Şimdi Ara

sokakta satılan avea hatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçen 9.9 ytl avea faturasız hat aldım, içinde 100 kontör var dediler, taktım konuştum hemen, gayat de güzel bişey ama bir internete gireyim dedim küt gitti 85 kontör, aradım sordum ne bu hal... meğerse 1 ücretli kontör 99 hediye kontör varmış, ve hattımın diğer işlemlerden internet, servisler falan faydalanmak için kontör yüklemek gerekiyormuş... offf offf..

    bir de çağrı merkezindekilerle papaz olduk ki sormayın, adamlar hattın yasal sahibi olmadığımı, hattın başkası adına kayıtlı olduğunu söylediler, kimliğimle başvuracakmışız... yahu başkası adına hattı neden satıyorsunuz, madem hattı açık kontörü içinde bari avea kurumsal olarak tüzel kişiliği ile satsın, kimbilir kimin adına kayıtlıdır şimdi.. neyse ne kayıt olurum, ne de kontör yüklerim, en azından cebimde ankesörlü telefon için kart taşıyacağıma bunu kullanmış olurum..

    bazı yerlere 8.5 liraya da satılıyor, birkaç paket daha almayı düşünüyorum, telefon sapıkları yaşadı anlayacağınız... hele yasadışı iş çeviren, suç işleyenler için en güzel hizmet sağol avea, ne kimlik ne bişey anında tak konuş... ve at gitsin... bir de ucuz telefonlar çıksa piyasaya sıfır cihaz sıfır hatt.. ohhh beee







  • Aynen katılıyorum. İzmir'de 4 YTL'ye 20 Kontörlüsü satılıyor. Bende alacağım 1 adet....

    Hatta sana bir tüyo vereyim, sokakta satılan işporta telefoncudan bir adet 3310 telefon al ucuz olsun. Ama adına kayıtlı olan hattı kesinlikle takma.
    Mesela yıllardır adına kayıtlı olan hattı kendi telefonundan kullanıp, o telefona bu tip hatları takıp yasadışı iş çevirirsen gene seni bulurlar, (Telefonun IMEI'si ile hangi hatları kullanmış bakıyorlar, uzun sürede senin adına kayıtlı olan hat kullanıldığı için bu telefon bu herifin diye binerler tepene)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.