Şimdi Ara

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
2
Favori
26.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika


    quote:

    Orijinalden alıntı: kdundar

    quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    valla ben forumda paylaşılan her resimden video dan yazıdan, okurken bakarken zevk alıyorum iyi veya kötü insanlara fikir verebilmekte bir seydir bence.

    Yazıştığımız konunun özetini siz yazmışsınız zaten. Resim paylaşmanın bence başka bir amacı olmaz. Bakarsınız görsel olarak zevk alırsınız, ki bende fotoğraflara bakmayı seviyorum ama bundan başka sağlanacak bir fayda olduğunu düşünmüyorum.

    Görsellik bir çok kişiye sadece zevk vermez. Fikir de verir. Teknik tecrübe de verir. Ufuk da açar. Mimarlar bile sık sık görsellikrwn ilham alırlar. Dığerleri neler yapmış diye ömür boyu bunu yaparlar.

    Konuştuğumuz konu "ses" farkındasınız değil mi? resime bakarak sistemin sesi hakkında fikir sahibi olunduğunu ilk kez duyuyorum. Bu şuna benzedi, mimara diğerleri ne yapmış diye fotoğrafı göstermeyip kokusunu denetmeye... Bir ses sisteminin hitap ettiği duyumuz göz değil kulaktır dolayısı ile hitap etmeyen bir medya aralıcığı ile sistem hakkında bir fikir sahini olmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.
    Bir konu başlığında projeksiyon değerlendirmesi yapılırken iki cihazın resimleri yanyana yayınlanarak bir fikir verilebilir ama bu hobidaş bu resimleri koymayıp sesini dinletse sanırım en ufak bir faydası olmaz dı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dustdevil

    @aticus

    İzninizle müzik kulağı ile uzaktan ilgili herkesin yapabileceği bir testin linkini buraya ekliyorum, turke**** forumlarında da bir ara paylaşılmıştı:

    http://tonometric.com/adaptivepitch/
    http://tonometric.com/rhythmdeaf/
    http://jakemandell.com/tonedeaf/
    http://jakemandell.com/amvi/

    Standart bir müzisyen testinden geçebileceğimi sanmıyorum, düşünsenize iki nota duyacaksınız ve arada kaç nota var bileceksiniz ama bizim gibi dinleyiciler kendi kulağını test etmek için bunlara da bakabilir.

    İlk defa gördüm bu siteyi, paylaşım için teşekkürler.
    yalnız kulaklık veya hoparlör ile yapmak arasında ciddi fark oluyor... tabi benim kulaklık çok basit belki ondandır :)




  • Konu ses mes değil. Hatta alakası bile yok aslında. Konu benim. Artık kabul et bunu. Forumda binlerce kullanıcının binlerce hata içeren mesajlarını bulabilirsin. Eğer hata düzeltme işine kendini adadıysan, gir hepsine fikirlerini ve bildiğin bilimsel gerçeklerini paylaş. Ama normalde foruma haftada hatta ayda bir yorum yazarken benim yazdığım ve paylaştığım her gönderiye bir kulp bulmaya çalışıyorsan bu olsa olsa sadece bir eziklik örneği olabilir. Daha yukarılarda bir yerde foto paylaşımı ile prestij kazanılmaz gibi bir paylaşım yapılmış mesela. Kısmen doğru ama senin iki gündür kendini harap edercesine beni hedef alan tavırlarınla gerçekten çok ciddi prestij kaybettin. Senin adına üzüldüm açıkçası. Çünkü ara ara da olsa paylaştığın bazı yazılar foruma faydalı oluyordu. Ama bundan sonra bu tavırlarından dolayı artık kimsenin seni ale alacağını şahsen ben zannetmiyorum. Bu gerçekten üzücü bir durum. İnan var ya dünden beri bir tanıdığım tanımasığım bir çok kişiden senin bu tavırlarını şiddetle eleştiren mesajlar ve telefonlar alıyorum. Bu bence ciddi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teknika,

    Sizinle girilen neredeyse tüm tartışmalar, tartışma konusunda somut yazacağınız bir şey kalmayınca alakası bile olmayan başka bir yöne kayıyor. En son yazdığım şey aşağıdaki, siz buna cevap vermek yerine mağdur edebiyatı yapmak isterseniz o sizin bileceğiniz iş.

