Şimdi Ara

Sony Xperia E5 artık resmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Snapdragon 650 ve 3 GB ram ile Snapdragon 820/ 4GB ram'li cihazdan daha performanslı çalışan bira arayüzü var siz hala ram muhammeti yapıyorsunuz...https://www.youtube.com/watch?v=YuFkl3TCrDE

  • Mt6735 resmen giriş ve orta seviyenin kurtarıcısı oldu. Kullanmayan firma kalmadı neredeyse. Donanımdan falan anlamayan ismi Sony diye alırsa alır. Bu telefonların fiyatları 100-130 dolardan fazla olmamalı.

  • SONY her zaman en iyisidir çöp diyenlerin SAMSUNG unuda gördük dahada çöp, adamlar giriş seviyesi yapmış daha ucuza veremez çünkü SONY ucuz firma değil, 1,5 GB RAM kendi arayüzü için yeterde artar bile

  • M5 yazılım nezaman gelecek marshmallow 6.0 bilen varmı

  • ben sony nin artık amiral gemisi dediği telefonlardan başkasını almam en son ekonomik olsun dedim m5 aldım perişanlık,pişmanlık,rezillik yaşadım adeta.

  • eski bir sony çalışanı olarak işten çıkarıldım finansal sebeplerden. sony malesef eski sony değil. o yıllar içerisinde elbet iyi bir ürün çıkaracak bu kez olacak dedim ama nafile ya kameradan şikayetler ya da cihazın kapanıp açılmasından tutun su geçirmesine kadar.artı samsung,apple,lg vb firmalar çok hızlı davranıp lansmandan sonra avrupayla aynı anda türkiye içine soktukları amiral gemilerini sony 3 ay sonra sokarak yine geriden geldi.diğer markalar sattıkları amiral gemilerinde farklı yöntemlere başvururken biz hep aynı kasa ve aynı çizgide devam ettik. eskiden sony yi acayip seviyordum fanıydım fakat şu an sony ne alırsın deseniz televizyon,playstation ve ses sistemi dışında hiçbir şeyini almam.!sonynin başında bu adamlar olduğu sürece süre veriyorum 2 yıl içinde şirket telefondan çekilecektir o kadar da eminim.

  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    Korkuttu.
    Ama başka da Sağlam cihaz yok ki
    bu sene her yer Snapdragon 410 Ve Mkt 67.x çöplüğü oldu.
    Acaba Xa ile ağır Farkı olur mu?
    Fiyatı bence 749 olur Xa da 1099-999 Arası yoksa fiyatına göre çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne abi, tasarım çok iyi ama...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    almak istersen androidin en iyi iki arayüzü miui ve sense'dir. bunlardan şaşma. sony yazılımı malesef kötü. bir telefonun donanımı önemli fakat yazılım kötüyse verdiğin donanım 5 para etmez. o bakımdan bana göre yazılım bir telefonu alman için %85 lik kısmı oluşturuyor.
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    Kardeş Sense arayüzü güzel hoşta sırf tasarım ı var diye iğrenç Donanımları 900 lira seviyesinde satıyorlar Bknz:Desire 530 du galiba.
    Tmm kızlar gibi sosyal medya,Hız,Estetik,yazılım iyi de beni hiç götürmez üstelik ben telefonu tasarım için değil Donanım ve yazılım için alırım çünkü en az 2 sene sıkıntısız götürmeli,3 ü de görmeli.
    Fiyat aralığımı 1000 civarına çektim götürsün diye.Xa fiyatı uygun alırsa alacağım.
    Meiu yazılımlı telefonlar Nhangisi ibilmiyorum ama Huawei idi galiba o da lite modellerinde eski gplar kullanıyordu.
    Sony E4G de bile akıyorsa Bu modelde hayli hayli akar diye düşünüyorum yazılyazıylım kısmına pek katılmıyorum zira stamina modu ve otomatik kamera modları son derece hoş geliyor bana(ısğnma ile kapanma hariç ama bu seviyede olmaz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu sony xperia e5 e ne zaman 7.0 güncellemesi gelebilir ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.