Şimdi Ara

Son dakika kararı 40F6270 - 1499? 40F6470 - 1749? (*6470 ALINDI*)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Son dönemece girdim. Hatta bir saat içinde karar verip çıkmazsam alamayacağım.

    Carrefour'da
    Samsung 40F6470 - 1749 lira peşin fiyatına 12 taksit
    Samsung 40F6270 - 1499 lira peşin fiyatına 12 taksit

    6270 çok daha şık duran bir kasaya sahip. 6470'de 3D var.

    CMR değerlerinde 6270'de 100hz 6470'de 200hz yazıyor.

    CMR'nin önemsenmemesi gerektiğini forumdan öğrenmiştim. Bu 2 tv arasında 3D haricinde bir fark var mı? Hem şık hem daha ucuz olması nedeniyle pek de kullanılmayan 3D özelliğinden vazgeçip 6270 mi almalıyım, yoksa arka planda bir çok fark var şıklığı ve 250 lira farkı boşver 6470 al keyfine bak mı?

    Kısa zamanda cevap gelirse ona göre hareket edeceğim. Çünkü şu an tam arada kalmış durumdayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarpeNoctem -- 1 Şubat 2014; 0:32:16 >



  • 6470

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Evden çıkayım gecikmeden yetişeyim. İnsan bu kadar arada kalınca bu kadarlık bir yönlendirme insana yetiyor :) Gidersem ve kalmadı derlerse direk dalarım çalışanlara. 2 aydır o model bu model delirdim resmen. Taksitler bitiyor yetişemeyecektik neredeyse.
  • 6470 kumandasi güzel kumanda fiyati 200 tl ayrica 2 adet 3d gözlük veriyor gözlük fiyatida 2 adet en az 80 tl.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar en son kumanda uyarısını aldıktan sonra gittim ve 40F6470 aldım. 1749TL 12'ye bölündü. Hayatımızın kredi kartıyla yapılan son 12 taksitli alışverişini de bu şekilde gerçekleştirmiş oldum. Aslında 3D benim için önemli değildi, dolayısıyla gözlükleri düşünmemiştim, ancak smartta malum kumanda ihtiyaç olabilir diye düşündüm. Bu konuda uyaran yşahin arkadaşımıza da teşekkür ederim.
  • CarpeNoctem C kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CarpeNoctem C kullanıcısına yanıt
    aldıktan sonra forumu unutmayın..tecrübelerinizi paylaşın..ben de 6270e daha yakınım..gerçekten duruşu çok şık..3d falan geçici heves benim için..görüntü sizi tatmin ettiyse mesele yok..allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
  • Teşekkürler arkadaşlar,

    Klasiktir, kurulumu yaptıktan sonra yorumlarımı yazacağım denir. Ancak çok bilindik bir model olması nedeniyle böyle bir ihtiyaç da kalmamıştır sanırım. Ancak diğer pusudakilere yararlı olması açısından başka bir yardımım olsun.

    Kaliteli bir ürün almak istemekle birlikte çok fazla para vermek istemiyordum. Yani F/P ürünü almak istiyordum. Çıta benim açımdan Seg'in 799'luk televizyonuyla 2000 liralık televizyonlara kadardı. Ailemin yanında yaşarken yıllar önce aldıkları 40C6000 modeline hayranlık besleyen ve aynı zamanda alınan 32C450LCD televizyonu halen kullanan biri olarak Samsung'a ayrı bir sempatim de vardı.

    Bir ara bu özelliklerin hiç biri birinci önceliğim değil dedim SEG'in 799 liraya satılan televizyonunu alıp çıkacaktım. Mağazada baktım arkasında benim göbeğimden büyük bir çıkıntı var. Ardından SEG'in 949 liraya satılan ve göbeği kısmen daha az olan ve biraz daha kaliteli gibi duran bir üst modeline baktım. Niyeti bozmuştum, yayını izliyordum ki uzak çekim ve hızlı bir sahnede SEG'lerin resmen cortladığını gördüm. Hızlı kamera hareketinde hiç bir televizyonda olmayan dağınık pikseller ortaya çıkıyordu. Seg alma niyetim ciddi şekilde sarsıldı o görüntüyü görünce. Hemen yanında Sharp'ın 652 modeli vardı 1399 liraydı. Hem 3D hem smart var ve SEG gibi yarın neyle karşılaşacağımız fason bir ürün değil dedim. Ardından baktım orada Samsung 40F6270 duruyor ve 1499 lira. Tam ona niyetleneceğim forumdaki 50hz 100hz tartışmaları aklıma geldi ve eh eytere be dedim eve döndüm. Ardından bir kaç kez alma niyetiyle gidip benzer şeyler yaşayıp geri döndüm. Bugün taksit sınırlaması başlamıyor olsa veya forumda kimse bana yanıt vermemiş olsa Televizyon işi başka bahara kalacaktı.

    Ben almadan önce teşhirdeki televizyonları epey bir izledim. İzlememiş olsaydım ya da daha kısa sadece o anki görüntüye baksaydım Seg alıp çıkardım, benim ihtiyaçlarımı karşılar diye düşünürdüm.

    Özetle benim gibi kafası karışan arkadaşlara tavsiyem dışarıdan tuhaf görünse de mağazalarda televizyonları uzun uzun izleyin & inceleyin. Mesela ben 6470'ün kasasında 40c6000'in kibarlığını bulamadım. Bu da eski özenin artık ürünlere gösterilmediği intibası oluşturdu bende. Ancak o zariflikte & bu fiyat aralığında bir ürün bulunmadığı için ne yapalım diyerek teknik özellikleri nedeniyle aldım.

    Herkesin isteğine göre televizyonu ekonomik fiyata almasını umarım :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.