    "Konuştuğumuz konu "ses" farkındasınız değil mi? resime bakarak sistemin sesi hakkında fikir sahibi olunduğunu ilk kez duyuyorum."

    Forumlarda yalnızca sizin değil başkalarının da yazdığı konulara yorumlar yazıyorum. Benim görmediğim veya bilmediğim bir konu ise boş boş mesaj yazacağıma yazmamam çok normal sanırım.

    Sizin kabul etmek istemediğiniz nokta şu, yanlış veya eksik bir bilgiyi insanlar sırf siz söylediniz diye kabul etsinler istiyorsunuz. Muhalefet edilmesine hiç tahammül edemiyorsunuz. Konuya ilave bilgilerin gelmesi, yeni bakış açıları sizi hep rahatsız ediyor ve düşmanca bir tavır alıyorsunuz. Oysaki benim mesajlarımda konu siz değil sizin düşünceleriniz, siz de ben de düşüncelerimizi/bilgilerimizi paylaşıyoruz ve tartışıyoruz. Forumdaşlar bu fikirleri okurlar hangisinden yararlanmak isterlerse ve doğru bulurlarsa onun peşinden giderler. Ben bunu kişisel almıyorum ancak siz nedense tüm tartışmaları kişiselleştirmeye kararlısınız.

    İlave olarak yanlış bir düşüncenin ortaya çıkması benim değil yanlış düşünce sahibinin varsa güvenirliğini ve prestijini etkiler. Sizin sanıyorum en iyi sistem bende, en tecrübeli benim, en teknik bilgi bende, ben de kullanırsam en makbulu odur tarzındaki düşünce yapınız eleştiriye tümüyle kendinizi kapatmanızı sağlıyor. İşte bu düşünce yapısı da başkaları tarafından takdir edilmeyi, saygı görmeyi, üstad olmayı, prestij sahibi olma takıntısı yaratıyor, bunun sonucunda herhangi bir düşüncenize yapılan bir düzeltmeyi veya alternatif fikri düşmanca karşılıyor ve forumdaki statünüzün zarar göreceğini düşünerek saldırıya geçiyorsunuz.

    Sizin kendinizi önemli bir yerde görme sevdanız yüzünden sanki herkes size karşı gibi bir tutum olduğunu anlıyorsunuz. Siz de ben de buradaki herhangi bir forumdaşız, bir üstünlüğümüz v.s. yok. Sizi anlamak için düşünüyorum düşünüyorum en ufak bir cevap bulamıyorum, benim sizin sisteminizin kötü çalmasından, iyi performans alamamanızdan, denediklerinizin kötü sonuçlanmasından, forumdaki güvenirliliğinizin olumsuz etkilenmesinden, prestij kaybınızdan, genel olarak sizin herhangi bir olumsuz duruma düşmenizden benim ne gibi bir kazancım olabilir? Bana ne gibi bir faydası olur?

    Ben forumda bir prestij veya statü peşinde olmadığım için pretij kaybım olması da önemli değil. Ben doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim, bunlardan yararlanmak isteyen forumdaşlar yararlanır, istemeyen yararlanmaz.
    Bu konu ile ilgili son yazım artık daha fazla uzatmak istemiyorum, söyleyeceklerimi söyledim zaten.

    Konu sahibi de kusura bakmasın lütfen başka konu başlığındaki bir tartışmanın buraya sıçramasını istemezdim.




