Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MMCNR , MMCNR Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.425
Cevap
472
Favori
1.645.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    iyi ses duymak istiyorsanız iyi ses kaynağı gerekir tabi
    "NATURAL" modda kullanırsanız çözüm olacaktır,ben öyle kullanıyorum tv yayını izlerken ama çok iyi performans beklemeyin yine de 3d sound olmuyor tabi
  • yuup Y kullanıcısına yanıt
    yani tv ye göre bir fark olurmu iyi almışım dermiyim merak ettiğim bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuup

    farklı yerden film indirmeyi deneyin,
    yada; fonksiyon tuşları ile ses modunu değiştirin "CLRVOICE" modunu deneyin "bu mod sesleri daha temiz hale sokar ve konuşma seslerinin kalitesini arttırır" diye yazıyor.

    Tabi farklı yerlerden indirmeye çalışıyorum ama en pratiği yify benim için.

    Clrvoice ve farklı modları hep denedim ama tv sesine ihtiyaç var.

    Tv ayarlarından lg lm760s ile lg sounbarı, hdd den izlenen filmlerde, ekosuz doğru senkronize yapabilene 100bin lira vereceğim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün samsung 450 ile lg yi aynı müzikte dinledim..

    samsungda tizler yumuşatılmış..sıradan bir ses..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOKMENM

    LG NB4530A ile 3530a yı karşılaştırdım bugün..

    4530 2 kat pahalı olmasına ve daha estetik görünüşlü olmasına rağmen, ses olarak 3530 çok daha kaliteli ses veriyordu..
    netlik ve kaliteli tınılar 3530 ile duyulabiliyordu.

    4530 ve tüm ses sistemleri aşağı yukarı birbirine benzeyen kapalı ses verirken,
    3530 tıs tıs kaliteli bir ses veriyordu...

    yanlış mı anladım..
    deneyip karşılaştıran var mı..
    Karar verme aşamasındayım..
    Hata yapmasam..
    teşekkürler..

    Aynı ses kalite farkını bende fark ettim. 4530 un sesi daha boğuk geliyordu, 3530 daha berrak bir ses veriyordu. Bende ikisi arasında kararsız kaldım. 4530 un görüntüsü çok hoş ama sesinin boğukluğu beni düşündürdü.




  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    valla ben aşırı üst sınıf aletlerde kullandım , şu anda kablo karmaşası ve fazlalıktan sıkıldığım için lg bb4330a bluray li soundbar aldım mükemmel özellikleri olan bi alet bana göre .. filmlerde dts ses yakalarsanız aldığınız sese ve efektlere inanamazsınız .. sesi 20 den fazla açamazsınız , öyle tvden farkı yok diyenlere inanmayın ..ben bası koltuk arkasında tam köşeye koydum , soundbar da tv nin hemen altında ben bayıldım şahsen sesine ..yaw birde başka hiçbi alete gerek yok bluray oynatıcı zaten üzerinde usb giriş var bluetooth la müzik dinle , e zaten subwoofer kablosuz bir de kişisel ses modu var ki geceleri bişey izleyip dinlerken harika (akıllı telefonunuza aktarıyosunuz tek tuşla sesi takıp kulaklığı kimseyi rahatsız etmeden eğlenceye devam)bence geleceğin teknolojisi bunlar olacak ..yani gönül rahatlığıyla alın kullanın..
  • salico S kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız benim için çok önemli ona göre hareket edeceğim samsung 5530 5+1 ses sitemine kayıyordum 3 ü ufak 2 tane kolan var birde kolanlardan ses sadece efeklerde geliyormuş sizce ne yapmalıyım her 2 sistemi de biliyorsunuz saunbarı mı önerirsiniz
  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    ben zaten 5+1 in kapladığı yerden , kablo karmaşasından filan sıkıldım da bu soundbar olayı cazip geldi ve çok ta iyi yaptığımı düşünüyorum ayrıca bu 5+1 olayını kablo filan önemli değil illa istiyorum diyorsanız gidin logitech z906 alın 900 tl civarı var galiba piyasada .. ama ben aldığım lg bb4330 için konuşuyorum parasını sonuna kadar hakeden bir alet , bluetooth dan dinlediğiniz müziğe inanamazsınız .. eve gelenlerde bası göremeyince ulan bu ses nerden çıkıyo diye şok olurlar söyliyeyim:))
    tabii birde şu var hala highend denen bende de yakın zamana kadar bulunan müzik sistemleri stereo dur , yani bende bir amfi vardı accuphase e405 (3000-4000 euro)stereo idi .. bu sinema olayı bu 5+1 leri patlattı. yani bunu niye söylüyorum iyi müzik için stereo lazım yani bahsettiğiniz soundbar sanıyorum 2+1 yani müzik için harika , filmlerdede yeterlidir diye düşünüyorum(bendeki mükemmel ama aynı modeli konuşmadığımız için bişey diyemiyorum ama çook övülen bi model forumlarda)
    bu arada yazdığınız samsunga o parayı verecekseniz 999 tl teknosada benim soundbarı da bi dinleyip öyle karar verin bence :) ama şunu söyliyeyim düzgün konumlandırmak ses seviyesine ve kalitesine inanılmaz katkı sağlıyor ona göre , yani orda dinleyip beğenmeyebilirsiniz evde bayılabilirsiniz..




