Şimdi Ara

Sony Z Ekran kırığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar telefonum sony z elımden duserek ekranı ekteki gibi garantisi devam ediyor. teleserviceye gonderdik. fiyat olarak 588.30 TL dediler. Sizce ne yapmalıyım. Bilenlerin yardımlarını bekliyorum. iyi akşamlar.
     Sony Z Ekran kırığı



  • ayhanuzun26 A kullanıcısına yanıt
    Başka servislerde belki daha ucuza yaptırabilirsin, ancak garantisi gider. En ucuz yöntem yurtdışından ekranı sipariş edip burada işinin ehli bir servise taktırmak olur. Elinden iş geliyorsa sen de takabilirsin. Aşağıda nasıl takıldığına dair videosu da var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Ağustos 2014; 22:34:18 >




  • hocam peki yurt dışından nereden güvenebiliriz.s off bu nasıl garanti işidir daha beni aramadılar aradıklarında burada birkaç konu vardı. basınçtan dolayı vs. diyerek ücretsiz yaptırta bilme ihtimalimiz nedir?
  • ayhanuzun26 A kullanıcısına yanıt
    ebay'den parçayı getirttirebilirsiniz. Telefonu düşmeye bağlı kırıldığı için ücretsiz yaptırma ihtimaliniz sıfıra yakın. Bu arada dokunmatik çalışıyor mu. Yoksa ekran tamamen mi gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Ağustos 2014; 22:37:23 >
  • yurt dışı olaylarına hiç hakim değilim.s ığdır bulunuyorum şu sıra buradaki tamircilerede güvenemiyorum ikinci el fiyatı 900 800 olan bir telefonun tamirden sonraki fiyatınıda düşünürsek 600 tl tamir fiyatı vermek hiç olanaksız kafayı yememek elde değil. burda yapan işin ehli daha önce referansı olan kişilerden yardım bekliyorum gerci buda nasıl güvenilir oda ayrı bir soru işareti ama.s
  • fiyat vericek hiç kimse yok mu vee dışarıda tatkrıacak olursak orjinal ekran olduğunu nerden anlıyabilirim.?
  • Elimde eski ekranim var, soktugumde calisir durumdaydi. Simdi ne durumdadir bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir de ki telefonculara sordurduğumda 290 tl kadar adamlar getir takarız demişler vede ekranda çin malı diye bir tabirin olmadığı tek tip takıldığını öyle diyenlerin fiyatı yüksek tutmak için dediklerini iddaa eden olmuş. İşin içerisindeki arkadaşlar bu fiyata yapılabilir mi ebayda 70 $ civarı gerçi lcd ekran ama.s yok gösterecek kimse yokmudur.s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.