  • Anlayan anlayacağını anlıyor Kdundar. Bana cevap vermek için harcadığınız emeği keşke birilerine yardımcı olmak için harcasaydınız. Bir dinleti yapılmıs ve bu dinletıye gelen arkadaşlar fikirlerini yazmışlar. Fotolar paylaşmışlar. Bunlardan biri de sizin komşunuzdu diye belirtmişim ve sizin 2 gündür halinize anlam verebilmek mümkün değil. Yahu bu kadar dokunacağını bilsem söylemezdim. Siz ne kadar doluymuşsunuz böyle. Relax. Sakin. Kafanıza takmayın bu kadar herşeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde de bir dinleti ayarlıyalım bence. Engin bilginizden ve bu tecrübeleriniz doğrultusunda oluşturduğunuz sisteminizin verimliliğinden pay edinelim kendimize. Böyle olmuyor.

    Ne dersiniz? Haftaya sizde toplanalım mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 29 Aralık 2014; 14:07:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin paylaşım ile ilgili ilk yazdığınız mesajı daha okumadan teknika nın başlığında benzer bir dileğimi ifade etmiştim ben de.
    nazik ifadeleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
    kdundar rica ederim forumdaki her türlü (fotoğraflı,videolu veya yazınsal olarak) yapılan fikir,düşünce vs.. paylaşıma benim bu başlık da dahildir. İstediğiniz ölçüde fikirlerinizi paylaşmakta tabiiki özgürsünüz.
    forumu yakından takip edip hiç yazmayan,paylaşımda bulunmayan çok kişi olduğunu biliyorum. Sizin ısrarla yazmaya devam etmenizden de büyük bir mutluluk duyuyor ve saygıyla karşılıyorum. Bilgi paylaşıldıkça çoğalıyor. Ortak akıl denen şey bu şekilde oluşturuluyor.
    Ben teknika nın başlığında da ifade etmeye çalıştığım gibi ve siz de burda zaten benzer şekilde vurgu yapmışsınız, bu forumda bu hobimizle ilgili paylaşımlardan herkes kendi kapasitesi ölçüsünde faydalanıyor. Ama doğru ama yanlış , yanlışlarda bir gün de ya da bir defada düzelmiyor bu da zaman alıyor.
    Bir de fizik kurallarında da tek doğru yok. "Kanun" lar da eskidendi. Kuantum fiziği ortaya atılınca o değişmez sanılan "kanun"larda değişmeye ve sarsılmaya başladı malum. İnsanoğlunun merak ve keşif hevesi devam ediyor. Ve insanı diğer canlı varlıklardan ayırıp modern insan yapan şey de o merakı ve tek doğruya saplanıp kalmaması belkide. O yüzden siz de versile olun lütfen paylaşımı küçümsemeyin ve destek olun okuyup ta kendi fikirlerini, kendi tecrübelerini paylaşmayan diğer hobidaşlarımızı da bu forumda paylaşıma çağrılmasına katkı verin lütfen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    sizin paylaşım ile ilgili ilk yazdığınız mesajı daha okumadan teknika nın başlığında benzer bir dileğimi ifade etmiştim ben de.
    nazik ifadeleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
    kdundar rica ederim forumdaki her türlü (fotoğraflı,videolu veya yazınsal olarak) yapılan fikir,düşünce vs.. paylaşıma benim bu başlık da dahildir. İstediğiniz ölçüde fikirlerinizi paylaşmakta tabiiki özgürsünüz.
    forumu yakından takip edip hiç yazmayan,paylaşımda bulunmayan çok kişi olduğunu biliyorum. Sizin ısrarla yazmaya devam etmenizden de büyük bir mutluluk duyuyor ve saygıyla karşılıyorum. Bilgi paylaşıldıkça çoğalıyor. Ortak akıl denen şey bu şekilde oluşturuluyor.
    Ben teknika nın başlığında da ifade etmeye çalıştığım gibi ve siz de burda zaten benzer şekilde vurgu yapmışsınız, bu forumda bu hobimizle ilgili paylaşımlardan herkes kendi kapasitesi ölçüsünde faydalanıyor. Ama doğru ama yanlış , yanlışlarda bir gün de ya da bir defada düzelmiyor bu da zaman alıyor.
    Bir de fizik kurallarında da tek doğru yok. "Kanun" lar da eskidendi. Kuantum fiziği ortaya atılınca o değişmez sanılan "kanun"larda değişmeye ve sarsılmaya başladı malum. İnsanoğlunun merak ve keşif hevesi devam ediyor. Ve insanı diğer canlı varlıklardan ayırıp modern insan yapan şey de o merakı ve tek doğruya saplanıp kalmaması belkide. O yüzden siz de versile olun lütfen paylaşımı küçümsemeyin ve destek olun okuyup ta kendi fikirlerini, kendi tecrübelerini paylaşmayan diğer hobidaşlarımızı da bu forumda paylaşıma çağrılmasına katkı verin lütfen.


