Şimdi Ara

ŞOK: Arda'nın kaptanlığı alınabilir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isimbulamadim

    Yahu nasıl bir bakış açısıdır bu böyle, hayretler içerisinde okuyorum. Aziz Yıldırım'ın konuşmaya "ulen" le başlamış olması, Arda'nın da samimiyetinden dolayı sakatlığına gönderme yaparak "futbolu bıraktım ben de, geziyorum" şeklinde espri yapması milleti ne hale getirmiş. Neymiş, Galatasaray kaptanına yakışmazmış. Zihniyete bak. Galatasaray kaptanına ne yakışırdı acaba ? Omzunda ceket, elinde tesbih, ifadesiz duvar gibi bir suratla Aziz Yıldırım'a ayar vermesi mi yakışırdı ? Kaptan olamazmış, kendini belli etmişmiş. Kim abi bu adam ? Başbakan, Cumhurbaşkanı falan mı bu adam ? Ne demek kaptana yakışmaz. İsterse her gün kerhaneye gider bu adam kime ne ? Sahaya çıkıp takımını toparlamayı beceriyorsa ne ala. Beceremiyorsa o açıdan dersin işte "bu adam kaptanlığı taşıyamıyor" diye. Sinema kapattı diye, "futbolu bıraktık eheh" tarzında espri yaptı diye bir futbolcunun kaptanlığını sorgulayanların ben açıkçası futbol bilgisinden şüphe ederim. Daha doğrusu futbolun ne olduğunu bildiklerinden şüphe ederim.

    Arda'nın oyununu beğenmezsin, kaptanlığını beğenmezsin, kişiliğini beğenmezsin ve bunların sonucunda bir şekilde eleştirirsin anlarım. Ama sırf sizin anlamayacağınız türden espri yaptı diye de adamdan kaptanlığı alıyorsunuz ya, ne diyim.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Azza_

    Bir işkembe salonunun açılışı için yasak olmasına rağmen G.Saray kulübünden izinsiz gittiği belirtilen Arda'nın, salonda Aziz Yıldırım ile buluşmasında Yıldırım'ın "Ulan Arda sendemi buradasın" lafını içerlediği bu yüzden salonu terk ettiği belirtiliyor.


    G.Saray yönetiminin Arda'nın kaptanlığının alınmasının yanı sıra başka gelişmelerinde olabileceği belirtiliyor..

    aziz yıldırım ulan dedi diye o kadar tepki gösterdiniz bide youtube ya mustafa sarp pino yazın bakalım ne çıkıyo ona ne diosunuz

    http://www.youtube.com/watch?v=h3qW-iW026g




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechul58


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Azza_

    Bir işkembe salonunun açılışı için yasak olmasına rağmen G.Saray kulübünden izinsiz gittiği belirtilen Arda'nın, salonda Aziz Yıldırım ile buluşmasında Yıldırım'ın "Ulan Arda sendemi buradasın" lafını içerlediği bu yüzden salonu terk ettiği belirtiliyor.


    G.Saray yönetiminin Arda'nın kaptanlığının alınmasının yanı sıra başka gelişmelerinde olabileceği belirtiliyor..

    aziz yıldırım ulan dedi diye o kadar tepki gösterdiniz bide youtube ya mustafa sarp pino yazın bakalım ne çıkıyo ona ne diosunuz

    http://www.youtube.com/watch?v=h3qW-iW026g


    aynen adam Galatasaray armasını taşıyan birine küfür ediyor , keza Servet'de Elano'ya yapmıştı. Böyle karakterli(!) futbolcularımız var.

    Medya'nın gazına gelen Arda'nın üstüne çullanıyor. Bu kişilerde hayatlarında ne yediği belirsiz, Fotomaç,fanatik okuyucaları, Erman,Ahmet dinleyecileri felan filan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: matodor

    cüneyt tanman'ın, bülent korkmaz'ın yaptıkları kaptanlıktı. Kaptan olan kimseye herkesin saygı duyması gerekir.

    Saygı duyması gerekir, evet, ancak duymuyorsa bu o kişinin kendi çapsızlığı ve seviyesizliğidir. Arda aynı üslup ile cevap verip sizin gibi gençleri sevindirebilir, adrenalin salgılamalarını sağlayabilirdi elbet ama bu seçeneği tercih etmemiş olması edep ve saygı nedir bildiğinden kaynaklanıyor.
  • 1. Aziz yıldırım ulan sendemi burdaydın diyemez Çünkü ''R'' hafrifini söyleyemiyo ardaya diyiceği tek şey ulan sendemi buğdaydın olur. :) 2. orda ardanın ne demesını beklersınız orda aziz yıldırımın yaptığı ayıp üslübunu takınmamasından dolayı siz hala dandirik yorumlarınızla karşı tarafa destek verdiğinizin farkında değilsiniz.
  • Evvela şunu söyleyeyim o saçma sapan programı izlemedim. Reha Muhtar, Serhat Ulueren bu güne kadar futbol adına şovenizmden başka neler yapmışlar ki ? Hatta Reha Muhtar'ın ne iş yaptığını biri bana izah edebilir mi ? Yorumcu, Yönetici, Spiker, Elitist yazar ? Duyumum forumlarda, galatasaray sözlükte ve diğer sözlüklerde yazılan düzeyde.. Taraftar bu konuda bölünmüş durumda, kimi Arda Turan efendiliğini bozmadı Galatasaraylılık duruşunu bu seviyesiz ithama efendi gibi cevap vererek en iyi şekilde gösterdi derken bir başka gurupsa Arda Turan'ın bu ithama maruz kalmasından büyük üzüntü duydu.. Bazı Galatasaraylılar Metinlerin, büyük kaptan bülentlerin, Şükürlerin pazubandı o lafların altına kalmamalı derken diğer gurup işte o kaptanlık duruşu böyle bir cevabı gerektiriyordu dedi..

