Şimdi Ara

Sizce Bu kulaklıklardan Hangisi iyidir Elektronik müzik ağırlıklı dinliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce bu vereceğim kulaklıklardan hangileri iş görecek kadar iyidir. Birden çok alabilirim yani illa bir tane söylemenize gerek yok hatta kulaklıkları tek tek yorumlayan olursa çok daha güzel olur.
    Müzik türü Bass ağırlıklı dinliyorum tekno elektronik müzik ama Rock da dinlerim Pop da dinlerim genel hep yabancı. önceden CX200 kullandım çok memnundum ama sağ kulaklığımı yanlışlıkla kopardım şimdi daha iyi birşeyler bakıyorum aşağıdaki ürünlerde indirim var o yüzden onları yazdım.

    1. Audio-Technica ATH-RE70
    2. Audio-Technica ATH-SJ33 DJ
    3. Audio-Technica ATH-PRO5MK2
    4. AIAIAI Swirl Kulakiçi Kulaklık
    5. JVC X30 Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık
    6. Koss RUK30 Kulakiçi Kulaklık
    7. Koss QZPRO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliharslann -- 3 Mart 2015; 14:42:55 >



  • Bendehttp://forum.donanimhaber.com/m_103343658/f_//tm.htm#103350853 buradaki konudan sonra hangisini alayım diye araştırma yapapyım dedim sizin konuya denk geldim.Bu markalar hakkında çok bilgi yok forumda sanırım. Ama ben Koss QZPRO düşünüyorum. Yada bluetooth olması nedeniyle muvit olan da olabilir.
  • Koss RUK30 Kulakiçi Kulaklık aldım bu gün elime ulaştı ürün incelemesi fazla bulamadım ve ürün incelemesi yapmak istiyorum adminlerden bir yardım istiyorum konuyu hangi forum altında açayım.
    İlk izlenimim beni tatmin etti cx 200 kullanıcısı olarak Koss ruk30 da bass noktasında kötü olduğunu söyleyemem biraz zaman geçip burn in olunca tam permansı aldığımda daha iyi bir yorum yaparım ön inceleme için adminlerden acil geri dönüş bekliyorum cevap gelmezse kulaklık genel bölümüne açacağım konuyu şu an işe gidiyorum bu arada müzik dinler sesi dahada açarız gece eve gelince belki incelemeye başlarım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.