Şimdi Ara

Spor bölümü adminleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Birbirinizi rencide etmeden rakip takımlar hakkında ve camiaları ile şakalaşabilir; kendi aranızda takılmalı espriler, hararetli muhabbetler, belirli sınırları aşmadan dokundurmalar yapabilirsiniz. Bu tarz mesajlarınıza işler çığırından çıkmadığı ve sınırlar aşılmadığı sürece herhangi bir işlem yapmayacağız."


    Yukarıda ki admin açıklamasının da görüleceği üzere rakip tarafların hakarete girmeden birbirleri ile atışması, şakalaşması bu bölümde olması gerekendir. Rekabet bu şekilde güzel. Gel gelelim ki bölüm adminleri kendi kurallarını yeterince net anlayamadıklarından olsa gerek manasız cezalar ile insanları forumdan soğutuyor. Bunlardan biri de benim spor bölümünde yazmayı bırakıyorum. Sebebine gelince ;



    Spor bölümü adminleri Hk.

    Bu mesajdan dolayı üyeye hakaretten 4 gün hesabım kitlendi. Şimdi burada hakaret olan nedir? "Evinizde tokatlayacağız sizi" bu cümleden üyeye fiziki olarak gerçekten tokat atacağım şekilde mi yorumladı admin arkadaş merak ediyorum? Türkiye'de yaşamayan, futbol jargonu hakkında hiç fikri olmayan birine mi veriyorsunuz bu bölümün yetkisini? Bu kelime futbol jargonunda üstün bir oyunla yeneceğiz demektir. Forum destekten ulaşın veya bize PM atın biz size yardımcı olmak için buradayız diyorsunuz bu kadar basit bir yazıdan dolayı hesabı kitliyorsunuz PM atamıyoruz haliyle. Forum destekten yazıyoruz günlerdir cevap yok ceza bitti bu konuyu açabildim.

    Bu mesajda takıldığım Gs li arkadaş @artisart nick'li arkadaştı, şahsına bir hakaret hissettiysen lütfen sende yaz hocam.

    Ben daha fazla spor bölümde yazmayacağım lakin bu bölümlerin sorunu modlardan ziyade ilgilenen admin arkadaşlardır. Dediğiniz gibi hakarete varmadıkça insanların birbirlerine takılmasına müsade edin keyfi cezalar vermeyin ya da rakip forumlara yazmayı kapatın. Sıkıntı olan bizzat adminler olduğu için bu sorunun çözümü malesef direkt olarak sana kalıyor @powerstorm hocam. 21 senelik üyeyim en azından forum destek üzerinden veya buradan bu mesajda ki hakaretin ne olduğunu söylerseniz sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kaos ortamı yaratacak bir mesaj görmedim hocam ben 4 gün boşa engellenmişsin geçmiş olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok hocam benlik hiçbir şey. konuştuk devamında zaten. şikayet de etmedim bu arada.


    benim de sana bu mesaj karşılığında yazdığım mesaj tahrikten 1 ceza puanı aldı ve silindi. şaşırdım hatta neden silindi, ne var bunda diye. seninkinin silindiğini görmemişim, muhtemelen sana işlem yaparken benim yazdığımı da silip ceza puanı verdiler.