    Ben ikinci gruptan olduğumu söylemek isterim. Rakip takımın mafya, külhanbeyi bozması "asil başkanlık duruşuna" yakışır sözlerine verilebilecek cevap Galatasaray terbiyesi çerçevesinde "evet başkanım futbolu bıraktık bu işlerle uğraşıyoruz" değil o ithama maruz kaldıktan sonra o ortamı terk etmek ya da o seviyeye yakışır iki çift laf etmekti. Gerçeği tartışılır hangi türk futbolcusunun cesareti yeter ki aziz yıldırım'ın korku imparatorluğu türk futboluna bu derece çökmüşken başkana a iki çift laf etmeye ?

    Arda turan daha gencecik bir insan, herşeyden öte kaptanlık gibi ağır bir sorumluluğun gereklerini yerine getirebilecek tecrübeden çok çok uzak.. Bu zamana kadar ki eylemleride zaten bunları teyit ediyor..Hepsinden öte taraftar arasında bir fikir birliğine varılamayıp hala kaptanlığının tartışılması bile başlı başına olumsuz bir referanstır. Hala ondan geçmişteki lider vasıflı kaptanların davranışlarını bekliyoruz, hatta bende duygularıma kapılıyorum ama son anda mantığım bir şeyler fısıldıyor "yapamaz arkadaşım yapamaz." Bu cevabın Galatasaray efendiliği, terbiyesi çerçevesinde verdiğine inanmıyorum. Evet arda gördüğümüz zeki, akıllı, hazırcevap bir insan ama bu zekiliği, akıllılığı hazırcevaplılığı ve sevecenliği bazı zararlıları da etrafına çekiyor.. Emre belözoğlu'nun kankası olması ve ona duyduğu abilik saygısı gibi.. Verdiği cevap belki emre abisine duyduğu saygının bir benzeridir orası tartışılır ama bu cevabı "galatasaraylılık" gibi derin bir düşünce yapısını gözardı etmeyerek verdiğine hiç inanmıyorum. Hatta net söylemem gerekirse olayın korkudan ileri gittiğini düşünüyorum. Aziz Yıldırım bu kadar aptal bir adam değil. Eminim o hitabı bir tilki kurnazlığı ile yapmış, üstünlük ve otorite belirtisi olduğunu herkessten iyi düşünmüştür. bir taraftar olarak ben bunu kabul edemiyorum işte, sindiremiyorum! Yok arkadaş yeni bir bülent gelsin ağzının ortasına yapıştırsın cevabı, şükür gelsin önünde rakip başkanlar ceketlerini iliklesinler diyorum ama çok şey istiyorum onunda farkındayım. Her yerde yazılıyor, çiziliyor söyleniyor. Acaba bu başkan kişisi aynı yakıştırmayı bülent korkmaz'a kullanabilir miydi ? Peki Hasan Şaş olsaydı ? Farzedelim kullandı acaba bülent korkmaz böyle bir ithamı yedirir miydi kendine ? Eşdeğer bir cevap ile dediklerini o başkan kişisine yuttursaydı cesur yürek biz büyük kaptanı galatasaraylılık duruşuna aykırı davrandığı için tartışır mıydık ?

    Bu başkan kişisi futbol camiasında tehditleri, hazımsızlıkları, sağa sola köpürmesi ile öyle bir korku imparatorluğu kurmuş ki hiçbir futbolcu restini çekemiyor, iki çift laf edemiyor ölsem fenere gitmem diyen adamlar bir gün sonra herkes fenerbahçeli olacak pozları verebiliyor. Malesef ki arda turanımızda bu tiyatronun bir oyuncusu oldu. Ben olayın kaptanlığın alınmasına kadar gitmesini doğru bulmuyorum. Bu cevabıda yadırgamıyorum. hayalperestliğime yenik düşüp onların gerçeğe dönüşmesini umduğum zamanlar oluyor bazen ama bitti o hayaller artık, geride kaldı.. Türk futbolu korkunun bu derece hasıl olduğu bir ortama dönüştü. Bu gün arda'nın yerinde Sabri, Servet, G.zan, H.Balta, Ayhan ya da hangi yerli futbolcu olursa olsun verebilecekleri cevap bu olacaktı. Neden kaptanlığı alalım ki o zaman ? Hem sonra demiyor muyuz iki üç günlük yabancıyi niye kaptan yapıyoruz kendi evlatlarımız dururken diye ? Lincoln'ün kapı dışarı edildiği sürecin başlangıç safhasının neresi olduğunu iyi biliyoruz.. Gerçek anlamda liderlik ve kaptanlık karizması gibi kavramların Türkiye kolu Hakan Şükür, Bülent Korkmaz gibi futbolcular ile öldü. Hatta itiraf edeyim Hakan Şükür'ü futbolu bıraktıktan sonra günahım kadar sevmedim ve nefret ettim. Ama faal futbolculuğuna baktığımda liderliğinin hakkını vermem lazım. Değil ona, onun ortamında bulunan hiçbir futbolcuya karşıdaki adam kim olursa olsun "ulan" diyemezdi. Acaip bir bütünleyiciliği ve liderliği vardı Şükür'ün.. O yüzden beklentilerimizi kısmamız lazım artık. Bundan sonra bu tarz kaptanlar gelmeyecek ve yetişmeyecek.. Nice futbolcular rakip takımın seviyesiz ithamlarına "ulan" larına sayın başkanım diye pısarak cevap verecek... Korkularımızın esiri olacağız..




  • Bu forumda Arda'yı en çok eleştiren kişiyimdir belki.Bu görüntü bu sonuç beni şaşırtmadı,çünkü ben kendimi "insan sarrafı" bilirim.Arda'ya kişisel bir gıcıklığım yok,ilk oynadığı yıllarda onu eleştirenlere karşı koşulsuz savunan biriydim hatta.Yok şımarıkmış,yok takıntılı saplantılı havalıymış derlerdi,oysa bana göre tam tersiydi savunurdum Arda'yı ama yanıldığımı zamanla anladım,söylenenler malesef doğruydu.

    Ben Galatasaraylılığımı isteyen herkesle tartışabilirim.Beraber maç da izleyebilirim.Galatasaray için yaptıklarımı,imkanlarım ölçüsünde fedakarlıklarımı anlatabilirim.
    Forumda GS Bonus-GS Mobile-GS Store çalışmalarımı gayretlerimi hatırlayanlar bilir.

