Şimdi Ara

SKODA YETI KULUBU (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.626
Cevap
78
Favori
550.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fatihcaliskan78 F kullanıcısına yanıt
    Yeni aracınız hayırlı olsun. Turbo motoru ve DSG yi nasıl kullanacağınızı bilirseniz sıkıntı olmaz tabi biraz da şans işi.
    Logoları buradan sipariş edebilirsinizhttp://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151201135016&SearchText=skoda+yeti+logo
    ( Oil pressure Engine off ) bu yazıyı kastediyorsanız düşük yağ basıncı motoru durdurun uyarısı veriyor, yağ değişiminde kullanılan filtre ile ilgili sıkıntı olabilir.
  • İyi günler 2011 model 1.2 DSG benzinli Yeti'm var. Servis bakımı geldi Aksaray ilinde ikamet ediyorum. servis için Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum iki tane yetkili servis var hangisini tavsiye edersiniz, yardım ederseniz sevinirim.
  • nnsscc N kullanıcısına yanıt
    And otomotivi tavsiye ederim. Ankara skoda servisleri oldukça yoğunlar. Randevu almanız ve o günü gözden çıkarmanız lazım.

    Efe otomotivi önermiyorum çünkü 6 aylık araçta fabrikasyon eksiği bir parça için İstanbuldaki yetkili servisi hırsızlıkla suçlayacak kadar basitler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    aradım ayın 10'undan önce randevu yokmuş
  • nnsscc N kullanıcısına yanıt
    Periyodik bakımda yapılan işlemler standart olduğu icin herhangi bir arıza durumuna göre daha az seçici olabilirsiniz. Efe şu an Honda'nın içinde hizmet verdiği için daha erken tarihe randevu verirler mi bilemiyorum tabii. Ancak yine de sorun derim. Bakım fiyatlarını da sorun tabii. And'da karar kılarsanız And yağı sizin götürmenizi kabul ediyor -yine de sorup teyit edin tabii- ve bu şekilde bakımı cok daha ucuza halledebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nnsscc N kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta ikinci yıl bakımını 232 tl ye yaptırdım yağı kendim götürdüm bilginize
  • Arkadaşlar yakın zamanda 2012 Polo Pulse aracımı satıp Skoda Yeti almayı düşünüyorum. Normalde manuel araç tercih ederim fakat abim de kullansın diye yarı otomatik tercih edebilirim. Sorularıma gelirsek;

    1.4 TSİ performansı ile 1.6 TDI arasında çok fark var mı ? Hızlanmalarda ve atık hareketlerde çok fark koyar mı ? Siz olsanız hangi motoru tercih edersiniz İstanbul içi kullanımda ? Ayrıca en uygun fiyatlara nereden ulaşabilirim ?

    Cevaplayabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki tüketim farkına değecek kadar bir performans olmayacağını düşünüyorum. Yalnız dizel alırsanız ikinci el alacaksınız mecbur.
  • Anladım hocam. Peki 1.4 TSI motoru tercih etmek istiyorum diyelim. Bu motor TDI'dan çok yaksa da yakıt harici diğer konularda daha mı iyidir TDI'dan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki performans farkı hissedilir derecede olur. Ancak önceki aracınız güçlü bir araç değilse tdi geçişi sorun yaratmaz.
    Şahsen 5 yıldır tsi Superb kullanıyorum Ankara'da; bundan sonraki aracım kesinlikle dizel ve otomatik olacak. Sizin de İstanbul'da olduğunuzu düsünürsek dizel otomatik daha iyi bir tercih olur bence. Tsi ve tdi tuketim makası uzun yol sabit hız sakin sürüş ya da şehir içi akıcı trafik sakin suruşte cok açık olmayabilir; ancak ne zaman ortalama hızınız 15-20 kilometrelere düşer, dur-kalk trafiğe duşersiniz ya da agresif sürersiniz ya da şehirlersrası dipgaz gidersiniz makas çok ciddi manada açılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoktakenokta -- 5 Aralık 2015; 12:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2-1.4 Tsı; ilk kalkışta 1 ve 2. viteslerde hissedilir ataklık sergiliyor, sonrasında ise azalıyor özellikle 80 km/saat ten sonra, 1.6 tdı düz viteste ise kalkış tsı kadar seri görünmesede 4. viteste araç umulanın üzerinde canlılık gösteriyor. Kalkışlarda tsı nispeten daha çabuk ancak 80 km saat üzeri hızlanmalarda tdı daha canlı. yapılan yıllık km ve yakıt tüketimi dikkate alınarak tdı-tsı seçimi yapılmalı performans ikisinde de yakın ve yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Bugün park ettiğim yerden çıkarken aracımın arka sağ kısmını, park halindeki büyük bir ticari araca sürttüm bayağı da ses çıkardı sürtünme esnasında; inip baktığımda ise arka sağ tekerlek civarı hafif içe çökmüş ve sürttüğüm aracın rengi aracıma atmış. Aracım daha yeni; 6000 km deyim şu anda ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sizlere danışmak istedim, ne yapmam gerektiği konusunda. Evvel servise gittim, göstermek için gösterdim de ancak, yeni yerlerine taşınacakları için salı günü gelmemi istediler, sonra sanayi bölgesine gittim, orada bulunan bir kaportacıya gösterdim. Bana 300 TL'ye mal olacağını söylediler. Komşumuz da Autoking e götür, diye tembihledi. Sizce ne yapmalıyım ? Başka bir yerde yapıtırırsam kasko düşer gibi ifadeler okudum internette, pek bilgim yok mazur görün. Teşekkür ederim.
    Resim eklemeye çalıştım ancak yükleyeyemedim bir türlü!




  • Merhaba arkadaslar,

    Bugun 1.2 tsi aambiance yeti icin opak renk 55000 fiyat aldim.. bu aracin fiyati konusunda cok bilgum yok liste fiyati 58.700..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Skoda Yeti için fiyat alan var mı ? 1.4 TSI DSG Ambition 68000 TL fiyat aldım..daha uygun fiyat alan var mı acaba ?

    Önerebileceğiniz bir yer ?

    Bu arada bugün gözüme çarptı... Citroen Cactus ile bu arabayı karşılaştırmaya gerek var mı ? Fiyatları daha uygun...
  • Benim de aklım dizel motora kaçıyor hocam malum İstanbul.. Peki 2014 model ortalama 30-40 bin km'lerdeki sorunsuz vuruğu çiziği olmayan ve sunrooflu elegance modeline ne kadar verilir-vermeliyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

    Benim de aklım dizel motora kaçıyor hocam malum İstanbul.. Peki 2014 model ortalama 30-40 bin km'lerdeki sorunsuz vuruğu çiziği olmayan ve sunrooflu elegance modeline ne kadar verilir-vermeliyiz ?

    Bütçe müsaitse daha düşük km de olanlarda mevcut.

    Fiyatları 63 bin ile 70 bin arası sanırım o km de olanların.
  • Sanusani kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun.burda amaç aracın orjinalliğini bozmadan tamir etmek olmalı.yani parça değişimine gitmeden düzeltme ve gerekirse lokal boya olabilir.tabi burda iyi bir araştırma yapman ve işinin ehli çok iyi bir kaporta ustasına yaptırmanı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvolkany K kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkür ederim. İnşaAllah, yarın birkaç yere gidip bu doğrultuda hareket edeceğim. Lokal boyayı, eğer orijinalliğini bozmayacaksa yaptırmayı düşünüyordum; ama dediğiniz gibi işin ehli birine denk gelirim, umarım. Saygılarımla efendim!
  • arkadaslar yeti de 1.6 dizel euro 6 motor yok mu??

    Gelmeyecek mii

    Sahibinden de satılık araçlar 1.6 dizel olanlar euro 5 motor mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deathrider13

    arkadaslar yeti de 1.6 dizel euro 6 motor yok mu??

    Gelmeyecek mii

    Sahibinden de satılık araçlar 1.6 dizel olanlar euro 5 motor mu

    Yetiler 2015 sonrası dizel olarak sadece 2.0 TDI (Euro 6) opsiyonuyla üretiliyor. Haliyle Türkiye'ye gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.