Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.542
Cevap
26
Favori
303.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar benide eklerseniz sevinirim ....

    Bu arada aranizda Imperyalizm 1 oyununu oynamis yada oynayan varmi ???

    M2TW oynuyorum hicte sikilmiyorum ...............
  • Beyler madem 250 üye var grupta kurucumuz bi hamachi ağı kursun sürekli online rakip buluruz nicklere de yazrız oynadığımız oyunu herkes oyununa göre rakip bulur ne dersiniz??
  • selam

    ben de ANNO 1701'ciyim.
    eklermisin.
  • Benide eklerseniz sevinirim.
    Bende her yol paris :D Red Alert hastası,stronghold delisi,anno serisi,starcraft tapıcısıyım
  • osman4142, DeaTLesSHer0, sin37, TrMhMt, erkanocak, feckless hoşgeldiniz ekliyorum.


    Bserat bende hamachi yok olsa bile ayarlarını yapmakta sorun çıkıyor o yüzden o dediğini başka bir üye sahiplensin.

    Bide ama şöyle bak: 230 üyeden kaç tanesi uğruyo topiğe?? Şu anda 3 kişi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 6 Kasım 2008; 14:24:01 >
  • 236. üye olmuş 250 ye az kalmış
  • arkdaşlar ben dünya haritası üstündan oynanan 2. dünya savaşı veya şimdiki savaşları konu alan bir oyun arıyorum tavsiyeleriniz varmı:D
  • arkadaşlar bende tiberium wars ın gdi campaign ini bitirmiş bulunuyorum . GDIlarda son bölüm müthiş olmuş . bi taraftan uzaylılarla uğraşırken bir taraftanda nod lar saldırıyor .müthişti.
    benden size tavsiye liquid tiberium bomb u kullanmadan oyunu bitirin . yoksa oyun sonunda fırça yiyosunuz komutandan ve spikerden.

  • 237
    Evet stratejisiz yapamıyorum

    İlk göz ağrımız Amiga500 de Genesia, ardından Dune 2 ve Civilization. Command&Conquer serileri ve Red Alert, Heros of Might & Magic, Settlers ve Star Craft. Yakın geçmişten biraz Cossacks, biraz Stronghold, biraz Sudden Strike, ciddi derecede Lord of the Rings. Şimdilerde Company of Heros ve bir miktar Red Alert 3. Hiç ısınamadığım oyunsa genelin aksine Age of Empires.
  • Arkadaşlar slm,
    Sayfa 22 ye baktım ama Company of heroes incelemesi bulamadım. Herneyse...
    Sorum şu: Company of heroes opposing fornt oyununda 2.3.0.1 versiyonunu hamachiden oynayamıyoruz. Bazı host ayarlamarı falan yaptım ama nafile bi önceki sürümü oynaya biliyorduk.
    Sizden ricam son sürüm COHOP'u hamachi ile oyanayabilen varmı acba?
    Tşkler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 14 Kasım 2008; 7:03:24 >
  • Hökela ekliyorum hoşgeldin aramıza.

    Favorine COH yazıyorum. (Yakın zamanda olduğu için; değiştirmek istiyorsan söylemen yeterli.)

    quote:

    Orjinalden alıntı: Goa Mania

    Arkadaşlar slm,
    Sayfa 22 ye baktım ama Company of heroes incelemesi bulamadım. Herneyse...
    Sorum şu: Company of heroes opposing fornt oyununda 2.3.0.1 versiyonunu hamachiden oynayamıyoruz. Bazı host ayarlamarı falan yaptım ama nafile bi önceki sürümü oynaya biliyorduk.
    Sizden ricam son sürüm COHOP'u hamachi ile oyanayabilen varmı acba?
    Tşkler...


    Orada var. 22. sayfanın linkine tıkla sonra ctrl + f yapıp company yazsan "şaak!" diye çıkar.

    COH'te var COH:OF'ta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 16 Kasım 2008; 23:06:26 >




  • Arkadaşlar bir oyuna başladım adı: "Desperados: Wanted Dead or Alive". 2001 yapımı eski bir oyun; fazla tanıdık değil ama fanları iyi bilir. Böyle "Commandos" tarzı oyunları seviyorum o yüzden bunu da bir deneyeyim dedim ve pişman olmadım.