    Arda'ya kişisel gıcıklığım olduğu için değil,Arda'nın kurnazlıklarını bildiğim için Arda'yı eleştirdim.tekrar söylüyorum,Arda,Galatasaray taraftarını kafaya alıyor,oyun oynuyor.

    Saha içinde mücadeleyi,oyunu tekniği ayrı tutalım,eğr o mücadelenin Galatasaray aşkıyla yapıldığına kesin karar verebilmemiz için diğer çelişkilerin yaşanmaması lazım.

    Saha içinde mücadele,Galatasaray aşkı için değil,belki birgün avrupada büyük takıma transfer olabilmek,yada başka amaçlar için de yapılmış olabilir.Yada mücadele etmeyi seviyordur.Bence her ikisi de doğru Arda için.

    Kaçınız Arda'nın boş mukaveleye imza attığına,alacağı ücret konusunda pazarlık yapmadığına inandı.Arda boş kağıda imza atıyor ve yönetim de tutup bu zor şartlarda oraya en yüksek rakamı yazıyor.

    Hadi diyelim böyle oldu,rakamı yönetim belirledi,Arda hiç bir rakam söylemedi,o halde yönetim neden yüksek rakam yazdı.Oysa iyi bir Galatasaraylı futbolcunun,hangi rakam yazılırsa yazılsın sorun çıkarmayacağını bilmez mi Başkan.

    Arda'yı iyi analiz etmeyenler,onu iyi tanımayanlar ve Arda tarafından hipnoz edilen taraftarımız için bişeyleri anlatmaya çalışıyorum bu yüzden yazım yine uzuyor.

    Kimse,Arda'yı eleştirenler Galatasaray'ı bitirmek istiyor demesin,yada artık bu safsatayı bitirsin.

    Arda zaten kendini beğenmişin,aşağılık koplekleri içinde kendini başka şekillerde ön plana çıkarmak isteyen biriydi.

    Monaco prensesiyle tam birbirini buldular,ama aynı özelliklerde olan 2 kişi anlaşması zordur.İki kişi de takıntılıysa,iki kişi de kendini beğenmiyorken beğendirme peşindeyse çatışma yaşanır.

    Galler prensinin sadece tahtı ve imkanları,elde edeceği krallığı için sevildiği birgün açık açık anlaşılacaktır.

    Arda'nın Galatasaray'a bu derece zarar vermesinde "gizli gizli magazin muhabirlerini gittikleri yere çağıran " kişi de en çok etkendir.

    Daha önce çok kez söyledim,bunu hepiniz kabul edersiniz:sakatlığın iyileşmesi için aktif dinlenmek çok önemlidir,yani evde yatakta yada benzeri şartlarda dinlenmek çok gereklidir.Bu konu da uzmanlar defalarca kez konuştular,yazdılar.Ayı sorunu yaşamış futbolcular ve eski futbolcular da sık sık bunun gerekliliğini söylediler,özellikle de Arda için.Sergen bile Arda gece bilmem kaçta malum mekanda (Longtable) görüntülenince Sergen inanamadım dememişmiydi.

    Arda sakatlığının adam gibi düzelip sahalara dönüp Galatasaray'a nasıl faydalı olacağının farkında değil mi?Evet farkında,ama o dikbaşlının,inatçının kendini beğenmişin biri.O,Adnan Polat'a haddini bildirmenin ve ben Arda Turan'ım demenin peşinde.

    Arda için,iyileşip de Galatasaray için savaşarak oynamanın ve Galatasaray'ı taraftarın beklediği başarılara ulaştırmanın bir önemi yok.Çünkü o büyük yıldız,büyük yetenek,Galatasaray batsa,bitse,o boşta kalmaz,onu bü,yük takımlar kapar.

    Bu şekilde de olan Adnan Polat'a olur ve yediği fırçaların intikamını almış olur.Adnan Polat şimdiye kadar Arda'ya sırf gece gezmeleri yüzünden 2 kere,birçok kişinin de şahit olduğu şekilde kızmıştır.

    Bazı arkadaşlar demiş ki,orada başka futbolcular da vardı,o futbolcuların daha önce aynı konuda yaşadığı bir sorun yok.Kendisiyle konuşulan ve bir daha izinsiz bu tür eylemlerde bulunmayacağına söz veren ve bunun da basına açıklanmasına onay veren Arda'nın kendisidir.Adnan Polat kendisine güvenerek demiştir ki,Arda bundan sonra izinsiz açılışlara ve benzeri eylemlere katılmayacak.Çünkü sakatlığının tamamen iyileşebilmesi için maçlarda bile oynatılmadı,deplasman yolculuklarına getirilmedi.

    Bunu geçelim,eğer yönetim sana bir eylemi yasakladıysa,uyacaksın...Kaldıki o kural senin kendi sözünle kabul edildi.

    Bence,bir futbolcu Galatasaray'ın başarısını daha çok düşünüyorsa,sakatlığını olumsuz etkileyecek şartları bilir ve bir an önce tamamen iyileşebilmek için gerekenleri yapardı.

    Artık anlayın diyorum,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaray'ın üstünde tutan,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaraydan fazla sevenlere gereksiz yere değer vermiyelim,şımartmayalım.

    VE ARTIK,ARDA'YI ELEŞTİREN CİDDİ GALATASARAYLILARI DA,GALATASARAY'A ZARAR VERMEKLE ELEŞTİRMEYELİM VE GALATASARAYLI OLMAMAKLA İTHAM ETMİYELİM.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    Bu forumda Arda'yı en çok eleştiren kişiyimdir belki.Bu görüntü bu sonuç beni şaşırtmadı,çünkü ben kendimi "insan sarrafı" bilirim.Arda'ya kişisel bir gıcıklığım yok,ilk oynadığı yıllarda onu eleştirenlere karşı koşulsuz savunan biriydim hatta.Yok şımarıkmış,yok takıntılı saplantılı havalıymış derlerdi,oysa bana göre tam tersiydi savunurdum Arda'yı ama yanıldığımı zamanla anladım,söylenenler malesef doğruydu.

