Şimdi Ara

Sohbet Günlüklerimde kayıtlı olan görüşmeler silindi. acil geri getirmem gerekiyor. yardımcıma ödül!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sohbet günlüklerim klasöründe yer alan .html formatındaki messenger yazışma kayıtlarım çalıştığım şirkette bana zıt giden bir kişi tarafından tamamen silindi ve kendi adıma başka isimlerle el altından görüşmüş gibi gösterilerek komploya kurban gittim. temmuz ayında 4 yıldır çalıştığım işten atıldım.

    şirketteki bilgisayarın hard diski elimde. ama html formatındaki günlükler silinmiş. bunları diski eski tarihe geri döndürmeden acilen geri getirmenin bir yolunu anlatan olursa çoook sevineceğim. ailem ve 1 kızım bu güzel haberi bekliyor. lütfen ciddi anlamda yardımcı olabilecek olanlar özel mesaj atarak da irtibata geçebilirsiniz.



  • Benimde zamanında 4 sene boyunca ailemle çekildiğim fotoğraflar bilgisayar çökmesi sebebiyle silinmişti . File Scavenger 3.2 programını kullanarak bilgisayarınızdan silinen çoğu dosyayı geri getirebilirsiniz .
  • file scravenger kullandım ama günlükleri geri getiremedim. nasıl bi arama yapmamı önerirsiniz?
  • Bütün hdd yi taratıp sohbet günlüklerim diye bi dosyayı manuel olarak yani kendiniz tek tek dosyayı aramanızı öneririm .

    Yalnız burada can alıcı nokta şu : Eğer HDD çabuk biçimlendirme haricindeki bir seçenekle formatlanmışsa bu program işe yaramaz .

    Ayrıca forumda bunulnla ilgili geniş bir anlatımda var . (http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm )

    Kolay gelsin .
  • Çok önemli bir durum olduğu için vakit kaybetmeden bence veri kurtarma şirketlerine baş vurun derim tabi karar sizin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.