    Tebrikler çok güzel ifade ettiniz hakikatten.
    Burası bir Forum ise paylaşım çok önemli yoksa bir anlamı kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim. Pek kısa ifade etmeyi beceremem. Biraz uzun yazmam gerekiyor çoğunluk düşüncelerimi anlatabilmek için.
    Ben bu forumu okuyup faydalanan ama hiç ne kendi tecrübelerini ne kendi fikrini paylasmayanlari pencereden sokakta top oynayan çocukları seyreden ama utandığı için belki veya medeni cesareti olmadığı için veya yanlış yaparsam beni eleştirirler bana gülerler diye düşündüğü için cesaret edemeyen o çocuğa benzetiyorum. O yüzden de kdundar dan rica ettim bu konuda. Zira kendisi fikrini bildiğini yazıyor sorulara cevap veriyor. Bu hobiye forum aracılığıyla katkı veren herkes kıymetli benim için.
    Bilgisini tecrübesini fikrini ve denemelerini paylasmayip sadece izleyici ve okuyucu olanlarında canı sağolsun ne diyelim.
    Belki özenip bir gün bizimle top oynamaya sahaya inerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    Teşekür ederim. Pek kısa ifade etmeyi beceremem. Biraz uzun yazmam gerekiyor çoğunluk düşüncelerimi anlatabilmek için.
    Ben bu forumu okuyup faydalanan ama hiç ne kendi tecrübelerini ne kendi fikrini paylasmayanlari pencereden sokakta top oynayan çocukları seyreden ama utandığı için belki veya medeni cesareti olmadığı için veya yanlış yaparsam beni eleştirirler bana gülerler diye düşündüğü için cesaret edemeyen o çocuğa benzetiyorum. O yüzden de kdundar dan rica ettim bu konuda. Zira kendisi fikrini bildiğini yazıyor sorulara cevap veriyor. Bu hobiye forum aracılığıyla katkı veren herkes kıymetli benim için.
    Bilgisini tecrübesini fikrini ve denemelerini paylasmayip sadece izleyici ve okuyucu olanlarında canı sağolsun ne diyelim.
    Belki özenip bir gün bizimle top oynamaya sahaya inerler

    +1☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir şey dikkatimi çekti. Dünden beri forumdan 5 dakika çıkmayan Sn. Kdundar; "Haftaya sizde dinletiye gelelim. Engin bilginizden ve bu tecrübeleriniz doğrultusunda oluşturduğunuz sisteminizin verimliliğinden pay edinelim kendimize." Mesajını gönderdiğimden beri bir daha da foruma yazmadı. Yok girip okuyor görüyorum. Ama cevaplar kesildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Bir şey dikkatimi çekti. Dünden beri forumdan 5 dakika çıkmayan Sn. Kdundar; "Haftaya sizde dinletiye gelelim. Engin bilginizden ve bu tecrübeleriniz doğrultusunda oluşturduğunuz sisteminizin verimliliğinden pay edinelim kendimize." Mesajını gönderdiğimden beri bir daha da foruma yazmadı. Yok girip okuyor görüyorum. Ama cevaplar kesildi.

    Bunun cevabını dün davetinize cevaben diğer konuda vermiştim, yazdığımı okumamışsınız sanıyorum, tekrar yazayım.

