Şimdi Ara

Sigortamnet'ten kasko yaptırayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
36.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güven Türk'ün şu fikrine kesinlikle katılıyorum "sigorta sigortacıdan alınmalı" Benim ilk defa arabam oldu. İlk defa kasko yaptırdım. Allah nasip etti kredisiz falan ucuz ikinci el bir araba aldım. Ama banka kredisiyle alan arkadaşlarımı biliyorum ve sigorta konusundaki yaşadıkları zorlukları.. Ben çok şükür bir hasar yaşamadım yaşarsam şayet mutlaka forumlarda başıma gelenleri paylaşırım. Çünkü paylaşmak lazım ki yanlış bilgileri yaşanmış tecrübelerle temizleyebilelim. Güven Türk'ün internet üzerinden sigorta konusundaki fikrine ise katılmıyorum. Çünkü ben sigortamı internet üzerinden yaptırdım, muhatap olduğum kişiler makine falan değildi :) Bildiğin canlı kanlı insanlardı.. internetin bana şu avantajı oldu, bir çok şirketin fiyatını kıyaslayabildim, o kaça bu kaça veriyor baktım. Yani fikir sahibi olma konusunda www.sigortam.net birebir. Herkese de açık açık tavsiye ediyorum, çünkü gözümü açtı :) Abicim gidiyorsun acentaya ohoo bir bakıyorsun ki sana çok uygun fiyat vermiş, e şu teminat var mı yok... bu teminat var mı yok... e nasıl olacak hasarda o zaman ne yapıcaz babam. İşte bu yönü kötü. Ben şu acenta kötü bu acenta iyi demiyorum, ama acentaların böyle genel bir hatası var bence, ucuza iş kapatmak... benim yengemin ablası bil fiil acenta ona da danıştım. Acentada abi abla birader muhabbeti başlayınca ipin ucu kaçıyor. Siz beğenmeyebilirsiniz bir acenta olarak ama sigortamnet harbiden bana çok daha profesyonel ve samimi geldi. Tabi henüz hasar yaşamadık, Allah yaşatmasın.. ak koyun kara koyun asıl o zaman belli olacak :)

    Bu arada Güven Türk kardeşim minik bir şey konu dışı... forumlarda büyük harfle yazmayı genelde bağırmak olarak kabul ediyorlar. Yani böyle bir gelenek yerleşmiş ben de bilmiyordum önceleri biri de beni uyarmıştı. :)) Şimdi yazını görünce ilk o aklıma geldi :) Yanlış anlama sakın. Senin de aklında olsun, küçük harfle yazarsan daha iyi olur :) Ama gerçekten bağırmak istediysen o başka tabi :))) Sevgiler...

    İlhan.




  • Sigortacınızın işten anlaması gerçekten çok önemli.
    Ben yaklaşık 12 yıldır aynı yere yaptırıyorum kasko ve diğer sigortalarımı.
    Kendileri şimdi yeni bir internet sitesi kurmuşlar.www.sigortamgeldi.com

    Buradan form doldurarak kendilerinden teklifte isteyebilirsiniz.
  • Yok:) Büyük harflerin bu anlama geldiğini bende bilmiyordum öğrenmiş oldum. Vurgu kolay okunması anlamında kullandım.

    Söyle bir sözle bu konu hakkında yorumuma son vermek istiyorum vede büyük harfle yazacağım vurgu anlamında yanlış anlaşılmasın.

    ''İÇERİĞİNE BAKMADAN POLİÇE SAHİBİ OLMANIZ, SONRASINDA BAŞINA GELEBİLECEK TÜM OLUMSUZLUKLARI PEŞİNEN KABÜL ETTİĞİNİZ ANLAMI TAŞIR.''

    Saygılarımla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

    Ankara sigortadan çevremde 2 kişi aynı araç 2005 civic 800-1000 lira arasına kasko yaptırdı.
    Sigortam detde Ankara sigortanın bana kasko için verdiği fiyat 2000 lira. 2004 civic.


    kapsamları nedir
    karşılaştırma sadece fiyatla olmaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levent_yavuz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

    Ankara sigortadan çevremde 2 kişi aynı araç 2005 civic 800-1000 lira arasına kasko yaptırdı.
    Sigortam detde Ankara sigortanın bana kasko için verdiği fiyat 2000 lira. 2004 civic.


    kapsamları nedir
    karşılaştırma sadece fiyatla olmaz?

