Şimdi Ara

Sneijder'in menajeri Guido Albers'in Açıklamaları şaşırttı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hem oyuncusu hem de Galatasaray'daki yönetim sorunları hakkında yaptığı açıklamalarla ses getiren Sneijder'in menajeri Guido Albers, bu kez gündem belirleyecek ifadeler kullandı. Menajer Albers, net hedefler gösterdi, yerli futbolcuları kızdıracak tespitler yaptı.
    İKİ TAKIM ARASINDAKİ KALİTE FARKINI GÖRDÜK


    "Arsenal maçında gördük... Galatasaray'ın futbol seviyesi gerçekten kötü. Takımın kalitesi düşük seviyede. Galatasaray'da boşa geçen koskoca 2 yıl var. 2 İtalyan teknik direktör ve çok kalitesiz yabancılara para harcandı, değerinin üzerinde paralara yerli oyuncular alındı. Ancak seviye yükselmek yerine geriye gitti. Görünen o ki Türk oyuncular bu dönemde bir şeyler öğrenmek yerine daha da kötü oynamaya başlamış. 2 İtalyan teknik direktör ne yapmış! Hiçbir katkı sağlamayıp ceplerini doldurarak ülkelerine dönmüşler. Bu hocalarla takımda ne bir iletişim vardı ne de bir organizasyon. Bunları ben söylemiyorum, herkes biliyor. Zaten o yüzden yeni, iddialı, vizyonu olan bir teknik adama, Hamza Hamzaoğlu'na yöneldiler. Bu yapılmayanları yapmak için. Hamzaoğlu hamlesini çok yerinde buluyorum"
    5 YABANCIYLA ARSENAL KARŞISINA ÇIKILIR MI?


    "Gerekirse Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde 11 yabancı ile maça çıkıyor. Sen 5 yabancıyla onlara karşı koyamazsın. Yani kısa sürede 'vosvos'tan Porsche yapamazsın, bunu yapmak zaman alır. Devler Ligi çok farklı. Ajax da 2 puan aldı ama onlarda fark var. Onlar da genelde yerli oyuncularla oynuyorlar ama gençlere şans tanıyorlar, altyapıya önem veriyorlar. Her yıl en az 2-3 yıldız oyuncu üretip, satıp, para kazanıyorlar. Geleceğe yatırımları var yani. Bu Galatasaray'da yok. Galatasaray'da paralar hep boşa gidiyor. Yönetimle bunları konuşup nacizane fikir verdiğimde bana TFF'nin yabancı statüsünden bahsediyorlar ama kendi kulüp politikaları da başarısız."
    HOLLANDA'DA SİSTEM ÇOK FARKLI


    "Türkiye'de yerli oyunculara sistem yüzünden ödenen paralara Hollanda'da gülüp geçiyorlar. Bir kulüp çıkıp bir yerli oyuncuya 5-6 milyon istiyor, sonra forma giydiğinde büyük beklentilerin altında kalıyor, kaybolup gidiyor. Hollanda'da AZ gibi bir kulüp Ajax'a futbolcu sattığında 2 milyon Euro ve sonraki satıştan da yüzde 10 pay şartı koyuyor. Futbolcu Ajax'ta gelişiyor, 10 milyona satıldığında AZ yine payını alıyor. Bu sadece basit bir örnek."
    GALATASARAY HEP KÖTÜYE GİDİYOR


    "Wesley, Arsenal mağlubiyetine gerçekten de çok üzüldü. Çok sinirlendi. Bakın, ben açık söylüyorum; Wesley tabii ki gelirken Türkiye'de kazanacağı parayı dikkate aldı. Fakat o bir futbol sevdalısı. Paranın dışında, sevdiği, mutlu olabileceği bir yerde futbolunu oynamak istiyordu. Yani takımıyla birlikte başarılı olma hedefi vardı. Buraya sadece para için gelmedi. Futbol için de geldi, kaliteli bir takıma geldi. Ama geldiğinden beri Galatasaray yavaş yavaş hep kötüye gitti."

    sabah







  • Bir sus ulan artık. Sabah akşam dedikodu yapan mahalle karıları gibi her yere demeç veriyor.
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    bu adam la anlaşılsın bize oyuncu bulsun .

    satışından %50 pay verelim ama bonservis hiç vermeyelim.madem çok iyi yabancılar tanıyor.getirsin bize iyi yabancı bedavaya .kaça satarsak yarısı onun olsun .

    adam doğru söylemiş ayrıca .oynanan futbol ezik futboluydu çoluk çocuk rezil etti bizi.

    tarık futbolcuysa bende futbolcuyum .aysal sabriyi kadro dışı bırakcam diye salih veysel tarık tam 9 m euro ve bu admalrın maaş ve maç başlarını bize yıktı.

    kesinlikle fitil fitil burnunda getirilmeli .berbat slkça bi transfer politikası izledik.
  • Ya tamam kötüydük yalan yok. Ama bu herif her Allah'ın günü konuşuyor. Gelecek ay en çok haberi çıkan isim olacak resmen.
  • Bunlar yakında Hamit Altıntop ile beraber spor programı yaparlar.
  • Doğruları demiş aksini iddia edecek yok sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamit Albayrak ve bu bi TV ile anlaşsınlar program yapsınlar beyaz futboldan daha komik olur
  • Fm oynamaya başladım orada bir seçenek var menejerini kovmasını iste diye sneijder iyi oynayınca menejeri hemen 2 katı sözleşme falan istedi yoksa gider tehditi ile,hemen sneijder'den menejerini kovmasını istedim
    ayıpsın patron şimdi s.ktiri çekiyorum dedi.
  • Adam hakli, hemde ne soylese hakli...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence biri içini dokmus haberide bu adam soylemiş gibi yapmışlar nasılsa çok konuşuyor kimse çakmaz diye dusunmus herhalde

    Kotu amaçla demiyorum italya mill takım td sinde ve mancini yi kotuluyor bizim milli takımın yardımcı teknik direktorunu vizyonlu diyor.
    Amacım hamza hocaya vizyonsuz demek değil sadece mantık hatası var haberi yapan tamamen kendi duygularını yazmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Ya tamam kötüydük yalan yok. Ama bu herif her Allah'ın günü konuşuyor. Gelecek ay en çok haberi çıkan isim olacak resmen.

    Abdülrahim Albayrak ile yarışıyorlar, baklavasına iddiaya girmişler.
  • mehmet demirkol, ali ece, guido albers, uğur meleke bundan sonra favori yorumcularım.

    az ajax örneğinide güzeldi. tarık'a 5m verdik çöp. onun yerine 2m verip bir sonra ki satıştan pay verseydik daha iyiydi, risk alıp duruyoruz
  • Tarık'a 5 milyon euro vereceğine, 1 milyon euroluk 5 tane yerli genç futbolcu getir sağdan soldan veya gurtbeçilerden. En azından 1 tanesi tutardı.
  • adam haklı dağılın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.