    Ben Galatasaraylılığımı isteyen herkesle tartışabilirim.Beraber maç da izleyebilirim.Galatasaray için yaptıklarımı,imkanlarım ölçüsünde fedakarlıklarımı anlatabilirim.
    Forumda GS Bonus-GS Mobile-GS Store çalışmalarımı gayretlerimi hatırlayanlar bilir.

    Arda'ya kişisel gıcıklığım olduğu için değil,Arda'nın kurnazlıklarını bildiğim için Arda'yı eleştirdim.tekrar söylüyorum,Arda,Galatasaray taraftarını kafaya alıyor,oyun oynuyor.

    Saha içinde mücadeleyi,oyunu tekniği ayrı tutalım,eğr o mücadelenin Galatasaray aşkıyla yapıldığına kesin karar verebilmemiz için diğer çelişkilerin yaşanmaması lazım.

    Saha içinde mücadele,Galatasaray aşkı için değil,belki birgün avrupada büyük takıma transfer olabilmek,yada başka amaçlar için de yapılmış olabilir.Yada mücadele etmeyi seviyordur.Bence her ikisi de doğru Arda için.

    Kaçınız Arda'nın boş mukaveleye imza attığına,alacağı ücret konusunda pazarlık yapmadığına inandı.Arda boş kağıda imza atıyor ve yönetim de tutup bu zor şartlarda oraya en yüksek rakamı yazıyor.

    Hadi diyelim böyle oldu,rakamı yönetim belirledi,Arda hiç bir rakam söylemedi,o halde yönetim neden yüksek rakam yazdı.Oysa iyi bir Galatasaraylı futbolcunun,hangi rakam yazılırsa yazılsın sorun çıkarmayacağını bilmez mi Başkan.

    Arda'yı iyi analiz etmeyenler,onu iyi tanımayanlar ve Arda tarafından hipnoz edilen taraftarımız için bişeyleri anlatmaya çalışıyorum bu yüzden yazım yine uzuyor.

    Kimse,Arda'yı eleştirenler Galatasaray'ı bitirmek istiyor demesin,yada artık bu safsatayı bitirsin.

    Arda zaten kendini beğenmişin,aşağılık koplekleri içinde kendini başka şekillerde ön plana çıkarmak isteyen biriydi.

    Monaco prensesiyle tam birbirini buldular,ama aynı özelliklerde olan 2 kişi anlaşması zordur.İki kişi de takıntılıysa,iki kişi de kendini beğenmiyorken beğendirme peşindeyse çatışma yaşanır.

    Galler prensinin sadece tahtı ve imkanları,elde edeceği krallığı için sevildiği birgün açık açık anlaşılacaktır.

    Arda'nın Galatasaray'a bu derece zarar vermesinde "gizli gizli magazin muhabirlerini gittikleri yere çağıran " kişi de en çok etkendir.

    Daha önce çok kez söyledim,bunu hepiniz kabul edersiniz:sakatlığın iyileşmesi için aktif dinlenmek çok önemlidir,yani evde yatakta yada benzeri şartlarda dinlenmek çok gereklidir.Bu konu da uzmanlar defalarca kez konuştular,yazdılar.Ayı sorunu yaşamış futbolcular ve eski futbolcular da sık sık bunun gerekliliğini söylediler,özellikle de Arda için.Sergen bile Arda gece bilmem kaçta malum mekanda (Longtable) görüntülenince Sergen inanamadım dememişmiydi.

    Arda sakatlığının adam gibi düzelip sahalara dönüp Galatasaray'a nasıl faydalı olacağının farkında değil mi?Evet farkında,ama o dikbaşlının,inatçının kendini beğenmişin biri.O,Adnan Polat'a haddini bildirmenin ve ben Arda Turan'ım demenin peşinde.

    Arda için,iyileşip de Galatasaray için savaşarak oynamanın ve Galatasaray'ı taraftarın beklediği başarılara ulaştırmanın bir önemi yok.Çünkü o büyük yıldız,büyük yetenek,Galatasaray batsa,bitse,o boşta kalmaz,onu bü,yük takımlar kapar.

    Bu şekilde de olan Adnan Polat'a olur ve yediği fırçaların intikamını almış olur.Adnan Polat şimdiye kadar Arda'ya sırf gece gezmeleri yüzünden 2 kere,birçok kişinin de şahit olduğu şekilde kızmıştır.

    Bazı arkadaşlar demiş ki,orada başka futbolcular da vardı,o futbolcuların daha önce aynı konuda yaşadığı bir sorun yok.Kendisiyle konuşulan ve bir daha izinsiz bu tür eylemlerde bulunmayacağına söz veren ve bunun da basına açıklanmasına onay veren Arda'nın kendisidir.Adnan Polat kendisine güvenerek demiştir ki,Arda bundan sonra izinsiz açılışlara ve benzeri eylemlere katılmayacak.Çünkü sakatlığının tamamen iyileşebilmesi için maçlarda bile oynatılmadı,deplasman yolculuklarına getirilmedi.

    Bunu geçelim,eğer yönetim sana bir eylemi yasakladıysa,uyacaksın...Kaldıki o kural senin kendi sözünle kabul edildi.

    Bence,bir futbolcu Galatasaray'ın başarısını daha çok düşünüyorsa,sakatlığını olumsuz etkileyecek şartları bilir ve bir an önce tamamen iyileşebilmek için gerekenleri yapardı.

    Artık anlayın diyorum,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaray'ın üstünde tutan,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaraydan fazla sevenlere gereksiz yere değer vermiyelim,şımartmayalım.

    VE ARTIK,ARDA'YI ELEŞTİREN CİDDİ GALATASARAYLILARI DA,GALATASARAY'A ZARAR VERMEKLE ELEŞTİRMEYELİM VE GALATASARAYLI OLMAMAKLA İTHAM ETMİYELİM.







    Mükemmel tesbitler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Feel Me


    quote:

    Orijinalden alıntı: Barbar


    quote:

    Orijinalden alıntı: witchunter

    ultrAslandan gerekli açıklama gelmiştir.Gene fenerbahçe medyasının abartması çıktı


    ultrAslan'dan açıklama gelse ne yazar. o açıklamayı kim sallıyor ki artık. Alparslan öldükten sonra uA ruh olarak bitmiştir çünkü artık başındaki adamların hepsi para için babasını bile kesecek adamlar.. Yakında kağıt üstünde de bitecekler bu kafayla giderlerse.