    Kardeş konuyu sağlam hortlattın.
    Arabam 1 ay önce pert oldu
    1 ay 1 gün sonra Anadolu Sigortadan parasını aldım.
    İstediğim fiyatı söyledim arabam için onu verdiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

    quote:

    Orijinalden alıntı: levent_yavuz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

    Ankara sigortadan çevremde 2 kişi aynı araç 2005 civic 800-1000 lira arasına kasko yaptırdı.
    Sigortam detde Ankara sigortanın bana kasko için verdiği fiyat 2000 lira. 2004 civic.


    kapsamları nedir
    karşılaştırma sadece fiyatla olmaz?

    Kardeş konuyu sağlam hortlattın.
    Arabam 1 ay önce pert oldu
    1 ay 1 gün sonra Anadolu Sigortadan parasını aldım.
    İstediğim fiyatı söyledim arabam için onu verdiler.

    Öncelikle geçmiş olsun

    Anadolu sigortanın bu konudaki methini duymuştum. pert durumunda paranı 1 ay gibi bir sürede alabilmiş olman gerçekten çok iyi




  • Burada şunu söylemek isterim ki tam zamanlı fiyat çalışması olmaz, öncelikle müşteriye hangi teminatları istediğini önce sorup daha sonra not etmek gerekir, sigortam .net sitesinde yaz araba modelini alta sıralasın teklifleri bu yanlış bişeydir,
    Neden Yanlış; Yukarıda arkadaşların söylediği gibi temas şart, bilgi ve deneyim aktarımı ayrıca kötü senaryoların karşılıklı konuşulacağı bir şeydir sigorta. Amma velakin adam ne yazmışsa imza atıp para ödemek değildir. Bir site daha var bu adamlar söylediklerine göre tüm sigorta şirketlerinden yarı zamanlı sorarak teklif veriyormuş Sigorta.com.tr muhtemelen bu trend bana daha uygun geliyor, başvuruyorsun adamlar arıyor bilgilendirip teklif veriyor.
    Ekrandaki olası rakam saçmalıklarından öte diye düşünüyorum.




  • Adamların gözü doydu sanırım.Eskiden web sitesi üzerinden telefon numaranı yazdıgında hemen geri dönüş yaparlardı.Şimdilerde sallayan yok.Gönderdikleri örnek kasko teklifi detaysız.Kısaca güven vermiyor.
  • Merhaba,

    Hem fiziki olarak İstanbul'da hizmet vermekteyiz, hemde isterseniz sizde Türkiye' nin her yanında yer alan diğer müşterilerimiz gibi web sitemizden bizim güven farkımızı yaşayabilirsiniz.

    En iyi fiyat ve En iyi hizmet garantimiz vardır.

    www.HepSigorta.com
  • Ben aracımı aldığımda çok yerden trafik sigortası ve kasko teklifi aldım ancak en iyi teminatlar ve şartlar altında en uygun fiyatıhttps://www.sigortam.net/referans/22V220759Z buldum. Gerçekten yüksek ilgi ve alaka gösterilmektedir. Ben acentalardan alamadığım indirimi buradan meslek grubum dolayısıyla aldım. Memnun kaldığımı belirtmek isterim. Tekliflerinizi mailinize alın ve inceleyin farkı göreceksiniz.
    Buradan üyelik ile teklif alabilirsiniz.https://www.sigortam.net/referans/22V220759Z




