Şimdi Ara

Sizce uno nasıl bir araba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 8 9 bın lıralık bır arac alıcaz ve unolar dıkkatımızı cektı bursa da kullanıcaz aracı ve ılk arac olucak yanı acemıyız acemilik atmak ıcın alınacak bir aracmı bırde aracın ılanlarda okudugum kadarıyla az yaktıgı soylenmıs eger alırsak uno model olarak sxie modelini alıcaz ve alırken 97 ustu km 130000 altı sımıt lpg li olmasına dıkkat edıyorum senedede max 10000 km yapıcam sizce bu araca verılen bu para degermı acemılık ıcın ıyı bır aracmı fıkırlerınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler



  • Bence iyi bir araç. Sonuçta hidrolik direksiyon, vites, debriyajı yumuşak olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Bence iyi bir araç. Sonuçta hidrolik direksiyon, vites, debriyajı yumuşak olur.
    UNO küçük sempatik ve nazik şehir arabası...Bursada asla parça servis sıkıntısı çekmezsiniz..Bozuk tarla gibi köy yollarında kullanacak olursanız Renault TOROS tan şaşmayın...
  • Sehır ıcınde kullanıcaz aracı arada bırde olsa bı kac saatlık uzun yol en fazla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfundoner

    Sehır ıcınde kullanıcaz aracı arada bırde olsa bı kac saatlık uzun yol en fazla.
    Geçen sene okuldan arkadaşımda vardı o da sürekli az yaktığından bahsediyordu.Arabaya çok iyi bakmışlardı temizdi gazı verdi mi kaplan gibi atlıyodu , ilk defa unoya binmiştim ama temiz kullanılanı çok çılgınmış onu anladım.Tavsiye eder miyim zaten ben etmesem de uno-tipo hala revaçta , unoya boyu uzun biri binmedikten sonra pek sorun olmaz sanırım.

    Diğer arkadaşın da babasının tiposu vardı ama arabaya napmışlarsa gazı ne kadar verse de unonun yarısı kadar gitmiyodu araba , önceki sahibinin arabayı nasıl sürdüğü bakımını nasıl yaptırdığı filan arabayı bambaşka birşey yapıyor.
  • Boy olarak cok sıkıntı olurmuki 1.82 boyum var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfundoner

    Boy olarak cok sıkıntı olurmuki 1.82 boyum var.
    iğrenç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğberk01

    iğrenç

    Alıntıları Göster
    bu fiyata skoda felicia tavsiye ederim... unodan bir gömlek üstündür...
  • Bi zamanlar feliciada arastırdık ancak felicia genel olarak 1.3 motor seceneklerı var bunlarında pek randımanlı olmadıgı rampaya gelmedıgini hararet problemlerinin oldugu soylendı 1,6 polo motorlu olanıda bızım butcemızı cok asmakta malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfundoner

    Bi zamanlar feliciada arastırdık ancak felicia genel olarak 1.3 motor seceneklerı var bunlarında pek randımanlı olmadıgı rampaya gelmedıgini hararet problemlerinin oldugu soylendı 1,6 polo motorlu olanıda bızım butcemızı cok asmakta malesef.
    uno alacağına fiesta al 98-99model 1.25 flair mümkünse klimalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carsoul

    uno alacağına fiesta al 98-99model 1.25 flair mümkünse klimalı

    Alıntıları Göster
    Walla kardeşim bende ilk arabamı alıcam bende UNO almayı düşünüyorum bnm de aynn snn gibi şöförlüğüm çok iyi değil beni şöför yapacak bir araba bakıyorum UNO da bence çok ideal bir araba ve fiyatıda maxsimum 6-6.5 bin lira verilir bence ortalama bir UNO ya Bursa gibi büyük biyerde çok rahat bulabılırsın 6-6.5 binne.He bu iyi değil diyenlerede bakma sen araba seni şöför yapsın yeter yani pıratiğini çözene kadar 5-6 ay kullan aldığın paraya satarsın sonra kafana yatan arabanı alırsın.Ufak tefek kazalarında olur parçalarıda ucuzdur yani bence tam ideal bir araba.




  • Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama en azından bıraz yuksek model ıstıyorum ılk aracım ve acıkcası ozenerek almak ıstıyorum ve piyasanın cok yuksek oldugu soylenıyo normal degerlerının 1 2 bın lıra uzerınde ıstenıyo araclar ıcın acıkcası kafam karısık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfundoner

    Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama en azından bıraz yuksek model ıstıyorum ılk aracım ve acıkcası ozenerek almak ıstıyorum ve piyasanın cok yuksek oldugu soylenıyo normal degerlerının 1 2 bın lıra uzerınde ıstenıyo araclar ıcın acıkcası kafam karısık.
    Walla krdsm o paraya modelli bir araba zor 8-9 bine alabileceğin arabalar zaten sınırlı. Ha dersen 12 bin lara çıkarım ozm +2003 palio al derim bnce kullanması çok rahat we kolay. Şehir içi ideal araba ama uzun yola gelmediğini soluyorlar motoru ufaksa gelmiyorda :(
    ama senin dediğin paraya bn olsam UNO alırım en azından bir şahin almaktan çok daha iyidir bnce hidrolik diroksiyon ufak araba rahat edersın kullanması kolay.
  • kucuk ufak tefek bir arabaa
  • 9bin tlye cikiyosan 1.3lx accent bakabilirsin
  • Mazda 323
    Direk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mariachi@

    Mazda 323
    Direk.
    Tesadüf müdür bilemiyorum ama yakinen tanıdığım 3 kişide Uno ile ciddi kazalar yaptılar. Şehir dışında ve uzun yolda kullanımı biraz dikkat isteyen bir araç, şehir içinde kullanım için tasarlandığı için olabilir. Şehir içi ağırlıklı kullanılacaksa sorun olmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tergener

    Tesadüf müdür bilemiyorum ama yakinen tanıdığım 3 kişide Uno ile ciddi kazalar yaptılar. Şehir dışında ve uzun yolda kullanımı biraz dikkat isteyen bir araç, şehir içinde kullanım için tasarlandığı için olabilir. Şehir içi ağırlıklı kullanılacaksa sorun olmaz...

    Alıntıları Göster
    alarmı bozuk olduğu için camından spor araba edasıyla bindiğim araç
    Bir zamanlar arkadaş beni evden almaya ablasının arabasıyla gelmişti, görünce güldüm zaten
    Böyle bir araba nasıl tasarlanıp üretilmiş

    Arkadaşım 175-180cm boyunda yapılı kaslı 85-90kg, aracın içinde recep ivedik gibi kalmış, alarm bozuk camdan gir demez mi ...
    Teneke gibi incecik araba, ayrıca çok dar, 2kişi önde zor sıgdık... Bagaj desen yok, lpg'den geriye yer kalmamış
    Ayrıca çok fazla kayıyor, yol tutuşu iyi değil...

    Bu aracı anca SADECE şehir içi işten evden işe giden bayana öneririm, vurup kırsa problem olmaz

    milenyum 1.3 veya yumurta kasa accent alın daha iyi veya mazda 323 alın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 29 Temmuz 2013; 19:16:21 >




  • Onerılerınız ıcın tesekkur ederım mazda 323 bı arkadasımda var kesınlıkle bulasmamamı soyledı sorunsuz araclarmıs ancak sorun cıkarıncada cok ugrastırıyormus parcaları cok pahalıymıs o yuzden mazda korkuttu benı accent 1.3 lerde guzel araclar kasayı kaldırmıyo dıyolar 1.3 en az 1.5 dıyolar onlarda temizi ucuk fıyatlar bırde renault europa 1.4i beymen club da guzel arac ancak ondada kasayı kaldırmıyo dıyolar alıcagım arac lpg lı olmasını ıstıyorum bıde lgp masrafı cıksın ıstemıyorum benım max butcem 11000 tl uno alırsam bıraz param kalır dusuncesındeyım ancak malum boyum 1.80 ustu kucuk gelıcekse uno eger hıc bulasmak ıstemıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfundoner

    Onerılerınız ıcın tesekkur ederım mazda 323 bı arkadasımda var kesınlıkle bulasmamamı soyledı sorunsuz araclarmıs ancak sorun cıkarıncada cok ugrastırıyormus parcaları cok pahalıymıs o yuzden mazda korkuttu benı accent 1.3 lerde guzel araclar kasayı kaldırmıyo dıyolar 1.3 en az 1.5 dıyolar onlarda temizi ucuk fıyatlar bırde renault europa 1.4i beymen club da guzel arac ancak ondada kasayı kaldırmıyo dıyolar alıcagım arac lpg lı olmasını ıstıyorum bıde lgp masrafı cıksın ıstemıyorum benım max butcem 11000 tl uno alırsam bıraz param kalır dusuncesındeyım ancak malum boyum 1.80 ustu kucuk gelıcekse uno eger hıc bulasmak ıstemıyorum.
    sizce bu uno nasıl sahibiyle konuştum 8,800 diyo son olarak.


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-hidrolik-direksiyonlu-uno-70-sxie-132255150/detay




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.