Şimdi Ara

Sony, Playstation 3'te kullanılan Jailbreak'in önüne geçti (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.694
Cevap
1
Favori
114.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ares88

    korsan kullanmıyorum ve kullanmayı da düşünmüyorum, ps3 sayesinde az oyun almayı ve orjinal kullanmayı sevdim..

    ama ben grand turismo çıkınca ne olacak onu çok merak ediyorum.. eğer GT'yi 3.50 istese dahi çalıştırabilirlerse, sony biter.. killzone 3 falan hiç satmaz.. move oyunlarını da satamadılar bence..

    duz mantık yaklasıyorsunu piyasadan haberiniz yok
    yok efenim satmazmıs
    o zman xbox oyunları neden ps3 oyunlarından fazla satıyor
    konsol cıktı cıkalı korsan var
    sanıyorsunuz herkes bizim gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xamaximax


    quote:

    Orijinalden alıntı: ares88

    korsan kullanmıyorum ve kullanmayı da düşünmüyorum, ps3 sayesinde az oyun almayı ve orjinal kullanmayı sevdim..

    ama ben grand turismo çıkınca ne olacak onu çok merak ediyorum.. eğer GT'yi 3.50 istese dahi çalıştırabilirlerse, sony biter.. killzone 3 falan hiç satmaz.. move oyunlarını da satamadılar bence..

    duz mantık yaklasıyorsunu piyasadan haberiniz yok
    yok efenim satmazmıs
    o zman xbox oyunları neden ps3 oyunlarından fazla satıyor
    konsol cıktı cıkalı korsan var
    sanıyorsunuz herkes bizim gibi




    Ekleme yapacak olursam. Arkadaslar herkesin catir catir backup takildigini saniyorlar galiba. Su forumda bile backup takilan insan sayisi 20 yi gecmez. 20 bile abarti olabilir suna 10 diyelim.

    Yani her savunan ps3 te backup kullaniyor saniyorlar galiba..




  • @dream54 menü Türkçe , ses ingilizce.
    ftp ile menüyü Türkçe yapabilirsiniz
    dosyayı burda paylaşsam sorun olur mu ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 5 Ekim 2010; 22:44:20 >
  • bu Jailbreak yeni çıkan oyunları oynamak mümkünmü? mesela fifa 11 oynanabiliyormu?
  • ben oyunuyorum fifayı
  • bu hermes v3 ne oluyor bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h!j@cker

    ben oyunuyorum fifayı

    online oynayabiliyormusun?
  • Valla Şuan Orijinal Oyunlarda Aldığım Zevki Korsanda Oynayan Kimsenin Alamayacağına Eminim.. Single Pes 2011 Nereye Kadar? Single COD Nereye Kadar? Pes 2011 Online Master Lig Oynuyorum Misler Gibi.. Oynayın Siz Korsanınızı Uğraşın Açılmayan Sorunlu Oyunlarla..
  • PS3 Jailbreak siparişleri bugünden itibaren Sony'nin PS3 Jailbreak ve benzeri korsan ürünler üzerine açtığı dava ile mahkeme kararıyla engellendi. Satış gerçekleştiren şirketin/şirketlerin savunmaları mahkeme tarafından bekleniyor.

    Haberi ve kararı Buradan okuyabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfen Lied -- 6 Ekim 2010; 11:01:27 >
  • Millet devreyi artik kendisi yapiyor engellese ne olur. Milletin iphone olsun android telefonlari olsun onlarida mi engelleyecekler. Zaten ati alan uskudari gecti hikaye bu gibi isler.

    El altindan uretilip satilir yine satilir sıkıntı olmaz yani..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    Millet devreyi artik kendisi yapiyor engellese ne olur. Milletin iphone olsun android telefonlari olsun onlarida mi engelleyecekler. Zaten ati alan uskudari gecti hikaye bu gibi isler.

    El altindan uretilip satilir yine satilir sıkıntı olmaz yani..


    Bu karar ürünün satışı, geliştirilmesi, reklamı ve dağıtımını yasaklayan maddeler içeriyor. Bu şu demek Sony'nin 3.42' de yaptığı gibi yazılımsal engellemer ek olarak donanımsal engellemeler için PS3 Jailbreak'in bu savunmalara karşı geliştirilmesi engellenmiştir. Yani devre elinizde de olsa siz onu yani blokajlara karşı geliştiremeyecek olursanız sadece elinizde ki devreyle kalacaksınız. Bu kaynak herhangi bir haber sitesinden alınma değildir direkt olarak PS Jailbreak'in kendi baş sayfasına eklediği bir haberdir. Ne kadar ciddi bir durum olduğu anlaşılıyor sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfen Lied -- 6 Ekim 2010; 11:19:56 >




