Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
8.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    foto için teşekkürler.

    başlık cx 8 dir. özellikle cx8 olması cx8 in bass konusunda cx9 dan daha üstün olmasıdır. cx9, cx8 e göre daha balanced bir yapıda üretilmiştir.
  • iyi günler bende fiyatlarının düşmesiyle cx8 düşünüyorum ama bir yandan da güvenemiyorum acaba kafa üstü mü alsam diye cx 8 kullanan arkadaşlar ses kalitesi nasıldır ? sesler çok sıkışık mı yada sahne derinliği nasıldır ? biraz detaylı bilgi verebilerseniz sevinirim
  • onurbabatas O kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,
    bende böyle birsey arıyordum sennheiser cx 5.00g aldım ama benim için hüsrandı.
    Verdiğim ücreti hiç karşılamadı iade ettim.
    sennheiserden dilim yandığı için yüksek fiyatlılara bakmıyordum ama aklımı çeldin resmen. Bassı gerçekten yüksek bir ürün arıyorum ki söylediğine göre mükemmel gözüküyor ses seviyesi nasıl son seste ne kadar dinleyebiliyorsun benim için ses seviyeside önemli.
    Birde modelleri var bunun cx8-s-k-t adında üç adet bunlar sadece renk mi fark ediyor çünkü kliksa da suan t modeli 317tl alınır mı sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabitkale

    Merhaba,
    pioo SE-CX9-S i almış bulunmaktayım. hızlıal.comdan 469 liraya aldım.
    bugüne kadar yaklaşık 10 tane kulaklık kullanmış (crea ep630, cx200, cx300 gibi) yada denemişimdir arkadaşlardan da emanet alarak, ama hiçbirisinin fiyatı 200 lirayı geçmeyen kulaklıklardı (senn ie8 hariç)
    ilk etapta baslar beni şok etti, tesisatı olan arabada woofer vurur ve ciğerleriniz oynar ya aha aynısını duyuyor ve hissediyorsunuz, hissediyorsunuz diyorum çünki kulaklığı elinize aldığınızda zangır zangır titriyor. ilk başlarda acaba titreşimden dolayı kulağımdan düşecek mi diye şüphe ettim.
    genelde S3 cep telefonu ile dinliyorum ve müthiş dinamik keyifli ses alıyorum hatta bi şarkıda arkadan vokalistin sesini duydum aaa vokalistte varmış bu şarkıda dedim. evde müzik setinin kulaklık çıkışına takınca kulaklığın kalitesini biraz daha iyi anlıyorsunuz ve sizi bir kez daha iyiki almışım diye mest ediyor ve anlıyorsunuz ki S3 ile bu kulaklık harcanıyor diyorsunuz.

    Peki negatif yönleri nedir derseniz. alçak (bass) ve orta sesler son derce başarılı ancak basların baskınlığından yada kulaklık tam olarak açılmadığından yüksek frekanstaki (tiz) sesler kayıp, yaklaşık 20 saat müzik setinde yüksek volümde çalıştıktan sonra tizler biraz daha iyi gibi geldi ama yetersiz, zamanla gelirse tam süper olacak. Kulaklık tam bir bass manyaklığı için yapılmış sanki şarkıdaki küçük büyük davulları ayrı ayrı duyabiliyorsunuz.
    kulakta büyük duruyor estetiğe önem verenler elesinler, ama iyi bas vermesi için kulaklıkta box olması lazım ie8 bile büyük olmasına rağmen bu kadar bas vermiyordu, ama ie8 i yastığa yatarken dinleyebiliyordum bunda mümkün değil.
    kablosu çok kalın ve ağır olmuş, bence mikrofonun orda elbiseye tuturmak için klips olsa daha iyi olurmuş, kablo büyük D harfi formunda.
    Haa birde S3 te standart normal media playeri ile dinliyorum. arkadaşın iphone4 ünde dinlediğimde tizlerin daha iyi olduğunu duydum yada kulaklık yavaş yavaş açılıyor tiz konusunda.
    Son olarak verdiğim 500 liraya yakın parayı hak ettiğini düşünüyorum. birde normalde kulaklıklar türkiye piyasasına göre yurtdışında daha ucuz olur ama bu kulaklığın almanyadaki satış fiyatı 225 euro ile 315 euro arasında değişyor yani ilginçtir tr den pahalı hayret.

    cx-9 un baslari cx-8den iyimi bilginiz var mi ? hâlâ memnunmusunuz kulakliktan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • r0di R kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı forum sitelerinden okuduğum kadarıyla cx-9 baslarda biraz daha iyi ve baskın. Zaten bass lar baskın olduğu için tizler kayboluyor, cx-8 de bass biraz daha az ve tizler daha belirgin olduğu için daha den dengeli olduğu yazılmış. Şahsen cx-8 i kendim dinlemediğim için bir şey söyleyemem. ilk aldığımda yuh bu kadar da bass olurmu dedim ama müthiş keyifli, şimdi kullandıkça sesi oturmaya başlıyor ve mid ile tiz ler gelmeye başladı. android dede neutron diye bi uygulama ile sesleri rahatça oynayıp istediğim kıvama getirebiliyorum.
    Sonuç hala parasını hak ettiğini düşünüyorum.
    kulaklıkta bass duyamıyorum alamıyorum deyip bass isteyenler hiç başka kulaklığa bakmasınlar aradıkları kulaklık bu cx-9
  • Bir şey daha ilave etmek isterim.
    olduda yüksek volümden sıkıldınız başınız ağrıdı, max 15 olan cihazın volümünü 10 yaptınız ses dinamiğinden bir şey kaybetmiyor (neredeyse) yine doygun dengeli ses almaya devam ediyorsunuz yani kısık sesde bile davulcu sağlam vurmaya devam ediyor müzikteki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabitkale

