Şimdi Ara

sigarayi birakmanizi kolaylastiracak ufak bir tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhabalar. sigarayi uzunca bir süre stresle ilişkisini kesemedigim icin birakamadim. bu konuyu acmam gerekirse her stres arttigindaki sigara krizlerine dayanamiyordum,kendi birakma hikayem soyle oldu; melisa çayını hepiniz duymussunuzdur lokman hekim vs.. yerlerden. boyle seylerin hicbir ise yaradigini dusunmezdim deneyene kadar. bunu ictigimde bir sureligine bunun sizi rahatlatma suresi kisiden kisiye degisebilir. ben mesela ictigimde sinirlerimi aldirmis cok rahat bir insana donusuyorum. neyse ozet olarak; sabah uyandigimda oglen ve aksam her yemek sonrasi bu cayi 5 ile 10 dakka arasi demleyerek tukettim. stresi bi sureligine bende yok ettigi icin (sizde nasil bir etki yaratacagi kisiden kisiye degisebilir ) her an o kötü sigara krizleri dayanabilecegim bir kötü duruma donustu. evet canim sigara istedi mucizevi sigara biraktirmiyor fakat sigara krizinin stresle olan iliskisini kirabiliyor. ve 10 saat bile dayanamayan ben 6 aydir icmiyorum. her yolu deneyip birakamayan stresle rahatsiz edici bosluk duygusuyla basa cikamayan arkadaslar bir denesin. elektronik sigara nikotin bandi,nikotin sakizi daha oncesinde denemis ama icme sebebimiz nikotin'i almaya devam ettigimiz icin birakamamis kardesiniz olarak tavsiye ederim. iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Doktorum bana bir tavsiye vermişti 1 hafta boyunca gülmüştüm ama her yerde aklıma geliyordu;

    Bak dedi feysbuk sigarayı bırakmak çok basit ; İÇMEYECEKSİN o kadar .
  • kafa yapıyomu
  • melisa çayını duymuştum ben de. ama bence bu sadece stresten dolayı bırakamayanlarda işe yarar. bazıları sırf alışkanlık diye içiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bosgezeninciragi

    melisa çayını duymuştum ben de. ama bence bu sadece stresten dolayı bırakamayanlarda işe yarar. bazıları sırf alışkanlık diye içiyor.

    hocam aynen sadece benim gibi stres kısmını aşamayanlar için kendi yöntemim bu oldu. sadece bu kısmına fayda saglayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.