Şimdi Ara

Snapdragon 865'li ilk akıllı telefon 8848 Titanium M6 5G duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Android telefonlarda instagram da çekilen hikayeler bile çamur gibi ben de uygulama geliştiriyorum xiaomi mi a3 üm var yedek telefon olarak saf android olduğu için aldım . Bazen iphone x yerine onunla dışarı çıkıyorum her seferinde farklı hızda ekran kilidi açılıyor yüz tanımasın da . Bazen oyun oynuyorum kafasına göre fps dropları oluyor . Bazen arka planda çalan spotify bir anda yanıt vermemeye başlıyor . Bildirimlerde bug oluyor birileri mesaj atıyor ama bildirim uygulamaya girince geliyor . Gerçi çokta önemi yok . Zaten 2-3 sene sonra çöp olacak . iPhone 5s var evde kaç yıllık telefon yemin ediyorum hala çoğu 0 telefondan daha kullanışlı ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt
    İnstagram ve snapchat gibi uygulamalar apple baskısı yüzünden andoridi tam desteklemiyor. İnstagram aşığı bir adamsan apple al zaten. İphone 5s'i bende kullandım ve hiç kullanışlı bir cihaz değildi türlü rezillik yaşadım şarjı çeyrek gün bile gitmiyordu. Ben yaklaşık 3 yıldır Xiaomi telefonlar kullanıyorum ve anneme verdiğim 2016 yılında çıkmış giriş seviyesi telefon bile 2020 yılında güncelleme alacak sıkıntısız kullanıyor bir buçuk senedir. Android cihazlarda yaşanan kararsızlıkların nedeni kullananın çok fazla cihazın ayarlarını değiştirmesi. Android buna izin veriyor ama sürekli yap cihazı kararsızkaştır diye değil. Apple zaten izin vermiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda haklısın güncel anroid telefonların bataryaları gerçekten muazzam . Hatta bazen mi a3 de film izliyorum 2 saatlik film sonunda şaşırtıcı değerler alıyorum . Ama dediğim gibi ben stabiliteye önem veren bir insanım telefon bir kere 2 saniyede açılıp başka zaman 4 saniyede açılınca rahatsız oluyorum . Apple cihazlar bana çok daha kullanışlı geliyor belki de fazla içine giremediğimiz içindir . En basitinden mi a3 için telefona onlarca modlu google camera apksı indirip denedim iphone x için böyle bir olay yok . Ayrıyetten play store inanılmaz bir kaosa sahip bir uygulama marketi . Her önüne gelenin (bende dahil :D) uygulama çıkarttığı bir yer . Virüslü uygulamalardan tutun da telefonu sapıttıran uygulamalara gereksiz ne ararsanız var .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum tercih meselesi ve kullanım alışkanlığı. Sürekli her teknoloji haberine girdiğim zaten içerik ve iyi yorumlama görmek yerine android apple karalama taşlama yorumları görmek çok rahatsız edici. Hele bazıları varki ya para almışlar yada bot taklidi yapıyorlar sürekli benzer taraflı yorumları yapıyorlar her başlığa. Ben apple düşmanı ya da fanboyu değilim zaten. Hatta pro max en yılın en iyi akıllı telefonu olduğunu düşünüyorum ama iphone 11'in ise ekran ve kasa olarak çağ dışı olduğunu ve parasını kesinlikle haketmediğini düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lüks akıllı telefonlar Çinli üretici, 8848. ???



    Çinli Lüx Telefon üreticisi 8848 yada



    Lüx Telefon üreticisi Çinli 8848,*olmasi gerekmiyor muydu?

  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Test

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.