Şimdi Ara

Stres Mide Bağırsak Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • stres, düzensiz beslenme, uykusuzluktan dolayı midemde ve bağırsaklarımda sorun olduğunu düşünüyorum. Sabahları uyandığımda mide bulantım oluyor açlıktan ölüyorum ama bişi yersem kusucağımı hissediyorum ve kusabiliyorum. Üniversitedeyim sınıfı geçemezsem bursum kesilicek diye çok stres yapmıştım şimdi sınıfımıda geçtim. Yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle ramazan ayı midemin dinlenmesinde iyi geliyor gibi. Gastrit belirtileri gösteriyorum ama tek bir farkı var dışkılama koyu olması gerekirken bende açık renkli sarımsı durumda. Yardımcı olabilicek biri var mı ?



  • Hemen bir doktora görünmeni öneririm.Mide ve bağırsak hastalıkları çok ciddi ve ilerlediğinde kansere dönüşebilecek hastalıklardır.Semptomlarını internetten araştır ve az çok tahmin edeceksindir hastalığını ülser gibi gözüküyor fakat doktora görünmelisiniz bakteriler kendiliğinden yok olmuyor çünkü.Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 farklı doktora gittim. Hepsi belirli bir hastalığın teşhisini göstermiyor dedi. Kan vermemi ve mideye boruyla iniceklerini söylediler ama korktum gidemedim. Gitmeyi düşünüyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.