Şimdi Ara

SONY Z2 VE LG G2 KULLANANLARIN TAVSİYELERİNE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yazdan beri telefon almayı planlıyorum inceliyorum. İnternetten paralel almaya karar verdim. Lg g3 arkadaşımda vardı ve 2k ekran yüzünden şarj ile performansında baya bir düşüş olduğunu gördüm. Full hd ekran kesinlikle yeterli göründü. Samsung konusunda touchwiz arayüzü yüzünden yavaşlık ve telefonların oyuncağa benzemesi falan (sadece benim düşüncem) çekimser olmama neden oldu.

    Son olarak Lg g2 ve xperia z2 arasında kaldım Lg G2 1050 lira, Xperia Z2 1350 lira. İkisinin de kendilerine göre artıları var. Ben aradığımı yazayım bilen arkadaşlar değerlendirsinler.

    Çok sık telefon değiştiren biri değilim yani aldığımı en az 2-3 yıl kullanmayı planlıyorum. Biraz sakar bir insanım telefonun düşme ihtimali yüksek yani sağlamlığı önemli. Pil yoğun kullanımda 15 saati çıkarırsa iyi olur. Günün 3-4 saati kulaklıkla müzik dinleyen bir insanım yani kulaklık performansı önemli. Telefonlar günlük kullanımda nette falan gezerken ısınıyor mu? Oyun oynarkenki ısınma miktarı ne kadar Yani telefona bir zarar verecek düzeye geliyor mu? Kamera konusunda geç odaklama ya da 4k çekmesi falan çok önemli değil Çektiğim fotoğraflar beni tatmin etsin yeter.

    Sonuç olarak 3gb ram, su geçirmez sağlam kasa, Stereo hoparlörler (Hoparlörlerin performansı nasıl bu arada?), Sony lens kamera gibi farklar aradaki fiyat farkına değer mi? (Lg nin ince kenarlı tasarı mı çok da hoşuma gidiyor bu arada)







  • sene331 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şöyle söyleyeyim, günlük kullanımda G2'nin Z2'ye oranla tek +'sı kasasının daha küçük olması. Onun haricinde kamera, oyun, özellikle ses (kulaklık, hoparlör) açısından Z2 daha iyi. 300 TL fiyat farkına değer bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek kullanıcıyım z2 senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2nin ön kamerası berbat ve kumlanma sorunu çok yüksek eğer senin için önemli bir faktörse göz önünde bulundur derim.
  • Hocam G2 kullanıyordum
    Telefon yaklaşık 110-120 cm mesafeden zemine düştü ekrannın muhtelif noktalarında siyah noktalar sabit kaldı; bazı çizgiler çıkıp kayboldu sonuç itibariyle
    servis 475 telefoncu 250-350 arasında fiyat bazıları kendi değiştirmiş çinden ekran sipariş etmiş fakat ne kadar sağlıklı bilemem
    İnternette bakınca videoları ve mağdurları mevcut
    Sarı leke veya sararma kronik problemi ayrıca
    tamam elektronik işi şans işi fakat ben başımdan geçeni sana anlatayım dedim karar senin
  • Hocam ben ikisinde kullandım şu anda z2 var elimde tavsiyem sana z2. Arkadaşın dediği gibi ön kamerada kumlanma sorunu var ama fotoğraflara etki etmiyor. Şarj olarak iki telefonda gayet güzel pek bir korkun olmasın. Bir de hocam bir arkadaşımdaki g2 ' nin ekranı cebinde durduk yere çatladı galiba cebinde sıkıştı o yüzden çatlamış olabilir ama yinede bir sorun bence malzeme kalitesi için. Başka bir arkadaşımda daha z2 var onun telefonu kaç kere yere düştü ama hiç bir şeyi yok , sadece kenarında bir darbe izi oluştu o kadar.
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Xperia Z2 de karar kıldım. Hayırlısı artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.