    2001'deki ilk üyelerindendim İzmir uA'nın. Nisan ayında kartımı yırtıp attım. Birdahada o çapulcuların hiçbirisiyle aynı tribünde maç bile izlemem. Bunlar uA'nın son çırpınışları.


    Hocam o zamanlar ne oldu ne bitti bilmiyorum ama şu an çok iyi yerlerde ultrAslan İzmir , gerek basketbol maçlarında gerek Buca maçında gayet iyiydi.Çapulcu , ipsiz sapsız , kötü biri falan hiç görmedim.Arkada dönen bir olay da yok karaborsa vb. gibi , tam tersine bilmem kaç yüz kişinin bileti için gecenin soğuğunda sabaha kadar bilet sırasında bekleniyor.Yeni gelenlerle vs. hemen kaynaşılıyor , kimse dışlanmıyor , dışarıda kalmıyor.


    Zaten lafım İzmir'lilere değil hocam. İzmir ve İzmirliler herzaman her ortamda farkını ortaya koyar. Ben İstanbul'a taşındım 4 yıl önce. Burdaki çapulcuları gördükten sonra ciddi anlamda tribünden soğudum. 6 yıl boyunca yılda 10-12 maç için İzmir'den otobüs kaldırıp Eski Açıktaki yerimizi alıyorduk. SAdece biz değil ülkenin dört biryanındaki üniversitelerden arkadaşlar geliyordu. O zamanlar çok güzeldi. Şimdi ise zaten Üni olayını bitirdiler çünkü geçen sezon Eski açığı işgal ettiler bazı çapulcular. Neden? Karaborsa kapalı biletlerini satıp ceplerini doldurmak. Adamlar sırf bunun için ellerinde tomarlarla Gsbonus kartıyla Biletixlere girip kapalının biletlerini satın alıp karaborsada sattılar 2 senedir. Stadda ne ambians kaldı ne uyum. Çünkü artık Galatasaray aşkı değil PARA AŞKI geçerli uA için.


    İstanbul içinse çok haklısınız , birçok tanınmış kişinin bu tip olaylara karıştığını gözümle görmesemde birçok kişiden duydum , uA forumda da konusu vardı , herkes bildiğini söylüyordu ama sonrasında konu kapatıldı , silindi.Alpaslan Abi gerçekten de çıkıp şaka dese keşke...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    Bu forumda Arda'yı en çok eleştiren kişiyimdir belki.Bu görüntü bu sonuç beni şaşırtmadı,çünkü ben kendimi "insan sarrafı" bilirim.Arda'ya kişisel bir gıcıklığım yok,ilk oynadığı yıllarda onu eleştirenlere karşı koşulsuz savunan biriydim hatta.Yok şımarıkmış,yok takıntılı saplantılı havalıymış derlerdi,oysa bana göre tam tersiydi savunurdum Arda'yı ama yanıldığımı zamanla anladım,söylenenler malesef doğruydu.

    Ben Galatasaraylılığımı isteyen herkesle tartışabilirim.Beraber maç da izleyebilirim.Galatasaray için yaptıklarımı,imkanlarım ölçüsünde fedakarlıklarımı anlatabilirim.
    Forumda GS Bonus-GS Mobile-GS Store çalışmalarımı gayretlerimi hatırlayanlar bilir.

    Arda'ya kişisel gıcıklığım olduğu için değil,Arda'nın kurnazlıklarını bildiğim için Arda'yı eleştirdim.tekrar söylüyorum,Arda,Galatasaray taraftarını kafaya alıyor,oyun oynuyor.

    Saha içinde mücadeleyi,oyunu tekniği ayrı tutalım,eğr o mücadelenin Galatasaray aşkıyla yapıldığına kesin karar verebilmemiz için diğer çelişkilerin yaşanmaması lazım.

    Saha içinde mücadele,Galatasaray aşkı için değil,belki birgün avrupada büyük takıma transfer olabilmek,yada başka amaçlar için de yapılmış olabilir.Yada mücadele etmeyi seviyordur.Bence her ikisi de doğru Arda için.

    Kaçınız Arda'nın boş mukaveleye imza attığına,alacağı ücret konusunda pazarlık yapmadığına inandı.Arda boş kağıda imza atıyor ve yönetim de tutup bu zor şartlarda oraya en yüksek rakamı yazıyor.

    Hadi diyelim böyle oldu,rakamı yönetim belirledi,Arda hiç bir rakam söylemedi,o halde yönetim neden yüksek rakam yazdı.Oysa iyi bir Galatasaraylı futbolcunun,hangi rakam yazılırsa yazılsın sorun çıkarmayacağını bilmez mi Başkan.

    Arda'yı iyi analiz etmeyenler,onu iyi tanımayanlar ve Arda tarafından hipnoz edilen taraftarımız için bişeyleri anlatmaya çalışıyorum bu yüzden yazım yine uzuyor.

    Kimse,Arda'yı eleştirenler Galatasaray'ı bitirmek istiyor demesin,yada artık bu safsatayı bitirsin.

    Arda zaten kendini beğenmişin,aşağılık koplekleri içinde kendini başka şekillerde ön plana çıkarmak isteyen biriydi.

    Monaco prensesiyle tam birbirini buldular,ama aynı özelliklerde olan 2 kişi anlaşması zordur.İki kişi de takıntılıysa,iki kişi de kendini beğenmiyorken beğendirme peşindeyse çatışma yaşanır.

    Galler prensinin sadece tahtı ve imkanları,elde edeceği krallığı için sevildiği birgün açık açık anlaşılacaktır.

    Arda'nın Galatasaray'a bu derece zarar vermesinde "gizli gizli magazin muhabirlerini gittikleri yere çağıran " kişi de en çok etkendir.