  • salico S kullanıcısına yanıt
    Hocam 500-600 tl yi geçmek istemiyorum alırsam lg 3530 almayı düşünüyorum saundbar olarak çok övülmüş hatta daha pahalı olan üst seriden daha iyi ses verdiği paylaşılmış sanırım sadece giriş sayısı az
  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    yurtdışı siteler öyle demiyo ama:) 4530 a yılın soundbarı ödülü verilmiş , bende onu alacaktım ama baktım kişisel ses modu yok , onun bi üstü ve 4+1 olanı vardı 4540 onda kişisel ses modu vardı ama tabii bluray player falan filan hepsini bir araya toplayınca 4330 a daha cazip geldi onu aldım .. ben olsam 4530 almayı ciddi ciddi düşünürüm 3540 almaktansa .. sahibinden.com da 4530 var birinde 600 tl ye bırakırım demişti , garantili filan ürün biraz daha sıkıştırın 500-550 tlye sanalpazar üzerinden ilan açtırın 9 taksite kadar alabilirsiniz bence ..buyrun incelemesi ;
    http://www.whathifi.com/review/lg-nb4530a




  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    ayrıca 4530 da 3d ses işlemcisi var filmlerde farkını görürsünüz
  • salico S kullanıcısına yanıt
    Teşşekkür ederim değerlendirmeye alayım
  • Arkadaşlar merhaba,
    bende de Lg NB 3530 soundbar var. Kullananlara bir şey sormak istiyorum. digitürk receiver olsun ps3 olsun herhangi bir
    dolby digital yayın yada oyun sırasında ekranda info ya bastığımda dolby digital 3/2.0 diye gösteriyor. Ancak yayın ses kaynağı DTS
    olduğunda 3/2.1 diye görünüyor. Buda şu demek dolby digital yayınlarda subwoofer kanalında yayın yok. Acaba benim cihazda bir
    sorunmu var yoksa cihazın özelliği DD yayınları 3/2.0 DTS yayınlarıda 3/2.1 şeklinde yayınlamakmı. Sizde bir deneyip yazabilirmisiniz?
    Saygılar..
  • Bu cihazlarda uyum performansı etkiler mi ? Mesela TV Samsung ise sistem olarak Samsung'un seçilmesi avantaj sağlar mı ? Samsung HwF450 ve Lg NB330 arasında kaldım. Mağazaya gidip inceleyecem. Samsung 100 lira daha ucuz.
  • arkadaşlar hep samsung lg hakkında burdaki yazılar sony ct 370 hakkında bilgisi olan yokmu? yurtdışı sitelerde epey yuksek puan almış burda 1000 tl gibi bi fiyatı var eğer kullanan varsa bi yazsın bugun yarın alıcam. saygılar
  • Bugün LG 4540 ve 3531 i birdaha dinledim. Bu sefer de 3531 in siz sesleri aşırı çok yapay geldi. Sanki 4540 ın sesi biraz daha doğal geldi. Şarkının etkisi mi bilemiyorum ama tam da 3531 e karar vermişken birdaha kafam karıştı.
  • Yarin gidip Samsung H551 almayi dusunuyorum. Fiyati 900 lira. Bunun bir ust modeli F751 daha var ki onda lambali amfi kullanmislar fakat fiyat olarak oldukca pahali. 1620 liraya bulabildim en dusuk. Samsung magazasinda iki urunu de bir sure test ettim ve F751'in sesi daha net ve berrak geldi sanirim lambali amfi olmasindan kaynaklaniyor ama sound bar gibi cihazlara 1600 lira vermek pek icime sinmiyor. Aslinda 900 lira bile oldukca iyi para. Soylemeden gecemeyecegim urunlerin tasarimi gercekten cok sik. Sound bar olarak bu ikiliden daha gorsel bir cihaz goremedim.

