Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Ayıp ama bir ana sayfadaki koyduğunuz resme bakın bir de vidyodaki ürüne. Hala hayvan gibi çerçeve varken neden ana sayfaya bu resmi koydunuzki? Sony yanlısı, samsung düşmanı bir tutum seziyorum haberlerde. Samsungtan ben de nefret ediyorum ama lütfen daha adil olun.

    Sony Xperia Z2 ön inceleme

    bi bitmediniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan_9292

    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Ayıp ama bir ana sayfadaki koyduğunuz resme bakın bir de vidyodaki ürüne. Hala hayvan gibi çerçeve varken neden ana sayfaya bu resmi koydunuzki? Sony yanlısı, samsung düşmanı bir tutum seziyorum haberlerde. Samsungtan ben de nefret ediyorum ama lütfen daha adil olun.

    Sony Xperia Z2 ön inceleme

    bi bitmediniz.

    Allah'a çok şükür bizim gibi dürüst insanlar bitmeyecek. Bu yapılana lugatta tüketiciyi aldatmak deniyor. Bilerek veya bilmeyerek orasını bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 25 Şubat 2014; 13:18:33 >




  • Z2S5

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamannnnn

    Arkadaslar Bu telefonlara aldanmayin esas amiral gemileri 5-6 ay sonra gelicek, Zaten az bisi takip edenler beni anlarlar. Daha Snapdragon serisi cikmadi hala eski sürüm 800 ün hiz asirtilmis versiyonu kullaniliyor. 6 aya kalmaz snapdragon 805-810 serileri piyasaya sürülür ve herkezde o islemciler adina yeni bir telefon cikaracaktir mutlaka. Samsung tasarimda bir degisiklik yapmadi fazla,benim düsüncem snapdragon 810 ile metal kasaya gecis yapacagi. Sony yazilim yönünde deiger firmalara nazaran daha geride aksini iddaa eden varsa sony`nin sundugu yenilikleri söylesin yazilim yönünde. Ekonomik ve SIKLIK acisindan Lg G2 Pro bence favori olur lakin oda gecmisin kotü izlerini üzerinden atamadi hala. Bu durumda herkez birazdaha beklese yeni cikacak telefonlari, simdikiler cok ucuzlar sony ve diger markalarda dahil ve yeni cikacak telefonlarda daha makul fiyat olur düsüncesindeyim.

    Yorumunuz on numara olmuş. Lg g3 tabi bu isimle gelirse yeni teknolojiyi barindiracak bi ürün olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    z2 50 euro daha ucuzdan giriyor z1'in girdiği fiyattan dünya piyasasına, fiyatının 2000 lira civarinda olmasi lazim.ama z1'i bile hala 2100-2200 lere satiyorlar.z1c ye 1500 dediler 2000'e çektiler , doğru düzgün bir fiyat politikası belirlemedikçe bu telefonuda zor satarlar.şu z2'yi 1800 e getirseler g2'den fazla satar ülkemizde ve sürümden dolayı daha fazla para kazanırlar emin olun ama getirmezler neden insanımızı yoluncak kaz gibi görüyorlar.bu telefon 2400-2500'den girerse kimse sasirmasin ve almasın.

    1800 TL gelse yıkarlar burayı :) 2100-2300 aralığında geleceğin tahmin ediyorum. Ben çok beğendim ancak o parayı veremem. z1 Compact fiyatı hala yılan hikayesi, telefon alacağım ama şu sular durulsun diye bekliyorum piyasa karman çorman.




  • z1 mini 2000tl mi. Hahaha sony şaşırmış heralde. Galaxy s5 2000 lira.

  • Ülkemizde ki fiyatı ortalama ne kadar olur ki ?

  • Sanırım firmaların agresif şekilde amiral modelleri kısa sürede piyasaya sürmesinde şu etken yatıyor. iphone de çıkan yenilik (donanımsal olarak tabi kasa kalitesi değil yanlış anlaşılmasın) bir süre sonra samsungda kendini gösteriyor. Samsung da olabildiğince erken şekilde bu özellikleri yeni amiral gemi modeline uyguluyor. Samsungun bu agresif tutumu diğer firmaları da amiral modelleri peş peşe yani çok kısa zaman dilimlerinde piyasaya sürmelerine yol açıyor ki sony xperia z2 sanki bu akımın ürünü gibi. Tabi erken çıkması anlamında yoksa ürün çok başarılı olmuş.

    Umarım bu agresif çıkışlar ilerde fiyatlara da yansır. Bu konuda LG yi tebrik etmek lazım. G2 bu fiyat bazında başarılı bir cihaz.

  • samsung s5 ten kesinlikle daha iyi telefon...

  • kesbi kullanıcısına yanıt
    buna kandırma demiyelim işgüzarlık sadece orada konulan resim concept olarak z2 resmi ki orjinali varken bunu koymaları tamamen dh editörlerine ayittir.
    üstelik videoyu sunan mesut bey ki htc fanı bunu herkez bilir.onun için izleme lutfun da bile bulunmadım.başından kapattım.
    sony yanlısı olması beklenemez.
  • Bize şarjı en az 2gün gidecek telefon lazım her akşam telefonu şarj etmekten bıktık

  • Z 2 bu sefer iyi satsın hic olmazsa yazık ya kaliteli ürün yapıyor satmıyor fazla (

  • Telefon lg g2 ile karsilastirildiginda ekran boyutlarinda hangisi daha buyuk?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vustic kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia Z2 ön inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD91AF42D -- 25 Şubat 2014; 14:59:58 >


  • LG sanki daha genis. Xperia z2 uzun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onceki telefonlarda olan ekran soluklugu yok dimi yoksa bana mı öyle geldi
  • kesinlikle beni en etkileyen telefonlarda biri oldu.

  • Arkadaş bu ne hız ya? Telefonlar neden bu kadar hızlı gelişiyor? Tüketicilerin gözleri neden doymuyor? Neden sürekli son model alınma isteği var? Telefonlarla tüketicilerin durumunu hayretle izliyorum.

  • s5 i gördükten sonra bal kaymak oldu bu telefon.
  • Arkadaşlr ekranı nasıldır acaba, yine solukmudur ? sanırın biraz daha bekliyip ınternetten karşılaştırmaları ızlememız gerekıcek

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.