  • Sony'den 3'lük haberi mi var
  • jb ile oynayıp sonra bir sıkıntı olursa oynamama yonunde aleti rafa kaldırır güncellemeyide çakarsın ps ye sonra orjinale devam edersin suan sadece meraktan fifayı denedim ki calısıyor online denemedim ama oynanıyor diye biliyorum cok fazla ps nin basına oturan birisi diilim zira yogun calısıyorum ha elimde bir sürüde orjinal oyun var cok olsa özümüze geri döneriz orjinal oyun alır ps ile hayatımıza kaldıgımız yerden devam ederiz bukadar somut durum suanda

    ha bişey daha söliiyim ben orjinal korsan tartısması yapmıyorum ama oyunlar biraz ucuz olsa ki mesela 40-50 lira seviyesinde cıksın ben söle söliyim online zevkli oyunlarda korsana kimse bulasmaz ornegin killzone 2
    hayatımda online dan en zevk aldıgım oyunlardan birisi senaryoyu gözüm kırpmadan bitirip resmen online saldırmıstım yada resistence aynı şekilde oyun fiyatları ülkemiz gelir seviyesine göre malasef yüksek kalıyor bunuda göz ardı etmeyin tamam herseyin bir bedeli var ama bukadar da olmamalı

    bir son söz sony 2012 yılına kadar herhangi bir yeni ps için geliştirme calısması içinde olmıcagını söledi bu su demek oluyor ps3 için daha bir çok farklı durum görücez özellikle insanların beklediği mkv oynatma olayı
    birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok ben yasca küçük arkdaslara sesleniyorum türkce oyun için orjinalden ziyade ülkede online cıkıs hatları etkilidir yani sen istediğin kadar orjinal oyun al bu bir etken evet ama bunu onlie ortamda göstermen gerekiyor senin o oyunu oynamadıgını da görmesi gerekiyorki oyunun ülkede nekadar cok sattıgı hakkında daha net bir bilgi sahibi olsun tabi bunu online ı gelişmiş oyunlar için söylüyorum yoksa araldan almıssın kacak getiriden almıssın ister yurt dısından temin etmissin bu adamı baglamaz




  • Size eyvah eyvah filiminden alıntı yapıyım MASALLAAA MASALLAA izleyenler anlamıştır bu JB midir nedir adam gibi yapılsın bu ne yaa insanlarla dalgamı geçiyorlar kırdık diyorlar sonra yok güncelleme diyorlar olmadı diyorlar bekleyin diyorlar offf harbi masal bunlar kırcaklarsa adam gibi kırsınlar online yok zaten birşeyi ele geçiriyorsan ya tam geçir yada uğraşma bunlar bence dolandırıcının önde gideni inşallah bu filmin sonu hüsran olmaz
  • Akıl var Mantık var ps 3 tamamen kırıldığı anda ps4 çıkıcak ve 3-4 seneye elinizde olan ps3 lerinindeğerini yitirecek tüm şirketler ps4 e oyun çıkaracak ve öyle elinizdeki ps3 lerle kalıcaksınız.
  • Arkadaşlar bu mesajımdan itibaren illegal içerikli bir mesaj yazılması durumunda başlığı sileceğim. Hem o mesajı yazan hem de daha önce bu konuda paylaşım yapmış tüm kullanıcılar da ceza alacaklar.

    Duyurulur...
  • @.ZeuS.
    yönetim olarak fikriniz değiştiğine göre konuyu komple silin bitsin gitsin
    zaten ağlama duvarına döndü konu, bilgi paylaşımı vs yapılamıyor
  • Bu konu ve bu tür konuların zaten baştan kapanması gerekiyor, sony diğer ülkelerde mahkeme kararı ile birçok yerde bu tip haberleri durdurdu.

    Donanımhabere dava açılsa açaba nasıl bir tepki verirlerdi merak ediyorum, donanımhaber bu konuda ciddi önlemler almalı bu konu çok önemli.
  • Su baslik Altinda bunu nasil yaparim, sunu nasil yaparim diye sorup yardim isteyen arkadaslar lutfen anlatmasi ve paylasmasi yasak seyleri paylasmasin ve yazmasin. Bu konu bilgi ve gelismeleri takip amacli kullaniliyor.

    Son bir sey, yonetim olarak bu durus ve tavrinizi her konu ve icerikte ayirim yapmadan uygulamaniz dilegiyle.
  • Niye dava açılsın burada jailbreak yapımımı anlatılıyor. Jailbreak haber veren ünlü sitelerde var.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.