Şimdi Ara

Sigortacılar Acil Bakabilirler Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Abilerim Merhabalar;

    3 Haftadır Kafayı Yıcem Stresten En sonunda Burda bırılerınden fıkır bılgı almak ıstıyorum. ben istanbul avcılar taraflarda aracımla gıderken kaza yaptım. aracımın on camı, on tampon kaput aks vs gitti mefta oldu. goturdum doğusa cektırdım aracımı sıgortanın cekıcıylen.
    Daha Sonra Ekspertız Aracı Inceledı Dosyasını Actı Raporunu Yazdı Cızdı Aracımın PERT Olduguna karar vermıs ve bende bundan memnun kaldım perte cıkmasını Istıyordum zaten. Rapora Ayrıyaten Onarımı Olabılırde Dıyede Yazmıs. Dosyam Pert Dıye Yapı kredi Axa Sigortaya Gıdıyor. Ben Zorda Olsa Bikaç Sefer Yapı Kredi axa Sıgorta Pert Bolumundekı Çalısanlarından Bırıne Ulastım, Ve Aracmın Durumunu Sordum Paramı Ner zaman Yatıracaklarını Ve Ne zaman Sonuclanacagını Onlarda Bana Aracnız Oncelıkle Perte oldugunu Ama Onarılabılırde Oldugunu Soledı. Aracım Ihaleye cıkacakmıs ıhale sonucuna gore bellı olacakmıs. Şimdi Benım Merak ettıgım Husus Su Ihale sonucu olumsuz Olursa Ne olacak ? Ben Hıc Bır sekılde o araca onarılsa dahı bınmek Istemıyorum. cevremdekılere Soruyorum Tek soledıklerı sana paranı verecekler sen ıcını rahat tut kafana takma senın ısın bıtmıstır dedıklerı. ama ıhale sonucu olumsuz olursa ne olacak ben bunuda kafaya takıyorum bılen eden varmı bu dalgaları ?


    Sıgorta Sırketım Yapı Kredi Axa Sigorta

    Aksı bır durumda aracınızı sole yapacagız onarım yapacagız derlerse bu veletler ne demem gerekıyor, nasıl davranmam gerekıyor, Bunlara Gerek Kalırmı Ekspertızle Hem Pert Konusundan Hemde Para Konusundan Anlatık Mutabakat evragı gonderdıler ımzaladım Pert Olmasını Ve Anlaştıgımız Fıyatı. ( bilgi: Ben eskpertızle anlastıktan sonra bana gonderdıgı evrak lıstesı vardı bunlar; Ruhsat aracın yedek anahtarı plakalarım vs bunları yapı kredı sıgorta pert bolumune gondermemı ıstedı bende gonderdım. Bu Tur Konulara Vakıf Olan Bılen Varsa Bılgı Verırılerse Cok Mutlu Olucam ??







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.