    Oyunun türü: "taktiksel strateji" arkadaşlar. Commandos oynayan varsa şunu diyebilirim: aynı tas, aynı hamam. Sadece konsept değişik(vahşi batı). Commandos oynamayanlara:

    Aynı bir C&C yada Age of gibi, yukarıdan kontrol ettiğimiz adamlarımız var. Her birinin farklı dalları var. Kimisi uzaktan bıçak atar, kimisi dinamit atar, TNT patlatır vs. vs. Oyun bölümlerden oluşur ve oyunu bitirmenizi sağlayacak en önemli şey: save. Ne el becerisi ne zeka, inanın bana; Onlar sonradan geliyor. Her bölümde bir amacımız olur ve bizde o amaç için elimizden geleni ardımıza komayız. Bazı bölümlerde sessiz olmak iyidir, bazılarında epey bir ses çıkarmak durumunda kalıyoruz... Bu tür strateji için bir liderden çok bir tilki olmanız lazım yani.

    Oyunu oynayan varsa tartışalım çok güzel bir oyun çünki şu sıralar bağımlılık yaptı. 12. bölümdeyim(galiba) Sanchez'i mahkum ettik sonra işler sarpa sardı ve şimdi maksimum güvenliği olan bir "kaleye"(hapishane değil olası valla bak) giriş yapıp onu kurtaracağız çünki muhtacız herife. Çok zor bir bölüm gibi duruyor. 3 tane subay(officer)'ı indirmemiz lazımmış böylece erler emir almadan harala gürele dalacaklar(önceki bölümlerdeki düşmanlar gibi yani) bizde önceki bölümlerdeki gibi indireceğiz; öyle zannediyorum.

    Bu oyunun fanları varsa gelsin topiğe konuşalım, tartışalım. Bide orada favori adamım: "Doc McCoy". Herif ne biçim doktor?! Haydut yaa bildiğin; doktorluk yan meslek. Onun numaralarına bayılıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 15 Kasım 2008; 3:38:16 >




  • Desperados benim klasiklerim arasında yer alır gerçekten güzel bir oyun 2. oyunu oynama şansım olmadı ama en kısa zamanda deniyeceğim 2. oyun gayet zor a benziyor çünki zor u severim zaten oynarken de en zorda oynarım genelde Desperados 1 de en güzel bölüm Sanchez i kaçırma bölümüdür sende şuan ordasın şuanda Teker teker düşüreceksin yakalanmak istemiyorsan iyice bi gözlemle önce hangi devriye nasıl hareket ediyor geçersin sanırım ben bi 20 dk uğraşmıştım belkide daha fazla şuan Cd si elimde olmadığından dolayı bakamıyorum bayramda eve gittiğimde bakarım eğer Cd si duruyorsa getirir tekrar yüklerim bi bakarım bende.
  • Oo Desperados fanı buldum, yihuu sen takıl bana bu oyun hakkında açılmam lazım benim etrafımda hiç fanı yok kimseye anlatamıom oyunu.

    Evet o bölüm, Sanchez'i kaçırdım hapisten. Herifte çok işe yarıyormuş ama lan! Valla adamın özellikleri süper: 2 adam taşıyabilme, bi eve girince 3 adama kadar herkesi halledebilme filan off yani.

    Dikkat! Alttaki yazdığım mesaj Tam Çözüm içermektedir. Bu bölümü oynamakta yada oynayacak arkadaşlar kendileri çözmek istiyorsa okumasınlar.

    O bölümü anlataym; hem senin eski günlerin aklına gelir. Orada ben önce Cooper ile alttaki herifleri hallettim ve TNT fıçısını aldım. Sonra doktor ile, Copper'ın çıktığı yere gaz şişesi attım adam bayıldı(yoksa oraya çıkamıyo Cooper, hemen ayak sesinden kendini ele veriyor) adamı baygın görenler yanına geldi bi şişe daha attım hepsi bayıldı(bikaç kere denedim bunu; Allah'tan işe yaradı yoksa durum vahimdi) sonra Cooper olaya girdi.

    Surdaki adamları hallettikten sonra merdivenden indim oradaki karaltıdan 1. officer'a bıçak attım. Sonra bi paniktir felan sürdü bende her fırsatta bıçağı geri alıp biri gelince tekrar atıyordum. Öyle öyle 2-3 kişi + 1 officer gitti.

