Şimdi Ara

Spigen R32E Bluetooth Headphones Magnetic - 9$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth kulaklık için bu modeli amazon da 9$ + 6$ Kargo olarak buldum.
    Türkiye fiyatı 199 ile 119 tl arasında değişiyor.
    İhtiyacı olanlar değerlendirebilir,

    Linkler;
    Amazon :
    Amazon - Spigen R32EAmazon R32E link

    TR-
    Spigen Türkiye sitesi - 199 TL


    Hepsiburada - 119tl







  • 15 dolar, 70 liraya geliyor nerdeyse, yorumlar da iyi değilmiş zaten

    yav arkadaş, siyaset konularından uzak duralım diyoruz, ama her yerde karşımıza çıkıyor, şimdi dışardaki adam bunu 10 para birimine alıyor, biz 200
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    almıyoruz resmen gecırıyorlar :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ucuzmuş diye düşünüp tl ye çevirince yaşanılan hüsran.
  • Aynen 2 adet için istedikleri 130 lira. Bir de gümrük meselesi var. Hayırdır doları neden 4.70 olarak hesaplıyorlar? Spigen R32E Bluetooth Headphones Magnetic - 9$



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direkt3d -- 17 Mayıs 2018; 12:10:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt
    hocam bu tip sitelerde usd seçeneğini kullanırsanız bankanızın kurundan ödersiniz, en azından daha insaflılar. bilgilnize.
    gümrük limiti 22 € bu arada.
  • Bu kulaklığı kendim kullanıyorum kalitesi gayet iyi. Bass ve ses kalitesi de çok güzel ve dengeli. Beğenmeyen kişiler ne kullanıyor onu bilmek gerekiyor. Şimdi gidip Bang&Olufsen E8 gibi bir kulaklık ile karşılaştırırsam tâbii kötü dersiniz. En nihayetinde 100 TL'lik bir ürün. Spor yaparken de kullandım terden vs. hiç bir sorun çıkmadı. Beklentimin üzerinde çıktı diyebilirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kulaklığı geçen sene 110TL ya satın aldım. harika bir kulaklık. hiç de öyle kalitesiz-ucuz çakma kulaklıklardan biri değil. kalitesi mükemmel. ses kalitesi çok iyi. pil ömrü olarak bana bi hafta dayanıyor (akşam iş dönüşleri kullanıyorum)

    bir tane daha alayım dedim, bi baktım fiyatı 220TL olmuş her yerde! sorna amazon'a baktım, tanesi 9$. iki tane aldım. kargo dahil 120TL ya geldi. elimde şu an 3 adet var aynı kulaklıktan, birini anneme verdim, biri de yedekte duruyo. bu kadar memnun olduğum kulaklık azdır.

    yalnız şunu da belirteyim. ben kulaklığın yanında gelen silikonları kullanmıyorum. çok daha üst düzey senheisser marka bir kulaklığımdan çıkartmış olduğum daha kalitesi silikonlar var, onları buna taktım. ses kalitesini müthiş arttırdı. kulaklığın yanında gelen silikonlar kulağıma oturmuyolar, ses berbat geliyo. çok sılız geliyo. ama, senheisser'ın silikonunu buna taktığımda bi anda sanki bir oditoryumun ortasına gitmişim de sağımda-solumda çalıyolarmış gibi gümbür gümbür ses gelmeye başlıyo.




  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Currently unavailable.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    boşta kalanı aldığınız fiyattan alabilir miyim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patiklitospaga

    boşta kalanı aldığınız fiyattan alabilir miyim acaba?
    ne yazık ki hocam kullanacağım onu da.

    bu arada amazon'dan iki adet skullcandy kulak üstü kulaklık sparişi verdim. dün kargoya gerildi. amazon vergilendirme konusunda biraz farklı çalışıyormuş bunu gördüm. daha önce Almaya'daki üreticiden bisikelt satın aldığımda bisikleti bana vergisiz fiyatan satmışlardı, kargo gümrüğe ulaştığında gümrükten beni arayıp KDV talep etmişlerdi, bedeli ödediğimde kargo evime gelmişti. amazon ise ürünün fiyatı ile birlikte vergi bedelini de alıyor senden. sitede yazdığına göre gümrük ile anlaşmalı kurumları varmış ve kargom gümrüğe ulaştığında vergisini gümrüğe vereceklermiş. yani ben ek bir iş yapmadan direk kargoyu reslim alacağım (umarım)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.