    "Yalnız kusura bakmayın ama forumda sergilediğiniz agresif ve herşeyi ben bilirim tarzındaki üsluba sahip herhangi bir hobidaş ile bir araya gelmek gibi bir niyetim yok."

    Bu arada benim forumda olduğumu, konuya girdiğimi veya okuduğumu takip etme noktasına geldiğinizi bu derece takıntı yaptığınızı fark etmemiştim, belirttiğiniz iyi oldu...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • adaptive pitch'de farklılık oldu ise normal, bir kaç denemeden sonra insan daha iyi algılıyor. Birbirine çok yakın frekanslarda sesin frekansını dinlemek yerine ne dediğini (dit dıt ya da dıt dit) duymaya çalışınca daha kolay doğru cevap veriliyor, beynin duyulan kelimeyi tam duyamasa bile algılama özelliği gibi...

    Genel olarak 5-10 dakika denemek için güzel test ama devamlı yapılırsa ritim ve melodiler akılda kalacağı için sonrasında çıkan sonuçları çok da ciddiye almamak lazım.

    Not: @teknika @kdundar ülkemiz bölünecek neredeyse uğraştığınız şeye bakın. Tarafsız olarak takip etmeye çalışıyorum, iki tarafın da haklı ve haksız olduğu konular var, forum ortamında doğal şeyler bunlar, uzatmayın bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dustdevil

    adaptive pitch'de farklılık oldu ise normal, bir kaç denemeden sonra insan daha iyi algılıyor. Birbirine çok yakın frekanslarda sesin frekansını dinlemek yerine ne dediğini (dit dıt ya da dıt dit) duymaya çalışınca daha kolay doğru cevap veriliyor, beynin duyulan kelimeyi tam duyamasa bile algılama özelliği gibi...

    Genel olarak 5-10 dakika denemek için güzel test ama devamlı yapılırsa ritim ve melodiler akılda kalacağı için sonrasında çıkan sonuçları çok da ciddiye almamak lazım.

    Not: @teknika @kdundar ülkemiz bölünecek neredeyse uğraştığınız şeye bakın. Tarafsız olarak takip etmeye çalışıyorum, iki tarafın da haklı ve haksız olduğu konular var, forum ortamında doğal şeyler bunlar, uzatmayın bence.

    Sıcak ve samimi yaklaşımınız için teşekkür ederim. Ama maalesef durumu görüyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdundar


    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Bir şey dikkatimi çekti. Dünden beri forumdan 5 dakika çıkmayan Sn. Kdundar; "Haftaya sizde dinletiye gelelim. Engin bilginizden ve bu tecrübeleriniz doğrultusunda oluşturduğunuz sisteminizin verimliliğinden pay edinelim kendimize." Mesajını gönderdiğimden beri bir daha da foruma yazmadı. Yok girip okuyor görüyorum. Ama cevaplar kesildi.

    Bunun cevabını dün davetinize cevaben diğer konuda vermiştim, yazdığımı okumamışsınız sanıyorum, tekrar yazayım.

    "Yalnız kusura bakmayın ama forumda sergilediğiniz agresif ve herşeyi ben bilirim tarzındaki üsluba sahip herhangi bir hobidaş ile bir araya gelmek gibi bir niyetim yok."

    Bu arada benim forumda olduğumu, konuya girdiğimi veya okuduğumu takip etme noktasına geldiğinizi bu derece takıntı yaptığınızı fark etmemiştim, belirttiğiniz iyi oldu...



    Dünden beri yazışmaları okuyanlar agresif tavırları kimin gösterdiğini gördü. Hiç merak etmeyin! Normal ve sıradan bir dinleti paylaşımından sonra, her şeyi ben bilirim tavrına kapıldığımı sanmanız da gene sizin iç dünyanızda benim hakkımda ki duygunuzun dışa yansıması bence. Bilme konusuna gelince; Her şeyi tabi ki değil ama bayağı bir şeyi bilirim. Mesela; sizin sadece ben değil, kimseyi dinletiye çağırmayacağınızı iyi bilirim. Nitekim de tahmin ettiğim gibi bir tepki verdiniz.