  • Arkadaşlar sigortam.neti aradım ben ilk arabamı almıştım ilkde oraya sordum uçuk bir fiyat verdiler 20 dk sonra arayalım dediler bende bu ara başka yere sordum beklediğim fiyatı verdi en iyi fiyat garantisi veriyorlar (milletimiz gariban ya mahkemeye verecek-uğraşak yok) ama YALAN!!! en iyi fiyatı aldığım e-mailini gönderdim 1 gün oldu hala cevap yok sırf reklamlara milleti kandırıyorlar forumlara bile sızmışlar yok en iyi fiyatmışşşşş güvenilirmişşşşş YALAN!!! ben oyalandım siz oyalanmayın diye yazıyorum çare kapı kapı acente gezmek yok ben 300-500 fazla öderim diyorsanız başka 20-30 firma ile anlaşmaları var ama işine gelen sigorta firmasının fiyatını veriyorlar birde saçma sapan oyalamalar fiyat araştırıyormuşşşş İNSANI ÇILDIRTIR BU UYANIKLAR BU MİLLET BU KADAR SAFMI!!! Paylaşağım bunu her yerde
  • Arkadaşlar her zaman fiyatlara bakmayın. Satış aşamasında her ticaret yapan kişi müşteri ile ilgilenir. Sigortada sen hizmet satın alıyorsun. Hizmeti almadan önce de parasını peşin veriyorsun. Verdiğin paraya değip değmediğini de poliçe bitiş tarihine kadar yaşayabileceğin bir hasar durumunda anlıyorsun. Sigortam.net satış aşamasında çok ilgilenir fakat hasar durumunda çok müşteri sigorta şirketi ile konuyu kendisi çözümlemek zorunda kalıyor. Bir acentenin asıl görevi sigortalıya hasar anında iyi hizmet vermektir. Poliçeyi de zaten bu hizmete göre hazırlayacaktır. Hasar anında sıkıntı yaratabilecek sigorta şirketlerini elemelidir acente.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortam.net ile telefon görüşmesinde bin bir türlü vaatler verilip kredi kart bilgilerim istendi ve kasko için çekim yapıldı. Daha sonra hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı. Geri döneceğiz dediler ancak geri aramadılar. Ben defalarca aradım ancak aktarıyoruz diye dakikalarca hatta beklettiler. Öyle ki başka numaradan arayınca cevap verildi. Olayı anlatınca tekrardan aktarıp sorunum ile ilgili hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Sonuç olarak bildiğim tek bir şey var kredi kartımdan para çekildi. Saatlerce süren uğraşıdan sonra biri ile konuşabildim. Ancak iptalini isteyince saçma sapan taleplerde bulundular ve her şeyin yolunda olduğunu iddia ettiler. Ben yandım siz yanmayın, uzak durun.
  • Advanced kullanıcısına yanıt
    senin site çökmüş hocam
  • Hasar olmadığı sürece farkı anlayamazsınız. Hele pert ve çalınma gibi büyük bir hasarsa. Hasar olduktan sonra acentenin ne olduğu anlaşılıyor. Telefonla, yüzünü görmediğiniz kişi sizinle ne kadar az ilgilenirse, yüz yüze baktığınız acente en az 2 katı daha ilgili olur.
  • sigortam.net ten de fiyat aldim.ayni firmadan da fiyat aldim.firma 200 tl daha ucuza verdi.sigortam.net fiyatlari sisiriyor.daha sonra baska yerden aldım deyincede laf sokmaya calısıyorlar telefonda.dedim kaydimi silin bidahada aramayin.sizin yapacagınız işi seveyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    Hasar olmadığı sürece farkı anlayamazsınız. Hele pert ve çalınma gibi büyük bir hasarsa. Hasar olduktan sonra acentenin ne olduğu anlaşılıyor. Telefonla, yüzünü görmediğiniz kişi sizinle ne kadar az ilgilenirse, yüz yüze baktığınız acente en az 2 katı daha ilgili olur.

    +1

    Arkadaşlar şuna bir açıklama getirelim.
    Sigortam.net bir aracı kurumdur, acentelerde aynı işi yapan aynı şartlara sahip aracı kurumdur.
    Aralarındaki tek ve en büyük fark müşteriye destek verme aşamasıdır. Bir sorun yada hasar yaşayana kadar hiç birşey farketmiyor gibi görünür ama benim müşteri portföyümde "lanet olsun" diye banka ve sigortam.net 'ten kaçarak gelen ve sağolsunlar memnun olarak çalışmaya/destek vermeye devam ettiğim kişiler bulunmakta.

