Şimdi Ara

Südge (Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/sb/rh/egitim/sudge_egitim.asp#001 linkte eğitimle ilgili bilgiler yer almakta ancak kursun yeri belli değil. (Sadece başvuru yeri olarak Zeytinburnu yazıyor İstanbul için) bu kurs hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman başvurmak gerekir?istanbul Anadolu Yakası'nda kurs veriliyor mu bilgilendirirseniz memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yakında basvurumu yapacagım buraya , bakalım sonra nasıl ısleyecek surec . gelıp gıden varsa yorumları beklerız ıyı olur .
  • Südge kısaca Alkollü iken araç kullanımı nedeni ile ikinci defa geçici olarak 2 yıl ehliyetleri alınan sürücülere uygulanan psikoloji eğitimidir.Normal sürücüler, ehliyet sahibi olmayan kişilerin bu kursa başvurmalarına gerek yoktur...

    Bu kurs kısa bir kurs değil.1 aydan 6 aya kadar süren bir eğitimdir.Alkol nedeniyle ehliyeti elinden alınan sürücüler için zorunlu olup biraz baş ağrıtabilir...

    En iyisi alkollü araç kullanmamaktır tabiki...


    Bu eğitimi İleri sürüş teknikleri eğitimi ile veya özel direksiyon eğitimi ile karıştırmayın :) Ehliyet almak için başvurulacak bir kurs da değildir.

    Detaylı bilgi arkadaşın verdiği linkte mevcut.Ben yanlış anlamalara sebebiyet vermemesi için ufak bir açıklama yapma gereği duydum..

    Sevgiler :))
  • bugun kurs zamanı 1-5 arası , napalım artık yaa dayanacaz . gıderken defter kalemde gotureyım bari napıyım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.