    Daha önce çok kez söyledim,bunu hepiniz kabul edersiniz:sakatlığın iyileşmesi için aktif dinlenmek çok önemlidir,yani evde yatakta yada benzeri şartlarda dinlenmek çok gereklidir.Bu konu da uzmanlar defalarca kez konuştular,yazdılar.Ayı sorunu yaşamış futbolcular ve eski futbolcular da sık sık bunun gerekliliğini söylediler,özellikle de Arda için.Sergen bile Arda gece bilmem kaçta malum mekanda (Longtable) görüntülenince Sergen inanamadım dememişmiydi.

    Arda sakatlığının adam gibi düzelip sahalara dönüp Galatasaray'a nasıl faydalı olacağının farkında değil mi?Evet farkında,ama o dikbaşlının,inatçının kendini beğenmişin biri.O,Adnan Polat'a haddini bildirmenin ve ben Arda Turan'ım demenin peşinde.

    Arda için,iyileşip de Galatasaray için savaşarak oynamanın ve Galatasaray'ı taraftarın beklediği başarılara ulaştırmanın bir önemi yok.Çünkü o büyük yıldız,büyük yetenek,Galatasaray batsa,bitse,o boşta kalmaz,onu bü,yük takımlar kapar.

    Bu şekilde de olan Adnan Polat'a olur ve yediği fırçaların intikamını almış olur.Adnan Polat şimdiye kadar Arda'ya sırf gece gezmeleri yüzünden 2 kere,birçok kişinin de şahit olduğu şekilde kızmıştır.

    Bazı arkadaşlar demiş ki,orada başka futbolcular da vardı,o futbolcuların daha önce aynı konuda yaşadığı bir sorun yok.Kendisiyle konuşulan ve bir daha izinsiz bu tür eylemlerde bulunmayacağına söz veren ve bunun da basına açıklanmasına onay veren Arda'nın kendisidir.Adnan Polat kendisine güvenerek demiştir ki,Arda bundan sonra izinsiz açılışlara ve benzeri eylemlere katılmayacak.Çünkü sakatlığının tamamen iyileşebilmesi için maçlarda bile oynatılmadı,deplasman yolculuklarına getirilmedi.

    Bunu geçelim,eğer yönetim sana bir eylemi yasakladıysa,uyacaksın...Kaldıki o kural senin kendi sözünle kabul edildi.

    Bence,bir futbolcu Galatasaray'ın başarısını daha çok düşünüyorsa,sakatlığını olumsuz etkileyecek şartları bilir ve bir an önce tamamen iyileşebilmek için gerekenleri yapardı.

    Artık anlayın diyorum,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaray'ın üstünde tutan,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaraydan fazla sevenlere gereksiz yere değer vermiyelim,şımartmayalım.

    VE ARTIK,ARDA'YI ELEŞTİREN CİDDİ GALATASARAYLILARI DA,GALATASARAY'A ZARAR VERMEKLE ELEŞTİRMEYELİM VE GALATASARAYLI OLMAMAKLA İTHAM ETMİYELİM.












  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    Bu forumda Arda'yı en çok eleştiren kişiyimdir belki.Bu görüntü bu sonuç beni şaşırtmadı,çünkü ben kendimi "insan sarrafı" bilirim.Arda'ya kişisel bir gıcıklığım yok,ilk oynadığı yıllarda onu eleştirenlere karşı koşulsuz savunan biriydim hatta.Yok şımarıkmış,yok takıntılı saplantılı havalıymış derlerdi,oysa bana göre tam tersiydi savunurdum Arda'yı ama yanıldığımı zamanla anladım,söylenenler malesef doğruydu.

    Ben Galatasaraylılığımı isteyen herkesle tartışabilirim.Beraber maç da izleyebilirim.Galatasaray için yaptıklarımı,imkanlarım ölçüsünde fedakarlıklarımı anlatabilirim.
    Forumda GS Bonus-GS Mobile-GS Store çalışmalarımı gayretlerimi hatırlayanlar bilir.

    Arda'ya kişisel gıcıklığım olduğu için değil,Arda'nın kurnazlıklarını bildiğim için Arda'yı eleştirdim.tekrar söylüyorum,Arda,Galatasaray taraftarını kafaya alıyor,oyun oynuyor.

    Saha içinde mücadeleyi,oyunu tekniği ayrı tutalım,eğr o mücadelenin Galatasaray aşkıyla yapıldığına kesin karar verebilmemiz için diğer çelişkilerin yaşanmaması lazım.

    Saha içinde mücadele,Galatasaray aşkı için değil,belki birgün avrupada büyük takıma transfer olabilmek,yada başka amaçlar için de yapılmış olabilir.Yada mücadele etmeyi seviyordur.Bence her ikisi de doğru Arda için.

    Kaçınız Arda'nın boş mukaveleye imza attığına,alacağı ücret konusunda pazarlık yapmadığına inandı.Arda boş kağıda imza atıyor ve yönetim de tutup bu zor şartlarda oraya en yüksek rakamı yazıyor.

    Hadi diyelim böyle oldu,rakamı yönetim belirledi,Arda hiç bir rakam söylemedi,o halde yönetim neden yüksek rakam yazdı.Oysa iyi bir Galatasaraylı futbolcunun,hangi rakam yazılırsa yazılsın sorun çıkarmayacağını bilmez mi Başkan.

    Arda'yı iyi analiz etmeyenler,onu iyi tanımayanlar ve Arda tarafından hipnoz edilen taraftarımız için bişeyleri anlatmaya çalışıyorum bu yüzden yazım yine uzuyor.

    Kimse,Arda'yı eleştirenler Galatasaray'ı bitirmek istiyor demesin,yada artık bu safsatayı bitirsin.

    Arda zaten kendini beğenmişin,aşağılık koplekleri içinde kendini başka şekillerde ön plana çıkarmak isteyen biriydi.

    Monaco prensesiyle tam birbirini buldular,ama aynı özelliklerde olan 2 kişi anlaşması zordur.İki kişi de takıntılıysa,iki kişi de kendini beğenmiyorken beğendirme peşindeyse çatışma yaşanır.

    Galler prensinin sadece tahtı ve imkanları,elde edeceği krallığı için sevildiği birgün açık açık anlaşılacaktır.