    Şunu unutmayın. A firmasından banka yada sigortam.net bir fiyat veriyorsa, B acenteside size o fiyatı sunabilir.

    Dip Not: Acente aynı fiyatı sunabilir dedim, çünkü sunamadığı durumlar oluyor. Mesela Sigortam net gel yap benden sana 50 TL indirim yapıcam diyor. Adamlar kazandıkları komisyonlardan düşüyorlar. Acenteler butiktir, bu tarz indirim yaparsa ayakta duramazlar. Çirkin rekabete ayak uydurmayın. Fiyat = Kalite ve Hizmet demek değildir.

    Nacizane tavsiyem mi? Gidip bir acente ile görüşün. Çayını kahvesini için, dost olun.
    Hem bir arkadaş edinmiş olursunuz hemde ilerde bir sıkıntı yaşarsanız size robot gibi değil, insan gibi cevap verir ve destek olur.




  • Uzak durun!!
    Poliçe okumayı bilmiyorsanız sizi baş aşağı sallandırıp etrafınızda tam tam dansı yaparlar:D
    Ha fiyat almak istiyorsundur pratik olarak kullanabilirsin ama bir adım daha ileri atılması taraftarı değilim.
    Diyaloglardan örnekler veriyorum:)
    ...efendim manevi tazminata gerek yok, onu zaten trafik sigortası ödüyor!
    ...gerçekteyse trafik sigortasını bırakın güvence hesabı bile karışmıyor manevi tazminatlara, adam tam nobeli alacaktım kazadan sonra bende morel sıfır derse varsa kaskonuzdan yoksa cebinizden ödersiniz.

    ...tamam efendim istediğiniz gibi manevi tazminat eklendi hemen keselim poliçeyi!
    ...poliçeyi görmeden onaylayamam
    ...bize güvenmiyor musunuz? Tüm konuşmalarımız kayıt altında.
    ...güvenmiyorum
    ...mailinize gönderdik efendim kontrol edebilirsiniz!
    ...sonuç manevi tazminat falan yok gelen poliçede:D
    ...Eee Kem Küm..

    Ellerindeki hazır poliçe şablonunu satmak dışında bir amaçları yok!

    Olaya tıbbi açıdan bakarsak bedava davranış terapisi olarak kullanabilirsiniz, hayır demekte zorlanan çoğu insan bundan yakınır, arayın sigortam.net'i ısrar ve tacizlerine dayanıp hayır diyebiliyorsanız psikiyatrist parası cebinizde kalır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 29 Haziran 2016; 19:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Bence sigortam net türkiyenin en iyi firmalarindan biri cevremden bir cok akrabam arkadaslarim yaptirdi hepside memnun turkiyede olan piyasadaki şirketlerin %95 si ile calisiyorlar çok buyuk bir firma en önemlisi kurumsal ve kurumsal şirketlerle çalisiyorlar. Gece aracin basina birsey geldimi hemen ariyorsun ulasiyorsun . Hemen 30 dk cekici gonderiyorlar bizzat yasadim bunu. Müsteri hizmetleri ve satis danismanlari cok ilgililer egitim seviyeleri yüksek belli ne sorarsam sorayim cevapladilar bir cok bilmedgim seyi ogrendim acenteler policeyi kestikten sonra bilgilendirme yapmiyor icindeki detaylarin ne ise yaradgini bile bilmiyorsunuz ama orasi ole degil icindeki teminatlari nasil kullanacagim yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torku42 T kullanıcısına yanıt
    Sormak istiyorum güvenmedginiz yeri neden ariyorsunuz hangi cagda yasiyoruz 😁 ben oranin kullanicisiyim ve gayette memnunum fiyat almak icin kullaniyorum diyorsunuz acentenizin sizi nasil kazikladgini gormek icinmi fiyat aliyorsunuz. Ozaman direk yaptir acentenden ne fiyat soruyonki .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.