Şimdi Ara

Sony PSP 21 Nisan'da; Avrupa'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanırım ürünün pil ömrünün 3 saat olduğunu ve film izlemek için 30 usd verip umd film almanız gerektiğini de biliyorsunuzdur.
    film özelliği tam anlamıyla saçmalık bence siz gidin bir umd film alın (dvd fiyatına) ve 4 inchlik ekranda izleyin.Evet alet güçlü grafikleri güzel ama bir hand held için de(oyun oynarken) 3 saatlik bir pil süresi sanırım arzulanan bir şey değil.
    Bu arada japonya'daki satışlarda ilginç bir durum söz konusu 2005 başından bu güne kadar psp ds ten daha fazla sattı(ok ds genelde çok daha fazla sattı ama ben 2005 başını kastediyorum).Ancak psp oyunları bir türlü satışlarda ds oyunlarını geçemiyorlar.Bu da psp'nin daha çok kişisel bir medya cihazı olarak görüldüğünü gösteriyor ki eğer böyle giderse oyun desteği de azalacaktır aletin.
    bir şey daha var neden 50 dolara ps2'niz için oyun alırken söz konusu oyunun porta yakın olabilecek bir benzetmesine bir 50 usd daha vereceksiniz?
    bu noktada sanırım DS'i daha çok tutuyorum(çok daha kötü grafiklerine+daha küçük ekranına rağmen)çünkü eğer grafik istersem pc'm de oynarım.hand held 'daha başka' bişiler sunmalı bence ve ds bunu fazlasıyla başarıyor.




  • ya bu cihazın tr de tam olarak raya oturması 2 senyi alır derim ben yani 2 dükkanda bi oyun bulmak fln kolay satın alma olayları 2 seneyi bulur


    BURASI TÜRKİYE




  • quote:

    Orjinalden alıntı: IMID

    baska bi tr inceleme

    aleti japonya'dan arkadası getirmis buna da incelemek ve web'e koymak kalmıs

    http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1547&PN=1

    IMID


    benimde arkadaşım Jap.dan getirdi=) ama ben inceleyip sattım :D
  • KİMe sattIn nie sattın ???_ARKADAŞIN BİZEDE GETİREBİLİRMİ ????_
  • malesef, bisefer tatil için jap. ve hong konga gitti ordan aldı....

    Başka bi arkadaşa sattım =)

    Biraz para gerekiodu, amerikadan getirtiririm 24 martta belki, veya avrupaya gelincede alırım belki....
  • bu alete yaş mı dayanır ya. fiyatı çok uçuk olur gibi duruyo
  • Vallaha 3 saatlik pil süresi muhteşem grafikler ve de handheld tarihinde rekor büyüklükte kabul edilen ekran düşünülünce pek te dikkate alınmıyor, yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi yedek batarya da edinmek mümkün.. Nintendo klasik mario pikachu serisiyle her zaman gözüme basit geldi, ve de çok geniş olarak bilinen oyun listesininde büyük bölümünü bu oyunların 1-2-3-4 serileri oluşturuyor, DS'de çığır açan 2. touchscreen ekran ve de ses kontrolü geldi fakat şimdiye kadar denenmemiş bi olay oluşu da oyun oynarken akışı, zevki ne kadar etkileyeceğinin cevaplanmamasını sağlıyor.. Kötü grafiklerle, küçük ana ekranla ve de dizayn ile kesinlikle PSP'nin önüne geçemez, belki yetişir, ama bunu da Nintendo'nun her ürününe atlayan, sağdık ve de fanatik kullanıcıları sağlar. Sony gibi bir devinde oyun desteğinin kesinlikle kesileceğini sanmıyorum, yani firmalar Sony'den desteklerini çekip Atari'ye falanmı verecek PSP zaten her zaman ilk olarak Handheld oyun konsolu, yani kimse PSP'yi gidipte mp3 dinlemek ya da film dvd izlemek için almaz..




