Şimdi Ara

Sms gönderim Bildirimi içerik bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, hepinize merhaba. Sorum şununla ilgili, sms yolladığımız numaradan bize gelen alındı bildiriminde bulunduğum ülke saatiyle farklılık gözlemliyorum. Bahsettiğim tek bir numara, sms i gönderdiğim şahıs büyük ihtimal Türkiye de fakat sms gönderildi mesajında -2 saat farkı var. Örnek veriyorum sms i yolladığım saat 16:25 bana gelen gönderim bildiriminde ise saat -14:25 te ulaştırıldı yazıyor.
    Bu saat farkının sebebi alıcının telefonunun roaming te olması mı yoksa telefon saat ayarlarındaki bozukluk mu - ki bu bana pek mümkün gözükmüyor, çoğu telefon saati otomatik ayarlıyor artık. Eğer alıcı yurtdışındaysa benim sms lerimde farklı fiyattan mı tarifelendirilir, yoksa aynı Tr deki bir telefona sms yolluyormuş gibi mi ödeme yaparım?
    Her türlü yardım ve bilgi için sağolun.



  • Almendros kullanıcısına yanıt
    Türkiye hattı ise normal yurtiçi sms olarak ücretlendirilir. Karşı tarafın roaming yapıp yapmaması önemli değil, roaming durumunda alıcı da ekstra ücretlendirilir. Telefonun zaman dilimi yanlış ayarlanmış olabilir.
  • Roaming'te karşı taraf ücret ödemez, sizin ücretlendirmeniz normal olur. Paketiniz varsa paketten yoksa standart sms ücretlendirmesi.
  • Sağolun arkadaşlar, tahmin ettiğim gibi telefonundan mesaj gönderim bilgisi aldığım kişi yurtdışında olmayabilir bu durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.