    Unutmadan! Şu foruma girip girmediğinizi takip etme konusuna gelince; Topic'e tıkladığınızda daha açılma esnasında en üstte topic'i okuyanlar görünüyor. Bunun için takıntılı olmaya gerek yok! Ama takıntı konusunda şu hususta haklı olabilirsiniz. Özellikle tüm forumda binlerce paylaşım olurken, benim paylaşımlarımın hemen arkasından hiç değişmeyen aynı tür tavırlarınız gerçekten ciddi bir takıntı bence.

    Sizinle bir araya gelme konusu, artık benim umurumda bile değil. Zaten benim açımdan pek de bir kayıp sayılmayacağını görüyorum. Ama sizin açınızdan bir dinleti düzenlemek ve o dinletide yeni insanlarla tanışıp arkadaş olmak, sohbet muhabbet ortamı, klavye arkasından mesajlar yazmak yerine belki de size bu hobide sosyalleşmenin kapılarını açabilirdi.

    Bu hobi kişiyi asosyal hale getiriyorsa, bu işte bir anormallik var demektir! Yeni insanlarla tanışmak. Sohbet etmek. Yüz yüze görüşmek. Oturup karşılıklı iki laf etmek. Beraber bir şeyler yiyip içmek. Her iki tarafın da birbirlerine yardımcı olmak için çaba sarf etmeleri. Bu hobi dışında da günlük hayatta arkadaş olabilmeyi başarabilmeleri en güzel şeylerden biridir. Ben bunu aynen uyguluyorum. Uygun olmadığını düşündüğüm kişilerle de sonradan arkadaşlığımı bitirebilirim o ayrı mesele. Bu da gayet doğal. Ama en azından baştan herkese bu şansı tanırım.Size de tavsiye ederim.

    Sadece klavye arkasından paylaşımlarda bulunmak, tek başına hiç bir anlam ifade etmez. Sadece soyutluk sağlar. Somutluk güncel hayatta insan ilişkilerini devam ettirebilmektir. Size de bunları denemeyi tavsiye ederim.

    Kendinize iyi bakın. Saygılar...




  • Her sene iki günlük bir AudioFest organize etsek.Her birinde bir Distribütör Sponsor olsa ürünlerini getirse tanıtsa ...Bilgisinden faydalanabileceğimiz bu hobiye gönülden daha fazlasını vermiş kişiler yıl boyunca hazırlanıp paneller düzenlese... İnsanlar da yüz yüze tanışsa sıcak tokalaşmalar varsa gerginlikler unutulsa ... Hoş sohbetler bu hobiyi daha geniş kitlelere yaysa ne kadar güzel olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

    Her sene iki günlük bir AudioFest organize etsek.Her birinde bir Distribütör Sponsor olsa ürünlerini getirse tanıtsa ...Bilgisinden faydalanabileceğimiz bu hobiye gönülden daha fazlasını vermiş kişiler yıl boyunca hazırlanıp paneller düzenlese... İnsanlar da yüz yüze tanışsa sıcak tokalaşmalar varsa gerginlikler unutulsa ... Hoş sohbetler bu hobiyi daha geniş kitlelere yaysa ne kadar güzel olurdu.


    Keşke.