    Bir şey daha ilave etmek isterim.
    olduda yüksek volümden sıkıldınız başınız ağrıdı, max 15 olan cihazın volümünü 10 yaptınız ses dinamiğinden bir şey kaybetmiyor (neredeyse) yine doygun dengeli ses almaya devam ediyorsunuz yani kısık sesde bile davulcu sağlam vurmaya devam ediyor müzikteki

    iştahimi kabarttin :) cx-8 i almayi dusunuyordum amazonda 4 yildiz almis cx-9 da ayni biraz daha fiyatin düşmesini bekliyeyim en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0di R kullanıcısına yanıt
    Amazonda daha mı ucuz ki?
    tr de kliksa da 453 lira yani 157 euro ve taksitle alınabiliyor. Amazonda 150 euronun altına düşmesi zor gibi.

    http://www.kliksa.com/urun/pioneer-se-cx9-s-superior-club-sound-gri-kulak-ici-kulaklik/902401500
  • Öncelikle merhaba yorumlara bakarak cx-8 cihazı aldım o kadar çok kulaklık doldu her yanım ben inanın böle bir şey görmedim kullandığım cihaz lg g3 jet audio player oynatıcı da kullanıyorum deprem deprem tizler de o şekilde hiç bir sesden kaybetme yok 3 yıl sonra aradığımı buldum teşekkürler donanım haber ailesi ve pioneer
  • D&R da
    CX9 450 lira
    CX8 330 lira
    şimdilik en iyi fiyat burada.
  • ürün şu an amazonda 60 doalr arkadaşlar almak için iyi bir fırsat mı yoksa 60 dolara daha iyi ürünler alınır mı amazondan bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum top hit 50 dinliyorum spotify başka özel bir amacım yok :)

    http://www.amazon.com/Denon-AH-W150BU-Exercise-Freak-Headphones/dp/B00858I5OC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1441746544&sr=8-2&keywords=denon+ah+w150

    bu üründe bilginiz varsa memnun olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 9 Eylül 2015; 0:10:25 >




  • Ürünü kullanmadım ama spor yapanlar için kablosuz kulaklık yapmışlar ses kalitesi olarak çok birşey beklememek lazım, sadece kullanım pratikliği var gibi duruyor.
  • PIONEER SE CX9 BU ÜRÜNDE MİKROFON VARMI ACABA? VE İPHONE İLE UYUMLUMU
  • birde merak ettigim ürünün ağır oldugu söyluyor. uzun veya kısa sürelı kullanımlarda da kulağı yoruyormu acaba?
  • dün gece ben de kliksadaki son bakır rengi için 299tl fiyata dayanmayıp cx8 aldım inşallah pişman olmam iphone 6 plus la monster dna kullanıyorum fakat sokakta gezerken kulaküstü kulaklık hiç estetik durmuyor o yüzden kulakiçi araştırıyordum burada yazıklarınıza güvenerek satın aldım hadi hayırlısı...
  • porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ürün hakkında görüşleriniz nedir hocam?
  • şöyle bir durum oldu next leveldaki turkcell bayisinde beats tour v2 kulaklıklarda ciddi bir indirim olduğunu gördüğümde dayanamayıp hemen bir tane aldım ve pioneer cx8i iptal ettim.. yorumlardaki cx8in büyük oluşunun olumsuzluğu kafamı kurcalıyordu bu nedenle hemen orada karar vererek tercihimi beatsten yana kullandım..

    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Beats-Tour-Control-Talk-IE-Kirmizi-BT9000010103//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000589630?gclid=Cj0KEQjwnMOwBRCAhp-ysqCwypkBEiQAeSy1-WI84k8gMEBNpM6GEhD8lQ8uLjUfEAppFv6mZsIEZBQaAutr8P8HAQ

    bu kulaklığı 303 tl ye satın aldım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk_y -- 4 Ekim 2015; 21:12:27 >




  • cx 8 ile müzik dinlerseniz bir daha hiç bir kulaklığı vs ses sistemini beğenemezsiniz :) her müzik insanın sanki baş ucunda çalıyormuş gibi olurmu ya uzun hava çalıyor ciğerinşi okşuyor club da zaten ayağa kalkmak mecburiyertindesin :)))
  • Merhabalar bende yorumlara dayanarak pioneer cx8 siparişi verdim kliksadan ama 1haftadir gelmedi kliksa cakma ürün yollama ihtimali varmı çok killandim bu siteden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son durum nedir? Kulaklıktan memnun musunuz bende almayı düşünüyorum sizce cx8 mi yoksa cx9 mu?

    Şuan en uygun nereden alabilirim.?

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.