Şimdi Ara

Ssangyong Actyon Sports, Actyon, Kyron, Rodius, Rexton, Musso, Korando Genel Bilgi Paylaşımı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
10
Favori
143.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Malum 2.el sitesinde Rodius ilanlarını takip etmekteyim. Üç manuel bir otomatik limited ilanı gördüm. Otomatik olan VIP yapıldığı için pek ilgimi çekmedi. Diğer iki manuel ilanında da biri 74.450 yazmıştı önce; sonra 77.000 yaptı fiyatı, aracın sıfırının 95.000 Tl olduğunu belirterek. Diğer ilan sahibi ise 82.000 Tl istiyor manuel Rodius'a. Konya'daki galeri biri siyah biri beyaz manuel sıfır 2013 model Rodius'ları için 85.500 istiyor. Hepsi de aracın sıfırının 95.000 tl olduğunu vurguluyor. Vergi artışı + kur farkından kaynaklanan zammı avantaja çevirmeye çalışan insanlar. Ssangyon'un geri alım garantisi prosedürü satış fiyatı üzerinden yılda yüzde 20 düşürerek geri alım taahüdü üzerine. Yani 78.000 e bu arabayı alanlar şu durumda 62.000 e geri satacaklar sorun buradan kaynaklanıyor herhalde. Aracın otomatik en dolusunu Yenibosna bayisinde test ettim. Manueline o paranın verilmemesi kanaatindeyim. Şahsi görüşüm bu arabanın otomatiğine binilmesidir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orti5 -- 8 Mayıs 2014; 15:47:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi Günler,

    Eşime ssangyong actyon aldık. araba gerçekten çok güzel. 2. el, 90000 km, expertizde hiç bir sorun yok. Herkese tavsiye ediyorum. Ancak bu aynalar nereden kapanıyor. Bulamadık yardımlarınızı bekliyorum.
  • Gayet başarılı araçlar kim ne derse desin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisi azdır,parçasını bulamazsın,parçası pahalıdır, 2.eli yoktur. :)

    yukarıdaki mantıkla araba alanların asla alamayacağı, ne yazıkki ülkemizde pek tutulmayan markadır.

    sakın almayın.uzak durun.piyasasını artırmayın.reno, fiat,vw almaya devam edin......... :)
  • merhaba.
    daha önce 6 ay actyon sport kullanmış biri olarak bu hafta bir korando almaya niyetlendim. actyon sport tam otomatik 4 vites özel seri idi. satışı uzun sürdü ama her gün zevkle bindim. 100 km hıza kadar 4. vitese geçiyordu. bundan sonra vites yok bu nasıl hızlanır diye endişe ederken 180 i gördüm. turbo devreye girince aracı durdurmak mümkün değil. korkuma son hız denemesi yapamadım ama cok kuvvetli bi araç olduğunu çok rahat söyleyebilirim.
    o zamanlar ssangyongu araştırırken korandolar yeni çıkıyordu. 2.0 dizel 175 beygir araç yoktu ozaman. test etme imkanım olmadı ama kısmetse bbu hafta alıyorum. kullanan arkadaşlar varsa nelere dikkat etmem gerekir?yorumları nelerdir?
  • kimse cevap vermemiş. ben yazıyım bari.
    aracımı aldım. istanbul şehir içi trafiğine girdim. e5 de bir saate yakın sürekli dur kalk yol gittim hiç yormadı. motor gayet güzel, performanslı. bende navigasyonlu teyp vardı, güncelleme istiyor ama genel hjatlarıyla olumlu buldum. ses kalitesi de güzel. manuel vites şehir içi trafikte artık yorucu oluyor. ancak otomatiğinde kendine has sorunları oluyor. tuzladaki şahsuvaroğlu servisine gittim. kontak anahtarı yapılacaktı. 1500 lira para aldılar. uzakan kumandası çalışmıyordu, ertesi gün gittim sabah 9 da, akşam 18.30 da işim bitti. 650 tl daha ödedim. servis şefi muhsin bey sağolsun çok ilgilendi, işçilik ücreti almadılar ama yine de bi kumandalı anahtar için 2150 lira para ödemek çok koydu bana. biz garantisi bitmiş arabaya sıfır şanzıman taktık 35000 liralık dedi ücretsiz. doğruysa helal olsun dedim ama benden o kadar para almasaydı iyiydi. neyse.
    aracı genel olarak beğendim. motor çok kuvvetli. donanım da yeterli seviyede. yalnız uzun yolda hız sabitleyici ile ilgili bi sorun yaşadım. bi kaç kez 6. vites yokuş çıkarken kendiliğinden hız sabitleyiciden çıktı. sonra da hiç alamadım. şimdi aradan üç gün geçti. uzun yolda denemedim henüz ama hız sabitleyiciye geçmezse yine sorun ne olabilir?




  • Yaklaşık 2 aydır Tİvoli kullanıyorum iyi ki almışım diyorum her binişimde.
  • okko kullanıcısına yanıt
    yakıt tüketimi nasıl araç konforu yol tutuşu yorumlarınızı yazarsanız
  • Arkadaşlar suv model almaya karar verdim.

    "ssangyong actyon 2.0 xdi"

    Tip olarak çok hoşuma gitti, fiyatı da epey uygun, İstanbul içinde işe gidip gelip ve aile arabası olarak kullanacağım ara sıra köye de gidip geldiğim için cazip geldi.

    Ama hiç bir yerde araçla ilgili yorum bulamadım. Herkes ssangyong actyon sports yorumlamış.

    Kullananı varsa aracın negatif yönlerinden bahsedebilir mi?

    Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

     Ssangyong Actyon Sports, Actyon, Kyron, Rodius, Rexton, Musso, Korando Genel Bilgi Paylaşımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbyenilmez -- 31 Aralık 2019; 15:32:29 >




  • sbyenilmez kullanıcısına yanıt
    up
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.