< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur Güney -- 8 Ağustos 2023; 10:52:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur Güney -- 8 Ağustos 2023; 10:52:31 > |
Aynen ön hazırlığınızı yapın . Desteğiniz için teşekkür ediyorum. .
|
Merhaba
Yamayı bende çevirmeye başlamıştım, büyüklük sırasına göre dizerseniz 8kb ye kadar olan 100 dosyayı çevirdim, kullanmak isterseniz size devredebilirim, bilginize |
Yama tamamlanıp test ettikten sonra yayınlanacaktır. Nisan sonu
|
Büyük bir Kısmı tamamlanmış bulunmaktadır. En iyi şekilde hazırlayıp herkesin türkçe oynamasını sağlayacağız.
|
1.4007 Sürümü için türkçe yama çalışmamız çok güzel ilerliyor. Yakın bir tarihte yayınlanacaktır. Stalker hayranları takipte kalın.
|
1.4007 versiyonuna başladık %70 i tamamlandı nisan sonuna kadar tamamlayıp testini yapacağım . sizin beklediğiniz gibi bende tamamlayıp artık oynamak istiyorum. Ben 1.3001 versiyonunda bile "Sin elemanlarının madenine girmiştim" oraya kadar oynadım merak ediyorum ileride neler bekliyor beni gerçi türkçe yamayı yaparken bazı yerlerde spoilerler ile karşılaşıyorum :)
|
En kısa zamanda son versiyonun çalışmalarına başlicam stalker lost alphayı artık türkçe oynicaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 18 Şubat 2019; 14:46:41 > |
|
|
|
|