Şimdi Ara

Söylenti: Yeni Nesil Xbox'lar E3 2019'da Tanıtılacak, 2020'nin Sonlarında Çıkacak [Güncelleme] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deswaaa

    Aklını kullanırsan ucuz evet
    Biraz açar mısın nasıl oluyor, mağazaya gidince sen akıllı adamsın gel şu gtx 1080’i 500 liraya verelim sana mı diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram üzdü 20'dan aşşağı olmaz diyordun 60 fps yalan gelecek nesilde ayrıca lockhart versiyonunda niye daha az ram var yav disksiz olması daha fazla yer açmıyormu enteresan fake'dir kesin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • xbox konsollarını ad koyan adamın ürpertici haşerat tutkusu
  • 95 milyon satan ps4te her bir ex oyunu kaç milyon sattıki 15 milyonu zor buluyor kardeşlik demeyin önemli olan satış takamı genel kitle online fifa savaş üzerine kurulmuş, Microsoft Forza dışında diğer oyunların gereksizliğine rağmen iyi sattı sanırım ea access ve geriye uyumluluktan şimdide game pass hele beleş olunca O? Gelecek nesilde bu sefer iki konsolda deli gibi satılacaktır arada dağlar kadar fark olmayacaktır. Çünkü bu sefer eğer yapabilirlerse 4k60 ex bile yapmassa satar siz kendinizi lüx görmeyin Amerikalı Avrupalı biri 600 TL’ye alır gibi konsol alır 70.60 TL’ye alır gibi oyun alır o yüzden pahalı olursa Satmaz demeyin çünkü şirketlerin artık 3 dünya ülkelerinden geri kalmış Türkiye gibi ülkelere artık bakmıyacaktır ha 2020 de konsol fiyatı ne mi olur 7.8 bin tl alamassınız oyun ne mi olur 1000 tlyi aşacaktır ekran kartı ne mi olur işlemci konsolla aynı fiyata yakın olur Türk insanı verdiği kararlarla kendini kendi ülkesini yıkmıştır dolar 8 olunca ülkede çatı çöker

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bu bir yanıltıcı sızdırmadır kesin, rakip Sony nin dikkatlerinin dağıtılması istenmiştir donanım konusunda.....Microsoft iki konsol modeli değil, üç konsol modeli duyuracak diye hissediyorum , iki modeli buradaki gibi üçüncü modeli ise üst seviye olacak diye düşünüyorum....
  • Bu nesilde Microsoft'un yalan vaatleri 30000000000k server, DX12 ve esram idi. Yeni nesil Xbox'ta; yeni nesil yalan vaatler ve bu yalan vaatleri forumda milyon kez floodlayacak trollerin duyurulmasını bekliyorum. Yoksa büyük ihtimal bu adamlar yine zaten oyun işini beceremeyecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 23 Şubat 2019; 12:31:44 >
  • Bu nesile bakınca elimizde aşağı yukarı gerçek 4K 30 Fps veren One X gibi bir makine var..Yeni nesilde 4K 60 Fps hiçte uçuk değil bence..Yeni nesil konsollar hem daha iyi grafik hemde 4K 60 Fps'yi hedefliyorlarsa zaten 10 Tflops'tan aşağı olmamaları gerekir.
  • Bizim ülkemizde de fiyatlar 400 - 450 tl olsa, biz de her yeni çıkan konsolu rahat rahat alırız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • MS konsolu bu yıl çıkartabilir. Sony nin E3 te olmaması kendileri için büyük avantaj olabilir. Piyasaya önceki nesilde olduğu gibi bir yıl önce girmek avantaj olacaktır ve MS bunu kullanırsa hiçte yanlış bir hamle olmaz. Hali hazırda daha güçlü bir konsol çıkarmalarına rağmen varlık göstermediler. Pro dan bir yıl geç çıkmış olmalarına rağmen mevcut konsollarinin fişini erkenden cekebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One X'in özelliklerini duyurdukları gibi duyururlar o kadar. Fazla üstünde durmazlar bence.
  • NVME değil ama SATA tabanlı bir SSD artık koymak zorundalar zaten. Takip edenler biliyordur son zamanlarda hem ram hem de disk fiyatları ciddi anlamda düştü darboğaz azaldığı için. Ayrıca Sony, Microsoft falan bunlara bizim ulaştığımız tüketici fiyatına almıyorlar. Şu anda TR fiyatı üzerinden düşünülürse 700-800 liraya 1 TB SSD alınabiliyor (150 dolar). Bu şirketler 80-90 dolar civarına rahatlikla mal edebilirler SSD'leri, belki daha altına. 2020 yılında çıkacak konsola da HDD konulmaz artık zaten.

    Ram GDDR6 olmayabilir ama, Yeni teknoloji olduğu için maliyetleri yüksek, One'da DDR3 kullandığı gibi bu sefer de GDDR5 seçebilir Microsoft.

    12 TFLOPS GPU da abartı değil, çıktığı dönemde PC tarafında 20 TFLOPS GPU'lar piyasaya sunulmuş olacak (custom 2080ti'lar 14 TFLOPS üzeri güç sunuyor halihazırda).

    Kısa zaman önce One X almış biri olarak yeni neslin bir an önce gelmesini isterim. Zaten artık mevzu ekosistem işine döndü, yeni nesil konsollar çıkınca sisteme eklenmiş olacak, aynı oyun One'a 900p, One X'e 1440p/4K 30 FPS yeni konsola 4K 60 FPS çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 24 Şubat 2019; 17:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aslında her iki yeni nesil konsol için şöyle bir planları da olabilir. İlk önce ray tracing desteği olmayan konsollar, ara nesilde bu desteği almış konsollar çıkartabilirler.

    Açıklanan konsol özelliklerine bakarak bu durum hakkında bir yorum yapılabilir. RT destekli konsolların kaçınılmaz olarak geleceğini düşünüyorum. Artık bu çıkış konsollarında mı olacak, yoksa ara nesil konsollarda mı, hep beraber göreceğiz?
  • Herkes 1 tb ssd'nin fiyatının düşeceğinden-düşebileceğinden mütevellit konabileceğini söylemiş DE 4k oyun devri artık, 6-7 tane oyun yükledin mi bitti gitti o konsol. Yani hala en büyük problem olan depolama alanı kısmını çözmüyor SSD.

    Ben tahminimi söyleyeyim, tıpkı intelin optane çözümleri gibi, 16-32 gb çok çok hızlı bir cash sistemini sisteme etegre ederler, istediğin HDD'yi tak sshd gibi çalışır ve 1. 2. turdan sorna çok daha performanslı bir depolama çözümü elde edilmiş olur. Zaten aynı paraya dayarsın 2-3-4 terabyte diski.

    1 tb ps4 bile boğuluyor yer yer. Ne silsem diye uğraşıyorum. Yeni nesilde yetmez 1 tb.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.