    Dinleti buluşmaları, sohbetler, yeni tanışmalar, beraberce yapılan inceleme ve kıyaslamalar, yorumlar üzerinde yapılan tartışmalar gerçekten çok zevkli ve verimli oluyor.
  • teknika kullanıcısına yanıt
    Aynen dostlar..
    Bu hobi ve frekansın forumun haricinde yüz yüze buluşturmasından tarafayım.Her ne olursa olsun yazışarak insanlar kendini ifade edemiyorlar.Bu msnde olsa, facebook ta olsa, forumda olsa, insanın insanın gözünü,gönlünü yada vücut dilini görmediğinde tam mutmain olmuyor..
    Burda insanların araştırmacı yanı,takip yanı,bilgi yanı,bu hobiye verdiği sevda yanı tam anlaşılamıyor. Kiminin maddesel gücü,Kiminin bilgisi, kiminin art niyetli olduğu az çok kestirilsede karşı karşıya gelinildinde yada en azından bir telefon konuşmasıyla çözümlenir.
    Hani forum paylaşımdı,hani forum bilgileşmeydi,hani forum frekans aramaydı..
    Bir kaç gündür ara ara girdiğim ve gördüğüm arbade çok üzücü..Her ne olursa olsun bana göre geçici üstünlük sağlama çabaları.!.
    Bir kere bir insan evini,gönlünü insanlara açmışsa bu önce takdir edilecek bir durumdur.Yıllarını bir emeğe harcıyacaksın bunuda iyi yada kötü insanlarla paylaşacaksın bu fevkalade bir erdemdir.!.
    Burda sevgili teknikanın insanlara tabiri caizse;silah zoruyla baskı uygulayarak bişeyler yaptığına kesinlikle katılmıyorum.Herkes özgürdür..Bir takım hobidaşlara lütfenli,aman ha, hadi ha,yahu hadi artık diye diye buluşma noktasını belirttikten sonra gayet samimi, özverili bir sistemin dinletisini yapmışlar..Bu hepimiz için geçerlidir. Bazı şeyler kolay olmuyor.Hele bizim gibi İstanbul dışındakiler için..En ufak bir spikedan başlayın da kablodan, bütün cihazların oluşmasına kadar.. Ancak va ancak iyi bir takip,biraz bilinçle ve forum muhabbetiyle götüreceksin.
    Ne bir buluşma ne bir demo dükkanı,yada hi-fi mağazası..Gerçi olsada ne kadar bilinçli olduklarıda tartışılır.Tabii bunlar bir genelleme değil.
    Diyeceğim böyle bir buluşmaları organize edenide,işini gücünü bırakıp gelenleride tebrik erderim. Bu arada altı üstü bir playerin altına koyulan tweak,yada centerin üzerinde olmalımı olmamalımı tartışmasına en güzel yorumları giden hobidaşların olumlu yada olumsuz görüşlerini beklerdim.Ne güzeldir kaynaşmak,bir yerde buluşmak.
    Bir kere şunu bilelim kimse nefsi hislerine kapılıpta "Benim cihazım senin cihazını döver,Benim bilgim senin bilgini ezer,benim dediğim dedik çaldığım düdüktür,inatım inattır.!." yapmasın.İnanın herkes herşeyin farkında!..
    Lütfen yardımlaşalım,bişeyleri anlatırken yada ispat etmeye çalışırken kırıcı olmayalım.Bunlar gelip geçici hevesler.Allah hepinize,hepimize önce sağlık ve hidayet versin..İşleriniz rast gitsin kardeşlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

    Her sene iki günlük bir AudioFest organize etsek.Her birinde bir Distribütör Sponsor olsa ürünlerini getirse tanıtsa ...Bilgisinden faydalanabileceğimiz bu hobiye gönülden daha fazlasını vermiş kişiler yıl boyunca hazırlanıp paneller düzenlese... İnsanlar da yüz yüze tanışsa sıcak tokalaşmalar varsa gerginlikler unutulsa ... Hoş sohbetler bu hobiyi daha geniş kitlelere yaysa ne kadar güzel olurdu.


    Çok yerinde bir öneri.
    Organizayon,müzik,hifi sektörü,reklam,fuarcılık vs. alanlarında çalışan birileri varsa bu hobide
    umarım böyle bir şeyi başlatmak için girişimde bulunur da bizde katılımcı olarak en azından yer alırız böyle bir organizasyonda.




  • Ben pc Hardware overclock işleri ile uğraştığım Son zamanlarda asus Sponsor olmuştu buluşmamiza hatta orta asya sorumlusu da gelmişti Asus'un.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.