Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak.şöyle ki

    biraz once bilgisayarımı bir sebepten dolayı geri yüklemek istedim ancak geri yükleme merkezini actıgım zaman şöyle bir şeyle karşılaştım "Bilgisayarınızn sistem sürücüsünde oluşturulmuş hiçbir geri yükleme noktası yok.Geri yükleme noktası oluşturmak için SİSTEM KORUMASINI açın." ancak benim bilgisayarımın sistem koruması açıktı yani c için geri yükleme seçeneği vardı zaten ben kendim acmak için tıkladıgım zamansa açık olarak gözüküyordu.fakat daha once oluşturmuş oldugum bütün geri yükleme noktalarım silinmiş el ile yeni geri yükleme noktası oluşturabiliyorum ancak tabii ki bu bir işime yaramaz cünkü daha onceki bir zamana yüklemem gerekli.şimdi sormak istediğim şu bunun sebebi nedir?bilgisayarıma herhangi bir virüs ya da malware girmiş olabilir mi? virüs ve malware programı olarak yeterli mi bilmiyorum ama microsoft security essentials ve yanında da malware bytes antimalware programlarını kullanıyorum.

    şu an aklıma bişey geldi ben ccleaner adlı programla şöyle bir işlem gerçekleştirdim bununla bir ilgisi olabilir mi? ccleaner ı actıgımız zaman araçlar sürücü temizleyici diye bir yer var ben ordan c yi işaretleyip sadece boş alan seçeniğini seçip yoket butonuna bastım acaba bununla bir ilgisi olabilir mi? ben bunu sadece daha once bilgisayara yüklediğimiz sildiğimiz ve tekrar geri kazanmak istemediğimiz şeylerin temizliği için olduğunu sanıyordum geri yükleme noktalarını bu silmiş olabilir mi?bunun olabilmesi akla biraz mantıklı gelse de bir türlü içimi rahatlatamadım arkadaşlar bi fikri olan varsa bir yardımı dokunacak arkadaş varsa cok sevinirim şimdiden teşekkürler.


    bu arada konuyu yanlıs yere mi actım bilemiyorum teknik yardıma acıcaktım once baktım orada hep donanımsal falan sorunlardan bahsetmişler ben de buraya acayım dedim


    işletim sistemim de win7 home premium 64 bit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boodah -- 30 Mart 2011; 1:31:47 >







  • Bildiğim kadarıyla Ccleaner'ın böyle bir özelliği yok. Bahsettiğin "Yoket" seçeneğini hiç kullanmadım ama diğerlerinin hepsini kullandım ve bahsettiğin gibi bir durumla hiç karşılaşmadım.

    Ama kullandığım bazı hdd temizlik programlarında bu özellik var. Çoğu silmeden önce sorar ya da ayarlarında öyle bir seçenek vardır.

    Başka programlar da kullandıysan muhtemelen o programlarla ilgilidir.
  • başka programlar kullanmadım ama ne biliyim ya şimdi içimi iyice şüphe sardı pff
  • Tekrar olmazsa üstünde durma. Bir şey yaparken okumadan yazıyı onayladıysan da olmuş olabilir. İllaha bir problem olacak değil. Ama aynı şey tekrarlarsa o zaman bir problem ararsın.
  • evet öyle yapıcam şimdi baktım otomatik olarak geri yükleme noktası da oluşturmuş bir tanesi windows güncelleştirmesi yapmadan önce diğeri de office yükledim bilgisayara 60 günlük deneme sürümü onu kurmadan once ya da sonra artık neyse o zaman oluşturmuş.arada kontrol edicem silinicek mi bakalım.ben doldukca siliniyo diye biliyorum zaten ama hepsini bir silmemesi gerek yeni bi tane aldığı zaman en sonuncuyu silmesi gerek.neyse işte bakalım inşallah olmaz bi daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.