    geçmiş olsun. bence olağan bir konuşmaydı. cezaya gerek yoktu. alınganlığı kesersek güzel olacak topluca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sahanızda" değil de eş anlamlı "evinizde" ifadesinin kullanımı nedeniyle rakip takım bölümünde şikayet eden ve şikayetle ilgilenen tarafından farklı şekilde anlaşılmış olabilir. Bence de biraz ağır gelmiş bir ceza ama rakip takım - bu verilmiş örnekte bir FB'li kullanıcı olarak GS - bölümünde yazarken ve kelime seçerken dikkatli olmalı. Bu da bir gerçek. İnsanlar ne yazık ki rakip takım mensupları tarafından damarlarına basıldıklarını hissedince fazla tahammül gösteremiyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray Ana Konusunda bazen 2 mesajın 1'i bazen arka arkaya 3 mesajın 2`si sana ait.
    Biz Galatasaraylı olarak konuda futbolumuzu,ekibimizi futbolcularımızı konuşmak istiyoruz.
    O kadar çok üye senin bir Fenerbahçeli olarak sürekli konuda makara yapmandan konuyu baltalamandan rahatsız. Senden rahatsızlık sık sık belirtiliyor. Yönetime çare bulun deniyor.
    Yaz da arada yaz,sen Galatasaraylılardan çok yazıyorsun,Galatasaray konusuna yazılan 2 mesajdan 1'i bazen günde 3 mesajdan 2'si sana ait derken abartmıyorum.
    Konuda sana yalvarılıyor şu konuyu bize bırak diye,bıktık senin mesajlarından diye.
    Senin gram umrunda değil,gerçek hayatta nasılsın bilemem ama burada gram saygın yok,umrunda değil.
    Kuralları suistimal ediyorsun.
    Ya insan düşünür,evet bu konuda Galatasaraylılar takımlarını konuşmak tartışmak istiyor ben sürekli havadan sudan atışıyorum,onların konusunu bölmeyeyim der. Futbol vb de konuşmuyorsun,makara kukara.

    Bir de buraya gelmişsin Admine ayar veriyorsun.
    Forumdaki uygulamaları dikkate aldığımızda,verilen cezalara baktığımızda evet "tokatlamak" ifaden kural dışı. Sizi yeneceğiz yazmak varken sizi tokatlayacağız yazmayı tercih ediyorsun.
    Kaldıki sadece bu ifadeden değil,birikmiş puanlardan ceza denk gelmiş. Buradan 1 uyarı puanı almışsın,öncekilerle birikince 4 gün ceza.

    Ben, Beşiktaş maçı vermezse Fenerbahçe'ye yenilmez,yazdım FB bölümünde, ceza aldım.
    Kızdım sordum,dediler şikeyi kastettiğin için ceza.
    Ha tamam kurallar öyleyse dikkat edeyim o zaman dedim.Sen tutmuşsun tokattan ne anlıyorsun diye demagoji kasıyorsun. Sizden kasıt Galatasaray,bir de ben şu arkadaşa yazdım deyip savunma yapıyorsun. Kimi kastettiğin önemli.Konudakileri ilgilendiriyor kastettiğin.

    Bu imalı ifadelerin ironilerin sonu yok,yönetim neyi ifade etti,ironi mi onu mu düşünsün her şikayette. Forumdaki şikayetlerin en önemli sıkıntısı ima ettim,ima etmedim orada öyle bir kelime kullanmadım kılıfına sığınarak yönetimi yanıltmaya çalışmaktı. Artık yönetim ima ettin etmedinle uğraşmıyor,yönetim jargonu iyi biliyor sen merak etme.

    Galatasaray konusunda senin yüzünden Galatasaraylı üyeler bölüme girmeyi bırakıyor,bunu ifade ediyorlar senin umrunda değil,saygın yok.
    Bizim konumuzu bize bırak,muhabbet edeceksek bir muhabbet konusu aç.
    Senin yüzünden sayfada futbolla ilgili Galatasarayla ilgili ne paylaşılmış göremiyoruz.
    Sürekli sen,sayfalarca sen. Bir ara kimse,sana cevap yazmıyor,kendi kendine yine sürekli yazıyorsun havadan sudan.

    Konunun müdavimi bir çok üye yazıyor, bıktık forumumu bırakalım diye. Neden halâ sürekli yazıyorsun gerçekten ilginç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Nisan 2024; 10:26:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • spor bölümüne yıllar once gs li yöneticilerin taraflı yönetiminden dolayı girmiyordum. 10 yıldırda girmemiştim nerdeyse. bu seneki taraflı tff yönetiminden dolayı 1 2 yorum yazayım dedim hemen bölüm uzaklaştırması aldım. çolugun cocugun eline verirseniz böyle olur işte.

