Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.182
Cevap
640
Favori
2.773.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dream_04

taksim teknosa 250 gb : 650 tl

taksimi aradım öyle bir şey yok
  • MediaMarkt çalışanından öğrendiğim bilgi ..
    2 hafta sonra mediamarkt in açılış yıl dönümüymüş süper indirim gelecekmiş bilginize...
  • ankara kentpark teknosa'da 120gblık model 548 liraydı. 4 tane vardı ortada depolarında var mıdır bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

MediaMarkt çalışanından öğrendiğim bilgi ..
    2 hafta sonra mediamarkt in açılış yıl dönümüymüş süper indirim gelecekmiş bilginize...

fiyat hakkında ipucu varmı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

MediaMarkt çalışanından öğrendiğim bilgi ..

en büyük indirim diye duyurdukları kampanyada ps3ü 549 da sattılar ki piyasada ki fiyatı bence,şu anda paket kampanyalarda beraber verilen ürünleride çıkartınca o rakamlara denk geliyor o yüzden ben inanmıyorum öyle süper indirim lafına falan..
    orada çalışan arkadaş sanırım tahmin yürütmüş ama umarım 2 hafta sonra ben bu mesajımdan utanırım
  • arkadaşım emin ol sen bu dediklerinden utanmayacaksın. yine saçma sapan bir fiyatlar olacak güya indirim adında. bence asıl indirimler paket ps3 lerde oluyor. şöyle +2.ds3 kol+1 oyun 650-700 civarı olsa o zaman ben kampanya derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

arkadaşım emin ol sen bu dediklerinden utanmayacaksın. yine saçma sapan bir fiyatlar olacak güya indirim adında. bence asıl indirimler paket ps3 lerde oluyor. şöyle +2.ds3 kol+1 oyun 650-700 civarı olsa o zaman ben kampanya derim.

bana şu anda ew deki kampanya cazip geliyor

ps3 120gb+2.ds3+pes 2011+logitech klavye 800TL iki hafta önce fifa 2011 li kampanyada 850idi
    ben bayramı bekliyorum,biraz daha iner diye yoksa bunu alıcam
  • bir aydan fazladır bende öteliyorum ha bugün ha yarın die ama düzgün bir kampanya yakalayamadım yakalasam şöle bi dakka durmayıp alacam olmadı 2 ele yönelecek çünki sırf move için alıyorum move extraları ile cihaz şu an 550 den ps3 alsam bile oyunsuz hali ile 800-900 tl civarına gelio yani adam gibi bi move pack kampanyası gelmeden alınmaz..
  • 549 tl'ye 120 gb. konsol ve 1 adet ds3 alıp, başka 1 başlık altında, pc gold'un bahçelievler ve forum istanbul mağazalarında ki ds3 kampanyası ile 79 tl ye 1 kol daha alıp fiyatı 628'liraya almak çokta mantıksız olmuyor sanıyorum, fifa 2011 ve logitech klavye 172 tl değildir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordgreyfurt

549 tl'ye 120 gb. konsol ve 1 adet ds3 alıp, başka 1 başlık altında, pc gold'un bahçelievler ve forum istanbul mağazalarında ki ds3 kampanyası ile 79 tl ye 1 kol daha alıp fiyatı 628'liraya almak çokta mantıksız olmuyor sanıyorum, fifa 2011 ve logitech klavye 172 tl değildir herhalde.

klavye fazlalık zaten tartışılmaz ama fifa 2011 değil konumuz pes 2011..

özel kampanyaları es geçerek hesaplıyalım

550 ps3 120gb
    100 ikinci ds3
    100 pes 2011
    etti 750..EW 800 fark 50 TL
    ikinci elden klavyeyi 30a ver etti 750 ye 770..

bunlar tercih meselesi tabii ki 550 ye kuru makine alıp yatırmayacağına göre hesap eninde sonunda 700ü geçiyor!
  • Pes 2011 de 2. ds3 de (bahsettıgım kampanya ıle) 158 yapıyor, 549 + 158 = 707 :)
  • quote:

Pes 2011 de 2. ds3 de (bahsettıgım kampanya ıle) 158 yapıyor, 549 + 158 = 707 :)

sonuç 700ü geçiyor bu bir

''özel kampanyaları es geçerek hesaplıyalım '' bu iki

80 lira pes 2011 alabileceğin tek yer var o da peşin fiyatı taksitli 100e geliyor bu da üç
  • 750 ia 707 arasında burda kampanya bekleyenlerı harekete gecırtecek 1 fark var bu 1
    2. sı kredı kartına gııttı gıdıyorda mevcut oyun arastır 1az .. Kaldıkı 2. el de oyun alınabılır oraya hıc degınmıyorum bıle ..
  • quote:

750 ia 707 arasında burda kampanya bekleyenlerı harekete gecırtecek 1 fark var bu 1
    2. sı kredı kartına gııttı gıdıyorda mevcut oyun arastır 1az .. Kaldıkı 2. el de oyun alınabılır oraya hıc degınmıyorum bıle ..

çok saçma bir şey tartışıyorum seninle ama nereden alırsan al dostum ben bu bana cazip geliyor düşünüyorum dedim sen sazan gibi atladın,kimseye tavsiyede bulunmadım farkındaysan.
    ben bunu alın dedim mi?hayır
    peki ben 750 yi geçiyor dedim mi?hayır!
    ne mezunusun bilmiyorum ama 707 tl 700tl den fazladır ben 700ü geçiyor dedim mi?evet

son olarak 43 tl kimseyi harekete geçirmez! eğer geçirse ise MM deki 549 tl lik makine kampanyanın ilk gününden tükenirdi.hala mağazalarda stok var mı?var!

• Arkadaşlar ps3 konusuna geri dönersek bu kipa da ki kampanya hakkında bilgisi olan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Arkadaşlar ps3 konusuna geri dönersek bu kipa da ki kampanya hakkında bilgisi olan var mı.

valla dostum yukarıda da yazdım kuru makineler bana cazip gelmiyor,sadece ilk başta vereceğin para daha az olduğu için sempatik gözüküyor :)
    kipada 539tl sanırım,MM nin 10tl altı..pek alınası değil bence

bunu alırım bi de pes2011 alırım 1 sene takılırım başka oyuna gerek yok diyen varsa ona uygun 600 e kapatır olayı ikisi beraber
  • İzmir mediamarkt'ta saydım ortalama 20tane falan ps3 vardı 120gb=549TL bence süper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeilArmstrong -- 8 Kasım 2010; 14:06:50 >
  • Arkadaşlar Viaport kipadan az önce aldım 120 GB konsol 539 TL
  • bu aralar niye bu kadar düştü bunların fiyatları daha daha mı düşecek acaba (beklemekte fayda var)
  • bekliyoruz şöyle kollu pes11 li bir kampanya olsa da alsak
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.