Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kulaklık çıkışı 3.5 mm ya da 2.5 mm midir?
  • Evet böylede sayfa şişiyor.
  • MP3 çaların ön yüzü parlak bir malzeme ile ve arka yüzü de kauçuk detaylarla süslü. Karşılaştığımda beni etkileyen ilk özellik Sansa View MP3 çalarda çok az sayıda buton olmasıydı; buton sayısının azlığı iyi görünüyor ve mükemmel şekilde fonksiyon görüyor. 8 mm x 4 mm x 1 mm boyutlarıyla View bu türün en küçük ürünlerinden biri değil ancak yaklaşık 80 gram ağırlığı ile sağlam ve dayanıklı bir MP3 çalar.
    "Sansa View'in fotoğraf gösterici fonksiyonunun kalitesi de video oynatıcı seviyesinde. Cihazın ekranı büyük avantaj getiriyor ve video oynatıcıda olduğunun aksine burada bulanık piksel görüntüsü de ortaya çıkmıyor. Fotoğraflar ekranda son derece net olarak görülüyor. Eğer SanDisk Sansa cihazınızda çok sayıda fotoğrafa sahipseniz küçük fotoğraflarla listeleme yapılan (thumbnail) indeks modu yardımınıza yetişiyor. Bu görüntüleme modu aradığınız fotoğrafı bulmayı kolaylaştırıyor. Cihazın sunduğu olanaklar arasında müzik eşliğinde slayt şovun da bulunması fotoğraflarınızı sevdiklerinizle paylaşmanıza olanak tanıması açısından gayet hoş. Fotoğraf izleme modunda rasgele ve sürekli gösterim seçenekleri de bulunuyor. Sansa View fotoğraf konusunda JPEG dosya formatı destekliyor."

    "Zarif bir görünüme ve ince çizgilere sahip olan SanDisk Sansa View MP3 çaların geniş bir hafıza kapasitesi, büyük ve parlak 2.4 inç ekranı ve bir microSD hafıza kartı yuvası bulunuyor. Tüm bunlar günümüz için eğlence anlamına gelirken gelecek için de yeterli derecede olanaklar sunuyor."


    Cihazın desteklediği ses formatları şöyle: MP3, WMA, ASF, AAC, WAV ve Audible sesli kitaplar.


    Ürün paketinden çıkan kulaklıklar hafifler ve oldukça büyük olsalar da kulağa mükemmel biçimde oturuyorlar. SanDisk View'in bu kulaklıklarla verdiği ses örneğin SanDisk Sansa Clip modeline kıyasla ikinci derecede kalsa de mükemmel seviyede. Arada sırada seste sanki sesin ruhu kaybolmuş gibi boşluklar duyulabiliyor, ya da diğer bir deyişle zaman zaman ses güzelliğini kaybediyor. Sansa View MP3 çalara farklı bir kulaklık seti taktığınız zaman veya harici hoparlör kullandığınız zaman da durum aynı. Ses mükemmel ancak kullanıcıyı hoş bir şekilde şaşırtma ihtimali yok. Medya oynatıcının ekolayzırında çeşitli önceden tanımlı seçenekler mevcut ve ayrıca manuel ekolayzır olanağı da bulunuyor. View MP3 çaları incelerken, ekolayzır özelliğinin kendi başına bırakıldığında en iyi sonucu verdiğine tanık oldum çünkü aksi takdirde bir şarkının sesini geliştirmek için inanılmaz bir çaba harcamak gerekiyor. Hatta en iyi sonucun, ekolayzır özelliğinin pasif hale getirildiğinde elde edildiğini dahi ifade edebilirim.

    ALINTI:http://www.letsgomobile.org/tr/incelemesi/0085/sandisk-sansa-view/


     silinebilir




  • Senin yaptığın şişirmek bizim dediğimiz cevapları buraya yazsın mesela arkadaş flac oynatıyor mu diye sormuş "pm.gönderildi.yazacagina" "evet" yazsaymış yine aynı yeri kaplamış olucakti.Zaten almak isteyen.adam.girer netten özelliklerini incelemesini filan bulur.Yani burada bunu koymanız çok sacma oldu,bunun yerine sadece kaynak.koyabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar neyin peşindesiniz anlamış değilim.Zaten yukarıda ürün özelliklerinde

    MP3, WMA, WAV, DRM olmayan AAC, MPEG4, H.264 ve JPEG dosya formatları

    Desteklediği formatları yazmışım.Gereksiz yere yorum yapmayın lütfen !!!
  • ürün hakkında bir sorun var FM RADYO RDS fm radyo Isimlerini gösteriyor mu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipsiz_uçurtma kullanıcısına yanıt
    göstermemektedir.
  • 32 gb olanın havale ile fiyatı ne kadar ve garantisi kaç yıl?
  • nakser007 N kullanıcısına yanıt
    32 GB havale ile 150 Tldir.6 ay değişim garantisi bulunmaktadır.
  • arkadaşler ürün bugün geldi. ilk sarj olayını nasıl yapıyorsunuz? bilgisayarın usb sine bağladım yaklaşık 6 saat oldu halen devam ediyor.sizinkiler kaç saatte sarj oluyor.sarjı dolunca dolu olduğunu nasıl anlıyoruz uyarı filan veriyor mu?
  • Bilgisayarım içerisinde cihaza sağ tıklayıp özellikler dediğinizde pil seviyesini görebilirsiniz.3-4 kere pili boşaltıp doldurduğunuz taktirde daha uzun süre kullanabilirsiniz.Ürünü bilgisayara bağlayıp güncel yazılım kurulumunu size yollamadan yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü geri göndermek istiyorum adresinizi öğrenebilirmiyim. @tugrul_ist
  • Şişli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul_ist -- 18 Eylül 2013; 13:56:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.