Şimdi Ara

silinsin (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
33
Favori
209.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar benim bir sorunum bar everest 521n4 cıhazı kablosuz wifi tekrarlayısı kullanıyordum ama karsı taraf modem degıstırmıs cıhaz sımdı 5ghz olarak yayın yapıyor benım cıhazın lıstede karsı tarafı goruyor fakat bır turlu baglanmıyor acaba 5ghz uyumlu access point mi almam gerekıyor
  • Extender işi artık öldü. günümüz internet konforunu sağlamıyor... Mesh sistemi en doğrusu, Extender modelde temelde bir ağdan kopuyorsunuz sonra öbür ağa bağlanıyorsunuz, bu arada uygulamalar da kopuyor.. mesh de kullanıcı daha bir ağdan kopmadan iki mesh modem router cihaz haberleşiyor, görevi devralacak cihaz paketleri almaya başlıyor ve uygun yerde el değiştiriyorlar.

    Mesh de ben de çok araştırdım Keenetic modemi seçtim harika bir çözüm. Superonline için herhangibir routerı alın, sonra onunla çekim alnını kontrol edin, çekmeyen yerler varsa oraya bir adet daha alın. Koca bir 3-4 setlik mesh kutu almanız gerekmiyor Keenetic de. keenetic de tüm ürünler MEsh destekliyor.
    Hangi ürün derseniz Keenetic de cihazların tüm ethernet portları WAN internet ayarlanabiliyor akıllı görünüyor. Keenetic Giga AC router alabilirsiniz. Bunun üzerinde amplifier da var, kapsama alanı çok iyi, S onlien a bağlarsınız. çekmeyen yerler için Keenetic Air AC yine alıp MESH olarak genişletebilirsiniz.




  • sweet81 S kullanıcısına yanıt
    5gh destekleyenler 2,4ghz yi de destekler genelde. dual band piyasa görüdüğümüz tüm cihazlar. Yapmanız gereken karşı taraf WPS tuşuna bassın, sizde de basın otomatik bağlansınlar. Sanki öbür tarafın haberi yok gibi konuşuyorsunuz :))
  • zahmetli ve pahali bile olsa kablo cekme imkaniniz varsa kablo cekin. psikoljik destek icin haracayacaginiz paradan daha ucuza gelecektir.
  • Merhaba
    Uydunet modemim var wireless cok zayif.
    Internet 25 mbit.
    Wireless baglantisiyla online oyun oynamak istiyorum kablo baglanti imkanim yok.
    Bana modeme baglamak icin cihaz onerebilir misiniz wifi yi guclendirecek lag ping yapmayacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin çekim gücünü artırmak için cihaz almak istiyorum.Bu cihazı başka odaya koyacağım. Ethernet kablosuyla da iptv uyduya bağlamam lazım.

    Bu iki işi aynı anda yapar mı attığım cihazlar ?

    https://www.teknobiyotik.com/dark-rangemax-wrt305-802-11n-300mbit-2-x-5dbi-antenli-3-x-ethernet-aluminyum-kasa-yonlendirici-router-repeater-dk-nt-wrt305.html

    https://www.tendacn.com/tr/product/n301.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovan -- 11 Nisan 2020; 22:5:5 >




  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Unifi serisi acces pointler bu konuda daha verimliler. kendi arasında kablosuz yayından mesh yapabilmekteler. Birinin kabloyla bağlı olması yeter. Daha profesyoneldir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dubleks evde 1.katta TP-Link VR300 VDSL modem, 2.katta TP-Link WR940N Access Point ile neredeyse hiç hız kaybı olmadan kullanıyorum. Hatta WR940N DD-WRT yazılımıyla daha kararlı ve maksimumunu kullanan bir cihaz haline geldi. Ayrıca ikisi arasındaki internet bağlantısını cat5-6 kablo ile aktarıyorum.
  • Konu silinsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.