Şimdi Ara

Spider-Man PS4 için Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Metal-Gear

    Fiyat düşüşünü beklemek bir seçim, ama bence daha karlı bir yöntem var. Oyunun çıkışına çok az kala ön sipariş olarak satın alıyorsun, sec ya da pri hakkını satışa çıkarıyorsun genellikle aynı gün ya da ertesi günü gidiyor hemen. 3 - 5 mesaj ard arda aldığın oluyor özellikle Exclusive oyunsa. Paranın yaklaşık yarısı tekrar cebine dönüyor çok kısa sürede.

    Sonra oyunu bitiriyorsun ortalama 1 - 2 hafta gibi bir sürede. Onu da satışa koyuyorsun ilk aylarda oyunların sürekli alış verişi döndüğü için bir kaç gün içinde o da satılıyor. Aldığın fiyattan gitmiş oluyor, ya da duruma göre ortalama 10 lira gibi bir zarardan gitmiş oluyor oyun.

    Fiyat ucuzlaması dönemine kadar hemen hemen herkes oynayıp bitirdiği için tekrar satmak ya daha çok zararına oluyor ya da uzun süre hiç satılmıyor. Ama arşivciysen her türlü beklemek daha karlı olur. PS4 aldığım günden bu yana senelerdir hep böyle yaparım, onca oyun oynadım yıllardır ve toplamda oyunlara ne kadar para harcamışsındır diye sorsan 150 lirayı geçmemiştir. Ben referanslı üyeyim, diğer referanslı üyelerle alış veriş ettikçe zaten hiçbir sorunla da karşılaşmadım şu güne kadar.


    Hocam bu işleri biraz daha deetaylı anlatabilir misiniz? PS4 Pro almayı düşünüyorum da bu oyun fiyatları geri çekiyor beni.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Çerezlik bir oyun, oynanış videolarını gördük yapay zeka yok, iç mekan tasarımlarını da gördük. Yine yeniden bir exc oyuna hype yapacaklar ama bir müddet sonra ilgi baya baya düşecek. Bkz. Detroit. Zaten exc oyunu iki üç gün de oynayıp bitirip satıyorlar yoksa bu fiyatlarla oyun falan alınmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 21 Temmuz 2018; 10:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyruk acısı başlamış yine bir bardak soguk su iç belki iyi gelir gerçi geleceğini pek sanmıyorum 1 bardak değil 1 damacana soguk su içsen anca kendine gelirsin bu exclusivelerden sonra hadi state of decay çöpüne git biraz oyna da çöpe alıştır kendini daha crack down 3 gelecek çöp olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 21 Temmuz 2018; 16:43:21 >
  • Xbox ve pc fanları bamış yine her zamanki gibi ağlama duvarına dönmüş burası yine ağlamayın gidip ps alıp keyfinize bakın gençler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.