Şimdi Ara

..SONUNDA QUADRAL QUANTAS VE WHARFEDALEYİ DİNLEDİM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sen sanslısın cinali ismingibi ben hala front arıyorum 300 ytl civarı dreamm 77 lerde çok fason geliyo.ne alcam bilmiyorum 500 ytl ye quadral seri mi yapsam
  • senin amfi neydi 361 mi nickelx
  • eet anfi 361 benim bende sony hcinema anfi var optic girşli sırf analog 5+1 var diye aldım 361 ix-fi ses akrtını bağlamak içinn ordan girince ses süper çıkıyo biara jvc düşündüm ama 5+1 analog olmadığı için almadım jvc benim iç,n büyükkayıp sony hciemada 2 kolon analog yerine 5+1 analog olsaydı ordan bağlıycaktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 8 Ağustos 2008; 14:16:14 >
  • cinali quadrallar da nbiraz bahsetsene ses rengi nasıl tiz medium bas memnunmusun eksiler artıları ne.
  • quadrallardan memnunum ama bass reflex arkada olduğu için yer sıkıntısı yaratıyo baslar bi front açısından güzel tizler çok ii hatta kısıyorum amfiden sanki biraz mid ler düşük kalıyo gibi yada benim kulağım wharfedale evo 30 lara alıştığı için olabilir tabi yinede hepsi kulak ve zevk meselesi dinleyip karar vermek lazım bide ençok ne tarz müzik dinliyorsun ona göre göz önünde bulundurcan gerçi sub kullancaksın biraz dolaş acale etme derim ben ha bu arada şu yamaha sub u kaça aldın bi yazıverde aklımızda bulunsun




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nickelx

    the can-tan hocam iyi diyosunda bu ürün nerde satılıyo bide fiyatı ne..infinity isminden bile tırstım sanki pahalı gibi. bu arada yamaha sw-216 bas için ne diyorsun doğru seçimmi..


    ürürn satılıyordu.şimdi piyasayı bilmem.bulacaksınız. 600$ liste fiyatı vardı o yüzden önerdim.


    yamaha sw-216 doğru seçim mi bilmem.dinlemedim. servo technology diyor.çokilgimi çekti.
    çok harika diyebilir miyim bilmiyorum. yurt dışı fiyatı 150$. oto stand by yok. tel ilgi çeken tarafı çok doğruysa mdf kabin ve 10'' sürücüsü. uygunsa, dinlenip beğenilmişse neden olmasın.
    kipa kampanyasını duymayan kalmamıştı.neredeydiniz merak ettim.lafa bak kızmışım gibi.




  • Yamaha SW- 216 190 Euro.
  • kipa kampnayasını duydumda istanbuldayım ben o izmirdeydi istanbula kurtköye açıldı oraya gittiim orda yok.bitmiş olay bitmiş alna aldı o fiyatayok artık.
  • sw-216 mdf kabin 25 cm bas.delikten port deliginden içine baktım mdf
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cinali35

    bende quadral quintas kullanıyorum ses olarak çok tatmin edici fakat bas refleks yolu arkada olduğu için istediğin yere koyamıyorsun yer beğeniyo bide şerefsis alet duvarın arkasına ve yanına 50 şer cm boşluk bıarakman lazım



    Ben işte bu yüzden vaz geçmek zorunda kaldım o aletten. Ama gözüm de kaldı doğrusu. Hava çıkış kanalı önde olacak ama kabin de geriye doğru öyle buzdolabı gibi derin olmayacak yoksa evde problem yaratıyor benim için.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.