    Sonra soldaki officerin yanında 2 asker vardı devriye gezen birini saat sayesinde avladım sonra saati tekrar kurdum saat çalınca officer geldi bu sefer onu da hakladım. Bu etti iki.

    Daha sonra sola gidip bir-iki adam hallettim ama sonra baktım ki kulede askerler herbişiyi görüyorlar. Hemen sura çıktım suru bi temizledim iyice. Sonra inip o bir-iki adam hallettiğim yere geldim bir-iki daha hakladım. Orasının özelliği: 3. officer oraya geliyor ve bir müddet duruyor. O geldiği bir vakit orada karaltı bir köşede bıçakla milleti avlıyordum officer'da orada gitti.

    Daha sonrası malum; Sam'i alıp tnt'yi bi güzel kapıya yerleştirdim ve BUM! İşte burası uğraştırdı beni. Kapıyı patlatınca bir sürü asker geliyor, ama şöyle hallettim: doktorla(hay gözünü seveyim doktorun ve gaz şişelerinin) 1-2 gaz şişesi attım ve patır patır döküldü herifler. Cooper'da erik toplar gibi kesti adamları.

    Daha sonra geldi sıra Sanchez'e fakat asker çokluğu vardı. Burayı şans eseri çözdüm diyebilirim. Gene taktik kullandım ama kasten yapmadığım birşey aklıma bu taktiği getirdi. Nedir o taktik? Dinamit.

    Sam kalenin içindeki kutudan 3 tane dinamit buluyor. Bunları aldım ve kapının biraz dışında doktorun pardesüsünün yanına salldım bi tanesini. Sonra millet oraya doğru koşarken pardesüyü görüp ateş açtılar bende doktorun gaz şişeleri sağolsun, bi güzel hallettim hepsini. Ama asker yığınıydı varya. O kadar düşmanı hiçbir bölümle göremezsin yani. Hepsi iç içe yığıldı. Cooper'la adamları kesmek iki saat sürdü. Sonra tabi haritada kalmış 1-2 askeri de telef ettikten sonra harita benim oldu(bu tür oyunlarda bütün düşmanları öldürmeye bayılıyorum, harita benim oluyor özgürce istediğimi yapıyom.) ve Sanchez'i aldım. Sonra bana oyun dedi ki: batı duvarından atlatacakmışım herifleri. Kadın karakterimiz Kate atlarla sadece batı duvarından atlayarak ulaşılabilecek bir yerdeydi. Normal atlayacaklar sandım denedim olmadı. Sonra aklıma dank etti. Kovboy filmlerinde bir pencereden alttaki ata atlayıp kaçmak olayını hatırladım. Nitekim oldu da. Hepsi teker teker atlarına atladı ve paşa paşa gittik.

    2. oyunda bozdular diyorlar sslerden de öyle anlaşılıyor ama oynamaya değerdir belki; ben şahsen 1 ile işim bittiğinde almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 16 Kasım 2008; 23:12:01 >




  • oyunu çok övmüşsün netde bi bakınayım indirelin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jansay
    Hökela ekliyorum hoşgeldin aramıza.
    Favorine COH yazıyorum. (Yakın zamanda olduğu için; değiştirmek istiyorsan söylemen yeterli.)


    Hoşgördük

    Favorime C&C Generals yazın azizim. En çok onu oynadım ve ondan ayrı bir zevk alırım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hökela


    quote:

    Orjinalden alıntı: Jansay
    Hökela ekliyorum hoşgeldin aramıza.
    Favorine COH yazıyorum. (Yakın zamanda olduğu için; değiştirmek istiyorsan söylemen yeterli.)


    Hoşgördük

    Favorime C&C Generals yazın azizim. En çok onu oynadım ve ondan ayrı bir zevk alırım.


    Tamamdır.




  • okul nedeni ile olsa gerek çok sessiz burası
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

    okul nedeni ile olsa gerek çok sessiz burası


    Yahu o değil de: ben bir ara bırakmıştım ya klubü, ondan oldu bu zannedersem.


    Düzelir inş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jansay


    quote:

    Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

    okul nedeni ile olsa gerek çok sessiz burası


    Yahu o değil de: ben bir ara bırakmıştım ya klubü, ondan oldu bu zannedersem.


    Düzelir inş.

    düzelir herhalde
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.