Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yenisi çıkana kadar en iyisi bu.
  • Çok güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık. Yalnız ekran konusunda hayal kırıklığına uğradım, hala piyasada Htc One x'in yanına yaklaşabilen telefon yok. Sony'nin ekranı bembeyaz bir ışık veriyor. Samsung deseniz tüm beyazları buz mavisi gösteriyor. Ama her şeye rağmen başarılı bir telefon. One x'imi satıp almayı düşünüyordum, şu an vazgeçtim. Yeni bir telefon alacaklarsa rahatlıkla düşünebilirler. Bu arada şıklık konusunda taraflı mı yoksa duygusal mı yaklaşıyorum bilmiyorum ama One x bence hala daha şık bir telefon. Ayrıca o arkadaki yazılar hiç olmamış Sony.
  • Sony.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanx

    2000 bin liraya telefon alıcam oyunları akıcı oynayamıycam, bunu alan full hd diye alır ekranla sürekli bakışır, ayrıca Erdi bey sanırım telefonu iyi göstermek için lansmanda tembihlenmiş canlı yayında da yazılımsal falan düzelir diyordu fotoğraf kalitesi için, Mesut Çevik ise objektif.


    Erdi Beyde haklı bir yerde Daha telefon piyasada yok ve hiç güncelleme almamıs 'S3,Htc gibi telefonlarda şu ana kadar güncelleme alan telefonlar Erdi Beyde objektif.Bu arada incele için Teşekkürler DH.

  • İnternet deneyimi çok kötü yaw :S s2 bile daha iyidir internet konusunda.Pil de olmamış tek güzek yanı tasarımı galiba.Ayrıca ekranı da çok kötü geldi gözüme.Ayrıca "Tüm bildiklerinizi unutun" da manalı olmuş,çokta bir şey beklemeyin der gibi :D

  • şuan çıkan telefonları tasarım olarak pek beğenmesemde, bu adamlar gerçekten yapmışlar :)

  • Arkadaşlar galaxy serisi cihazlar ile hicbir android cihazi karsilastirmayin performance olarak. Galaxy serisindeki islemci ve mali grafik birimleri herdaim daha iyi ve optimizedir. S3 ve note2 nin oyun performansı ni digerlerinden beklemeyin bunu yorumcularimizda soyledi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSM arena da ayrıntılı incelemeyi yapmış. Eleştirilen noktalar DH ile aynı arkadaşlar. Daha önce de dediğim gibi herkes gördüğünü söylüyor eleştirmeye gerek yok.

    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-887.php
  • Yani şimdi Xperia Z ' yi alacağım, sonra hergün güncellemeyle yok kamerası düzelecek, yok oyun driver sorunu giderilecek diye optimizasyon budalası olacağımı hissedeceğime gider Nexus4'ü alırım hem de 600 TL cebimde kalır. Aslında çok merakla beklediğim bir aletti. Mesut ve Erdi Bey çok efendi ve kişikikli insanlar olduğu belli onlar sadece işlerini yapıyorlar. Teknolojide marka diye birşey yok aslında ... Bunu onlar iyi biliyor. Sağolun var olun ... Şu dakikaya kadar Xperia Z 'deydi aklım ama şimdi tek bir yapı taşı kaldı benim için o da malum S4. O da fos balon çıkarsa kendi bilir...

  • Eğer izleyebilirsem telefon ile ilgili yorum yapacağım ama nerdee

  • Ben xperia z modeli için yorum yazmaktan sıkılmıştım bi ara. Bu videoyu bekledim ve DH editörleride açık yüreklilikle ekranın iyi olmadığını söylemiş. Üstüne birde kamerasıda ve pili de kötü olunca vay bu cihazı alanların haline. Keşke rekabete yeni bir boyut katabilseydi. Kısaca bu haliyle olmamış. Dediğim gibi Bütün mobil platform takipçileri ilk etapta HTC daha sonrada samsung un telefonunu bekliyor. Bu model unutulur gider.

