Şimdi Ara

Sıfır 30-38 bin TL arası otomatik araç öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Kasım ayı ya da aralık ayı içinde 30.000-38.000 tl aralığında sıfır otomatik bir araç almayı düşünüyorum. Aradığım başlıca özellikler şunlar; otomatik, dizel (benzinde olabilir ama çok yakmamalı), HB kasa biri araç. Öneri ve görüşleriniz nelerdir ?

    Ayrıca şuan benzinli olmasına rağmen SEAT Ibiza 1.2lt TSI 105 hp DSG - Style modelini listemde tutuyorum. Bu araç ile ilgilide yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.



  • bir arkadaşım 1.0 otomatik citroen c1 aldı 28bin tl ye. 4 kişilik yeterli bir araç yanlız bagaj hiç yok.. ben birçok kez bindim gayet güzel bir araç. yakıtıda çok çok iyi
  • Leon golf vb arabalar alınır o paraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0km mi? pek sanmıyorum... bir arkadaşım 2010 1.4 125bg tsi aracını satıyor hatta anlaştı gibi 33.500tl. ben sadece öneri verdim. o fiyatlara golf ve leon varsa bence hiç kaçırmayın derim
  • 0 km ve otomatik olacaksa a veya b sınıfı olması gerekecek. yoksa c sınıfı otomatik 38'e olmaz.

    skoda citigo olabilir. türkiye'de pek sevilmiyor bu sınıf ama içi çok geniş, bagaj da 250 litre civarı.. a sınıfı. 30 bin lira. vw up ve seat mii ile aynı araç. onlar henüz ülkemizde duyurulmadı. vw up belki de gelmez çünkü vw tr'de üst sınıf imajıyla pazarlanıyor.

    kendimde de punto var ama model biraz eskidiğinden tavsiye etmek biraz zor. yeni çıkmış modellere bakabilirsiniz. ama yine de punto derseniz 32-33 civarına dualogic viteslisi var.

    ford fiesta olabilir. benzinli otomatik 34-35 civarı

    polo 1.4 tsi dsg var. iyi bir seçim gibi duruyor. 38-39 civarı

    dediğiniz seat da iyi. 1.2 tsi dsg. biraz 2. el sıkıntısı var. ama yeni rapid ve leon modelleriyle 2. el piyasası da yükselir diye düşünüyorum.

    selamlar
  • Buyrun, az mı az yakan ama çok kaçan 6 ileri otomatik vitesli.

    http://www.arabam.com/Test/Mitsubishi-Colt-Invite-AT/Detay-289843
  • Astra Classic 1.6 otomatik comfort paketli olanı belki yıl sonu indirimiyle verirler 38 civarına. Yada 40.000 TL ye çıkabilirseniz 1.3 cdtı 2011 astra dizel otomatik alabilirsiniz. Hem opel, hem full bir araba almış olursunuz.
  • Tekrardan merhabalar arkadaşlar.

    Bu hafta Seat İbiza, Fiat Punto, Chevrolet Aveo, Wolksvagen Polo ve Toyota Yaris'i detaylı birşekilde inceleme fırsatı buldum. Ayrıca Seat İbiza ile test sürüşü yaptık.

    Bu araçlar arasında fiyat, kalite ve performans açısından Seat İbiza ve Wolksvagen Polo daha ön plana çıktı benim için. Daha kaliteli geldiler bana göre.

    Seat İbiza için metalik renk ve park sensörü hediye, ayrıca güvenlik paketi içerisinde toplam 37,400 tl fiyat aldık.

    Polo için ise 37.700 ve hiç bir içerik yok diyebilirim. Şuan listemde Seat İbiza başta duruyor. Son olarak Fiat Punto'yu da test ettikten sonra kararımı vereceğim sanırım. Fiat Punto içinde dizel otomatikte aldığımız fiyat 41.900 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.