpüştüğü dizidir. Tabi o zamanlar taş gibiydi. Düşes de olsan zamana sözün geçmiyor.

  • ekip bi araya gelmiş Golden Globe ödülleri gecesinde.

    https://twitter.com/goldenglobes/status/1744217512836050968

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.