  • yani almaz ama sonuçta o özellikleride cazip kılıyo DİMİ
  • ok kimse psp'yi mp3 ya da kişisel medya cihazı olarak almaz hand-held oyun konsolu olarak alır diyorsun o zaman neden en büyük oyun pazarlarından biri olan japonya'da psp 2005 itibarıyle DS'ten çok satarken oyunları haftalık listelerde bile ilk 10 'da olamıyor? Ki bu hafta yine 3 ds oyunu listede.
    Bu arada lütfen nintendo markasını mario olarak görmeden önce oyun seçeneklerine bir göz atalım ondan sonra yorum yapalım.
  • bu japonyada milyon satar.avrupaya gelincede aynısı olur heralde.bu sony süper süper süper

    isviçredede çıkar heralde belki kuzenime getirtiririm o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 11 Şubat 2005, 0:32:19 >
  • Bu aletin EBAY fiyatı 200-300$ arası bence en iyi medya oynatıcıdan daha iyi özelliklere ve fiyata sahip. Filmleri mpeg4'e çeviren programlarda mevcut umd film almak gereksiz bence.
  • umd sonuçta dvd yada blueray in bir versiyonu değilmidir korsan ahalisi onuda kopyalamanın bir yolunu bulur zaten bu fiyatlarla tr d orjinal oyun alınmaz. bu arada 1-2 firmanın tr şartlarında fiyatlandırma yaptığını gördüm bunun devamını diliyorum
  • Fiyat çok uçuk değil..
  • eğer nintendo gamecube oyunları kopyalanabiliyosa umd de kopyalanır. gamecube un oyunlarıda 1.8 gb lik mini disklerde...

    tek sorun o dış plastik..
  • ebay fiyati onemli deilki. tr fiyati onemli. ebayda mp3 70dolarken trde 100 dolar.
    300 dolar olursa bu alt tr de 440dolar kesin tr de
  • quote:

    Orjinalden alıntı: runaway

    ok kimse psp'yi mp3 ya da kişisel medya cihazı olarak almaz hand-held oyun konsolu olarak alır diyorsun o zaman neden en büyük oyun pazarlarından biri olan japonya'da psp 2005 itibarıyle DS'ten çok satarken oyunları haftalık listelerde bile ilk 10 'da olamıyor? Ki bu hafta yine 3 ds oyunu listede.
    Bu arada lütfen nintendo markasını mario olarak görmeden önce oyun seçeneklerine bir göz atalım ondan sonra yorum yapalım.

    Film olayını saçma bulduğunu söylemişsin, bunun için kimsenin film izlemek için psp almayacağını söyledim, asıl işlevi bu olmayan bi cihazı da bu özelliklerinden yargılayamayız değilmi! Yani umd film izleyemek ya da mp3 dinlemek içinmi o kadar kişi gidip PSP almış, bu arada o haftalık listeleride PSP kullanıcılarımı belirliyo?? Yani adamlar PSP almamıza rağmen DS'nin oyunlarını daha çok beğeniyoruz mantığıyla yaklaşıp listelerimi oyluyo? Bu arada DS'yide PSP kadar takip ediyorum, kimse boş konuşmuyo, DS'nin de oyun listelerini inceledim, tüm oyunları grafikten mahruz hız ve akıcılıktan kazanabilecek ve de Eski nintendo fanatiklerinin cihazı sadece ilk Gameboy'dan beri serinin devamı olarak görüp alabileceği oyunlar! DS'nin getirdiği yeniliklerde belli ve de tamamı PSP'nin getirdiği farklı özelliklerin aksine oyuna zevk katmak amacı ile yapılmış, ikinci dokunmatik ekran, ses kontrol vs. DS'de edinmek isterdim ama kim nederse desin bana göre basit oyunlar.. O zaman o kadar insan PSP'yi sadece mp3 ve de film izlemek için alsın, ben yüksek grafik kalitesi ve de bana her zaman iyi vakit geçirtebilecek oyunları için alıcam..




  • +1


    ds in grafikleri ve oyunları hala gba seviyesinde... sadece nintendo fan ları alır onu ya da fiyatı psp den ucuz olursa psp alamayanlar alır...
  • TAHTAKALE'YE GELDIGINI SOYLEYEN ARKADASLAR WARDI SITEDE.

    700 YTL GIBI FIYAT VERMISLER..

    AMA BEN DAHA GIDIP BAKAMADIM.

    GERCEKTEN BELA BI CIHAZ.
  • fiyatı ne olursa olsun milletin deli gibi saldıracağı kesin ,
  • fiyatı ne olursa olsun milletin deli gibi saldıracağı kesin ,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.