Şimdi Ara

STELLAR Akıllı kamera sistemleri ve Video iyileştirme sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BİZ KİMİZ?

    Stellar Defance İleri Teknolojiler ve Savunma Sistemleri, savunma, güvenlik ve diğer yüksek teknoloji ürünlerde dünya çapında yetkin firmaların distribütörlüğü ve entegrasyonu hususlarında hizmet vermektedir.

     

    Stellar Defance;

    ·        Savunma

    ·        Güvenlik

    ·        Askeri

    ·        Havacılık

    ·        Denizcilik (sualtı dahil)

    Sektörlerinde dünyada birçok gelişmiş ülke tarafından kabul görmüş özel, etkin ve yüksek teknoloji ürünleriyle rakiplerinden ayrışır.

     

    Stellar Defance; Türkiye, komşu bölge ve ülkelerdeki müşterilerine geniş bir portföyde ürünleriyle hizmetlerini yetkili tek distribütör olarak sunar. Firmaların ihtiyaçlarını yerine getirme ve misyonlarını gerçekleştirme konusunda güçlü bir tedarikçi olmanın yanısıra suüstü robotu ve sualti robotu otonom modlara sahip modeller mevcuttur, ayrıca ürün entegrasyonu konusunda da hizmet vermektedir. Gerçek zamanlı video iyileştirme sistemleri kullanılmaktadır. Montaj & entegrasyon sonrası gerek garanti gerekse garanti sonrası ürün ömrü boyunca ürünlerine olan desteği sürdürmeye devam eder ve müşterilerinin bu süreçte ihtiyaç duyacağı teknik destek zamanında ve etkin olarak verir.

     

    STELLAR; müşterilerinin ihtiyaçlarını belirlemek, sorunlarını analiz etmek ve çözüm üretmek için müşterilerle proaktif şekilde çalışmayı tercih eder. Bu bağlamda, Stellar Defance, firmalarla güvenilir iş ortaklığı kurmayı hedefler. Güçlü iş ilişkileri oluşturmak ve bunu istikrarlı biçimde sürdürmek kurumumuzun temel ilkeleri arasında yer alır. Yapay zeka tabanlı akıllı kamera sistemleri ile dışardan veya içerden gelicek tehditlere karşı korumak için geliştirilmiştir. ccd renkli kamera ve  gece koşulları için termal kamera sistemleri birçok farklı koşular için uygulanabilir modeller vardır.

     

    Stellar Defance, ürünlerin ve sistemlerin yaşam döngüsü boyunca, müşterileri destekleyen bir yapıda olmasına gayret eder. Dünya genelinde meydana gelen tüm gelişmeleri takip ederek yenilikçi çözüm anlayışı üretir.

     

    Stellar Defance firma stratejisi, sektöründeki en iyi ürünleri müşterilerine sunmaktır. Müşterilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak bir numaralı önceliğimizdir. Bu durum, yaşam boyu memnuniyet ve karşılıklı güveni başarma konusunda önemlidir. Davranış kurallarımız, dürüstlüğümüz ve iş etiğimize bağlı kalarak kusursuz bir hizmet sunmayı amaç ediniyoruz. Sizin memnuniyetiniz, bizim çalışma prensibimizin en büyük ilhamıdır.

     

    VİZYON

     

    İş ahlakı ve ciddiyeti, çalışma disiplini, profesyonel ilişkileri ile müşteri memnuniyetinin esas olduğu bir anlayışla pazarın lideri olmak,

    Gelecek nesiller için güvenli ve yaşanabilir bir ekosistemin değer taşı olmak,

    Sürdürülebilirlik ve kaynakların verimli kullanımı için toplum bilincini oluşturmak,

    Temel değerler üzerine kurgulanmış, insan ve teknoloji için katma değer sağlamak.

     

    MİSYON

    Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak ve görevlerini en etkin bir şekilde başarıyla yapmalarını sağlayacak yakın müşteri işbirliğini esas alarak güvenilir ve yenilikçi yüksek teknoloji ürünlerinin yanı sıra en zorlu kritik ihtiyaçlara yönelik özelleştirilmiş teknoloji çözümlerinin güvenilir sağlayıcısı olmak.

    Müşterilerimiz talepleri doğrultusunda Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına yatırım yaparak ürün ve hizmet çeşitliliğini artırmak,

    Donanmlı ve çözüm odaklı iş gücü sağlamak,

    Global rekabet kirtelerini sağlayan ulusal ve uluslar arası projeler geliştirmek,

    Kısa, orta ve uzun vade de müşteri yatırılmarın minimum maliyetler ile maksimum fayda sağlamasını planmalak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.