    Arda'nın Galatasaray'a bu derece zarar vermesinde "gizli gizli magazin muhabirlerini gittikleri yere çağıran " kişi de en çok etkendir.

    Daha önce çok kez söyledim,bunu hepiniz kabul edersiniz:sakatlığın iyileşmesi için aktif dinlenmek çok önemlidir,yani evde yatakta yada benzeri şartlarda dinlenmek çok gereklidir.Bu konu da uzmanlar defalarca kez konuştular,yazdılar.Ayı sorunu yaşamış futbolcular ve eski futbolcular da sık sık bunun gerekliliğini söylediler,özellikle de Arda için.Sergen bile Arda gece bilmem kaçta malum mekanda (Longtable) görüntülenince Sergen inanamadım dememişmiydi.

    Arda sakatlığının adam gibi düzelip sahalara dönüp Galatasaray'a nasıl faydalı olacağının farkında değil mi?Evet farkında,ama o dikbaşlının,inatçının kendini beğenmişin biri.O,Adnan Polat'a haddini bildirmenin ve ben Arda Turan'ım demenin peşinde.

    Arda için,iyileşip de Galatasaray için savaşarak oynamanın ve Galatasaray'ı taraftarın beklediği başarılara ulaştırmanın bir önemi yok.Çünkü o büyük yıldız,büyük yetenek,Galatasaray batsa,bitse,o boşta kalmaz,onu bü,yük takımlar kapar.

    Bu şekilde de olan Adnan Polat'a olur ve yediği fırçaların intikamını almış olur.Adnan Polat şimdiye kadar Arda'ya sırf gece gezmeleri yüzünden 2 kere,birçok kişinin de şahit olduğu şekilde kızmıştır.

    Bazı arkadaşlar demiş ki,orada başka futbolcular da vardı,o futbolcuların daha önce aynı konuda yaşadığı bir sorun yok.Kendisiyle konuşulan ve bir daha izinsiz bu tür eylemlerde bulunmayacağına söz veren ve bunun da basına açıklanmasına onay veren Arda'nın kendisidir.Adnan Polat kendisine güvenerek demiştir ki,Arda bundan sonra izinsiz açılışlara ve benzeri eylemlere katılmayacak.Çünkü sakatlığının tamamen iyileşebilmesi için maçlarda bile oynatılmadı,deplasman yolculuklarına getirilmedi.

    Bunu geçelim,eğer yönetim sana bir eylemi yasakladıysa,uyacaksın...Kaldıki o kural senin kendi sözünle kabul edildi.

    Bence,bir futbolcu Galatasaray'ın başarısını daha çok düşünüyorsa,sakatlığını olumsuz etkileyecek şartları bilir ve bir an önce tamamen iyileşebilmek için gerekenleri yapardı.

    Artık anlayın diyorum,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaray'ın üstünde tutan,birilerini ve bazı zevklerini Galatasaraydan fazla sevenlere gereksiz yere değer vermiyelim,şımartmayalım.

    VE ARTIK,ARDA'YI ELEŞTİREN CİDDİ GALATASARAYLILARI DA,GALATASARAY'A ZARAR VERMEKLE ELEŞTİRMEYELİM VE GALATASARAYLI OLMAMAKLA İTHAM ETMİYELİM.







    Tamamen saçmalık ve safsatadan ibaret bir yazı ile karşı karşıyayız. Çöp cümleleri atarsak yazı 2 argüman üzerinde odaklanmış, ilki Arda'nın sözleşmesi, ikincisi sakat iken gece dışarıya çıkmaları. İkisine de cevap vereyim kendimce.

    Öncelikle, Arda Turan Galatasaray'ın efsanelerinden olma yolunda emin adımlarla gitmekte, gerek doğuştan Galatasaray'lı oluşu, gerek alt yapımızdan çıkması, gerek üstün yetenekleriyle, gerekse yaptığı kilit açıklamaları(FB forması giymek ile ilgili olanı hatırlayın) ile başardı bunu.
    Yanlı, yansız herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek bu.
    Arda Turan Galatasaray'ın bayrak adamıdır, nasıl ki Del Piero denince akla Juve, Totti denince Roma, Raul denince R. Madrid geliyorsa Arda Turan deyince de akla Galatasaray geliyor.
    Arda doğuştan Galatasaray'lı, zamanında biz nasıl Hagi'nin gollerine seviniyor idiysek Arda Turan'da aynı coşkuyla saha kenarında seviniyordu. Bu yüzdendir ki Arda boş mukaveleye imza atmıştır, çok doğaldır. Onu en iyi bizim gibi doğuştan Galatasaray'lılar anlar. En futbol yeteneği yoksunu olanlarımız bile en azından bir kez hayal etmiştir Galatasaray formasıyla ASY çimlerinde futbol oynamayı. Arda işte bu hayali yaşıyor, zaten çuvalla para kazanan birinin fazladan 300-500 bin için bu hayali riske atması pek olası değil kanımca.
    Gelelim "madem öyle niye Arda yüksek ücret alıyor" lafına. Bana kalırsa o mukaveleye şu an aldığının yarısını da yazsaydı yönetim Arda itiraz etmezdi, yukarıda bahsettiğim nedenlerden. Ancak Arda'nın bu Galatasaray sevgisini sömürmek, ekonomik zorlukların acısını bu karşılıksız sevgiden çıkarmak ne kulübümüze yakışır, ne de yönetimimize.
    Olaya bir de "bayrak adam" bakışıyla yaklaşırsak Real Madrid'den güzel bir örnekle bitirmek istiyorum bu kısmı, hepimizin bildiği gibi Raul R. Madrid'in simgesidir. Onun zamanında takımdan ne yıldızlar geçti, Ronaldo'dan Beckham'a Zidane'dan Figo'ya ancak Madrid yönetiminin kesin bir kararı vardı, "hangi yıldız gelirse gelsin kimse Raul'dan yüksek maaş almayacak". Bu yüzdendir ki Raul sembolik bir rakamla da olsa takımın her zaman en yüksek kazananı olmuştur.
    Belki de bu mantıkla yola çıktı yönetimimiz, kim bilir.