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Fenerbahçe bölümünde geçen bir diyalog bu "biraz" mı ağır gerçekten?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirince engellemiş beni f@ithline
    Hani dostça sohbetti beyfendi. Senin dalgana uyan varsa egonu tatmim eden varsa dostluk,seni eleştiren varsa blok.
    Sana hakaret mi ettik,konuyu sabote ediyorsun sana anlattık.
    Sen sadece kendi keyfini düşünüyorsun. Kendini 20 yıllık üye diye dokunulmaz sanıyorsun.
    20 yıllıksın ama kuralları öğrenmek için gayretin olmadığı belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt

    Ne fark eder ki? Kullanıcılar rakip takım bölümlerinde de varlık gösterebiliyorlar sizin de gösterdiğiniz gibi. Haliyle mesajlar takımlarına, kendi camialarına veya kullanıcıya hakaret edildiğini düşünenlerce şikayet edilebiliyor. Haksızsınız demiyorum ama kelime seçerken birazcık dikkat etmek, bölümleri rakip takım taraftarlarının sınırlarını zorlamadan bir miktar daha dikkatli kullanmak gerek. İnsanlar yeri geldiğinde yanlış okuyup yanlış da anlayabilirler. Dilin esnekliğinden dolayı bir kelimeden aslında gereği olmasa da farklı anlamlar da çıkarabilirler. Anlayış beklediğiniz gibi sizler de birbirinize anlayış göstermelisiniz.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • "bu verilmiş örnekte bir FB'li kullanıcı olarak GS - bölümünde yazarken ve kelime seçerken dikkatli olmalı. Bu da bir gerçek. İnsanlar ne yazık ki rakip takım mensupları tarafından damarlarına basıldıklarını hissedince fazla tahammül gösteremiyorlar."


    Bunu yazıyorsunuz sonra ne fark eder ki diyorsunuz. Tekrar etmekte fayda var siz ne istiyorsunuz? Rakip forumlarda yazılsın mı yazılmasın mı? Ben iki karara da saygılıyım. Yazılmasını istiyorsanız taraf olan insanların keyfi cezalar vermesine müsade edemezsiniz. Kurallarınız net olmalı. Hukuken hakaret oluşturacak kelimeler bellidir. Hakarete, küfüre izin vermezsiniz olur biter. Skor tahmini yapıyoruz bazı arkadaşlar "tahrik" oluyor hop ceza. Kusura bakmayın ama cezadan daha mantıksız bir savunma yapıyorsunuz "evinizde" yerinde "sahanızda" yazmam yanlış anlaşılmış, oldu :)

    Burada hatalı uygulama var bu cezayı talep eden onaylayan uyarıldı dersiniz olur biter. "Biraz" ağır olmuş nedir? Uyarının "biraz" ağır olacağı sıradan bir yorumda hesabım 4 gün kitleniyor. Daha öncede bu konu hakkında konuştuk sizinle. Yetkiyi kötü kullanma var burada. Yetkilerini bazı üyelere karşı kasıtlı olarak kötü kullananlar var. Bunu görmeniz için nefes aldın cezası yememiz mi lazım? @powerstorm Gürkan hocamın da yorumunu merakla bekliyorum o da "biraz" ağır demez inşallah...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah aşkına, yapmayın etmeyin, kimse "evinizde tokatlayacağız sizi" ifadeli mesaja işlem yaptı diye uyarılmaz. En fazla bu kadar ağır bir işleme gerek bulunmuyor denebilir. Ki vaziyet lazım geliyorsa bu da denir. Problem değil.


    Sizin derdiniz üste çıkmak, yetkilileri sizi yatıştırmaya zorlayıp tekrardan benzer edimleri hiçbir yaptırımı veya eleştiriyi en ufak bir şekilde üstlenip dikkate almadan tekrar etmek. Anlayış gösterildi ve bir açıklama yapıldı. Kısmen belirli bir kusur da üstlenildi. Ama siz hala hiçbir öz eleştiri yapmadan konuyu uzatıyorsunuz. Daha münasip sayısız alternatifi varken "evinde tokatlamak" gibi bir ifadeyi sütten çıkmış ak kaşık bir ifade tarzıymış gibi aklamaya çalışıyorsunuz. O sebeple başlığı kilitliyorum. Problemler böyle çözülmez. Anlayış karşısında bu artık pişkince bir tavra giriyor. Kusura bakmayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.