  • Gerçekten tarafsız kullanıcı odaklı bir yorum yapıcam.
    xperiaZ'yi ilk duyduğum günden beri tabir yerindeyse ağzım sulanarak takip ediyorum.
    1.Gerçekten tasarım harika.

    2.Ama Adreno320 gerçekten sıkıntılı.Frame atlamaları çok can sıkıcı ve daha üst seviye oyunlarda sorun çıkarması çok olağan duruyor. 2,000TL verip oyun oynayamamakta olmaz.

    3.Ekran konusuna gelirsek siyah doygunluğu konusunda bir amoled değil.Parlakta değil yani hiçbir güzel yanı yok bu ekranın.

    4.Kamera sorunu yazılımsal olarak kesinlikle düzeltilebilir.Sensör konusunda sony tartışılmaz zaten.(Kesin yazılımsal)


    Ama ben şuan için xperiaZ almaktan vazgeçtim.
    Körü körüne Fan'lık hiçbir işe yaramaz.....

  • arkadaşlar telefonun ekranı çok iyi değil.çözünürlüğün daha yüksek olması dışında ips ekrandan kontrast,görüş açısı ve parlaklık olarak geride kalıyor.
    gpu nun yetersiz kalacağı belliydi. şuanki birçok oyunu rahatlıkla oynatır.ancak bundan 4 ay sonra çıkacak üst düzey grafikli oyunları kesinlikle akıcı bir şekilde oynayamazsınız.
    kamera sony nin dediği kadar iyi değil.panorama,donanımsal hdr ve video çekimleri çok iyi ancak fotoğraf çekimlerinde genelde one x+ dan geri kalıyor.yazılımla düzeltilebilir ancak ben lensle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.
    pil ömrünün daha iyi olması gerekirdi.
    telefonun fazla ısınması ve arka tarafın cam olması nedeniyle ısıyı daha fazla hissettireceği için yaz aylarında sıkıntı olabilir.
    telefonun arayüzü gerçekten iyi olmuş ve akıcı çalışıyor.
    arkadaşlar 2 gün sonra htc one tanıtılacak ondanda önemlisi eğer xperia z nin tasarımına tutulmadıysınız kesinlikle galaxy s4 ü görmeden telefon almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 17 Şubat 2013; 23:18:21 >




  • Telefonu suyun içine koyduk diyelim, telefon çaldı sesi duyuluyor mu :D

  • Çok iyi bir inceleme olmuş.Cihazın kamerasının ekranın ve batarya ömrünün beklentilerin aşağısında kaldığı kesin ama şekil olarak alınabilecek en şık telefonlardan biri bence..Anlamadığım şey bize bildiklerimizi unutturacak özelliği nerede bu telefonun videoya girmeden vay sony yapmış dedim izledikten sonra hayal kırıklığından başka birşey değil..Sonuç olarak yeni nesil telefonların yine gerisinde kalacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuckulteli

    Telefonu suyun içine koyduk diyelim, telefon çaldı sesi duyuluyor mu :D

    Suyun altında mikrofon sesimizi iletebiliyor mu bir de? Belki ben suyun altında telefon görüşmesi yapmak istiyorum, belki benim öyle fantezim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Şubat 2013; 17:40:53 >
  • Çok güzel inceleme olmuş donanımın yetmeyeceğini zaten düşünüyordum batarya da yetersizdi bunun üzerine ekran ve kamera da üst düzey olmadığını da öğrenmiş olduk.
  • Güzel inceleme olmuş teşekkürler .

  • Ekran kalitesi ve oyun için alınmaz bu telefon.Diğer özelliklerine laf edemem :D

  • Batarya yetersiz
    tarayıcı yetersiz
    Oyunlarda yetersiz. full hd ye yakışmayan grafik birimi var
    Ekran full hd ama 1 2 nesil geriden geliyomuş gibi görüntü sunuyor.kontrast ve parlaklık çok yetersiz
    kamera da flulaşma var
    Yazılım desteği muamma

    Nesine 2000 TL vericez
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.