    Samsung H551 hakkinda ne dusunuyorsunuz. 900 lirayi hak edecek bir cihaz midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dfdtmh

    Yarin gidip Samsung H551 almayi dusunuyorum. Fiyati 900 lira. Bunun bir ust modeli F751 daha var ki onda lambali amfi kullanmislar fakat fiyat olarak oldukca pahali. 1620 liraya bulabildim en dusuk. Samsung magazasinda iki urunu de bir sure test ettim ve F751'in sesi daha net ve berrak geldi sanirim lambali amfi olmasindan kaynaklaniyor ama sound bar gibi cihazlara 1600 lira vermek pek icime sinmiyor. Aslinda 900 lira bile oldukca iyi para. Soylemeden gecemeyecegim urunlerin tasarimi gercekten cok sik. Sound bar olarak bu ikiliden daha gorsel bir cihaz goremedim.

    Samsung H551 hakkinda ne dusunuyorsunuz. 900 lirayi hak edecek bir cihaz midir?

    Kardeşim selam,

    ses sistemine vereceğin parayı ; ne kadar kullanıcam ? film izleme sıklığım nedir ? aile içindemi kalıyorsun ? müzik dinlermisin sık sık yüksek sesle ?

    bunlara cevap verdikten sonra almaya karar ver, ben bu konuyu açan kişi olarak yaklaşık 6-7 aydır LG soundbar 'ı kullanmaktayım. Alırken bu sorulara kendime sorup cevap verdim ve doğru bir alışveriş yaptığımı anladım.

    Kısaca özetlim. Evde TV ye bağlı tüm tv programlarını soundbar ile izliyorum, arada sırada müzik dinlerim ve çok az yüksek ses açarım. Arada sırada film izlerim demiştim ama daha bir film 'i sonuna kadar soundbar ile izlemedim.

    Benim limitim 500 lira idi, hatta çok bir bütçe idi benim için, çünkü gerçekten böyle bir cihaza acil ihtiyacım yoktu ama yeri geldiğinde izlediğim filmden veya müzikten keyif almak istiyordum. evde kablo karmaşası istemediğim için soundbar tercih ettim.

    şimdi çok memnunum, hani 1000 lira verip daha kaliteli soundbar alsaydım da benim için bir şey değişmeyecekti. O yüzden vereceğin paranın karşılığında sürekli performans beklediğin bir cihaz istiyorsan o paralara çık, ama benim gibi arada sırada kullanımlar için 900 lira çok yüksek bi rakam, parana yazık yani.

    Saygılar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 23 Haziran 2014; 12:00:41 >




  • Bu aletlerin 5+1 olanları 2+1'lere göre gerçekten fark yaratıyor mu?

    2+1'ler 500 TL civarı, 5+1 ler 1.200'den başlıyor. 700 TL bayılacak kadar bir performans farkı var mı arada?

    Zaten arka odada bir 5+1 sistemim var, bunu salona koyup özellikle maçlarda vs. kullanmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.