    Son olarak Arda'nın gece hayatı mevzusu kaldı.

    Bülent Korkmaz ve Cüneyt Tanman gibi aile babası figüründeki kaptanlara alışmışız belli, ancak Arda bu figürde biri değil, ki zaten 23 yaşındaki bir gencin bu figürü üstlenmesini beklemek saçmalıktan ibaret. Adamın sevgilisiyle gece dışarı çıkmasının bizim toplumumuza bu kadar batmasının tek bir nedeni var o da kıskançlık. Dünyanın başka hiç bir yerinde anormal olarak görülmeyen bu durumun bizim ülkemizde bu kadar tepki toplamasının başka bir nedeni olamaz. Sakat sağlam fark etmeden her gece bir başka 3. sınıf mankenle dışarıda görülen Sergen'in sözüne mi itimat ediyoruz artık?




  • Beğenmediğimiz düşüncelere saçmalık diye kaba bir yaklaşımda bulunmayı ne zaman bırakacağız ?
    Katılmazsasınız ve siz kendi düşüncenizi yazarsınız.
    Bir başkası sizin yazdıklarınıza saçmalık dese hoşunuza gider mi ?
    Kime göre neye göre saçmalık ?
    Burası forum herkes kendi bakış açısını yazıyor.
  • ''Saçmalık'' kelimesinin sözlükteki anlamı, akla uygun olmayan tutarsız söz ve davranış demektir. Hani argo bi tabir kullanılsa anlarımda, saçmalık demenin neresi olay oldu onu anlamadım. Evet saçmalık göreceli bir kavramdır, herkesin kendi bakış açısı vardır demek ki o arkadaşın bakış açısına göre de yukarıda yazılanlar saçmalıktır.

    Ayrıca '' Bir başkası sizin yazdıklarınıza saçmalık dese hoşunuza gider mi ? '' ne demek ? Siz bütün yazılarınızı başkalarının hoşuna gitsin diye mi yazıyorsunuz ? Yoksa yazarken ''acaba karşımdakinin hoşuna gider mi ? '' kaygılarını mı taşıyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noir Désir

    ''Saçmalık'' kelimesinin sözlükteki anlamı, akla uygun olmayan tutarsız söz ve davranış demektir. Hani argo bi tabir kullanılsa anlarımda, saçmalık demenin neresi olay oldu onu anlamadım. Evet saçmalık göreceli bir kavramdır, herkesin kendi bakış açısı vardır demek ki o arkadaşın bakış açısına göre de yukarıda yazılanlar saçmalıktır.

    Ayrıca '' Bir başkası sizin yazdıklarınıza saçmalık dese hoşunuza gider mi ? '' ne demek ? Siz bütün yazılarınızı başkalarının hoşuna gitsin diye mi yazıyorsunuz ? Yoksa yazarken ''acaba karşımdakinin hoşuna gider mi ? '' kaygılarını mı taşıyorsunuz ?




    saçmalamışsın




































    Hoş oldu mu ?
    Yanlış anlama, ben gerçekten saçmalamışsın anlamında kullanmadım, sadece hoş olmadığını göstermeye çalışıyorum. Katılmadığınız görüşlere saçmalamışsın demek sizce normalse o şekilde yazın, daha ne diyeyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chakra

    Beğenmediğimiz düşüncelere saçmalık diye kaba bir yaklaşımda bulunmayı ne zaman bırakacağız ?
    Katılmazsasınız ve siz kendi düşüncenizi yazarsınız.
    Bir başkası sizin yazdıklarınıza saçmalık dese hoşunuza gider mi ?
    Kime göre neye göre saçmalık ?
    Burası forum herkes kendi bakış açısını yazıyor.

    Saçmalık da derim, safsata da derim, içi boş kelime öbeği de derim. Bunda bir kabalık yok, kendi fikrimdir, isteyen herkes aynı sıfatları benim yazdıklarım için kullanabilir burada birbirimize kur yapmaya çalışmıyoruz ki hoşa gidip gitmemesini dert edeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isimbulamadim

    Yahu nasıl bir bakış açısıdır bu böyle, hayretler içerisinde okuyorum. Aziz Yıldırım'ın konuşmaya "ulen" le başlamış olması, Arda'nın da samimiyetinden dolayı sakatlığına gönderme yaparak "futbolu bıraktım ben de, geziyorum" şeklinde espri yapması milleti ne hale getirmiş. Neymiş, Galatasaray kaptanına yakışmazmış. Zihniyete bak. Galatasaray kaptanına ne yakışırdı acaba ? Omzunda ceket, elinde tesbih, ifadesiz duvar gibi bir suratla Aziz Yıldırım'a ayar vermesi mi yakışırdı ? Kaptan olamazmış, kendini belli etmişmiş. Kim abi bu adam ? Başbakan, Cumhurbaşkanı falan mı bu adam ? Ne demek kaptana yakışmaz. İsterse her gün kerhaneye gider bu adam kime ne ? Sahaya çıkıp takımını toparlamayı beceriyorsa ne ala. Beceremiyorsa o açıdan dersin işte "bu adam kaptanlığı taşıyamıyor" diye. Sinema kapattı diye, "futbolu bıraktık eheh" tarzında espri yaptı diye bir futbolcunun kaptanlığını sorgulayanların ben açıkçası futbol bilgisinden şüphe ederim. Daha doğrusu futbolun ne olduğunu bildiklerinden şüphe ederim.

    Arda'nın oyununu beğenmezsin, kaptanlığını beğenmezsin, kişiliğini beğenmezsin ve bunların sonucunda bir şekilde eleştirirsin anlarım. Ama sırf sizin anlamayacağınız türden espri yaptı diye de adamdan kaptanlığı alıyorsunuz ya, ne diyim.

    Şok haber Arda eleştirilen lafı üzerine "Futbolculuğu bıraktım artık komediyenliğe başlıyorum." dedi. Cem yılmazı rakip olarak görüyormusunuz sorusuna cevap olarak Arda "Onun esprilerini herkes anlayabiliyor. Bence çok gereksiz. Ben daha elit bir kısma hitap ediyorum. Benim esprilerimi herkes anlayamaz"dedi.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.