Şimdi Ara

Siemens SpeedStream 6520 Modem Arayüz Şifresi (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet bir haftadır problemliydi en sonunda bir arkadaşımın eski modemini eve getirdim ve denedim internete bağlandım sorunumun kaynağı eski modemimiş ama ttnet kullanmama rağmen ip adresim arkadaşımın hattı olan "biri adsl" olarak gözüküyor ve "biri adsl"'e ait bir ip adresi alıyor bilgisayar. hem içine ttnet bilgilerini girmek hem wireless şifresini değiştirmek için modem arayüzünü açmaya çalışıyorum ama şifre soruyor ve internette yazdığı gibi admin-admin olarak girilemiyor. arkadaşımda arayüze şifre koymadığını söylüyor zaten koysada hatırlamaz oldukça eski bir modem, arkadaki tuşuna basıp sıfırlamayı denedim ama halen aynı hem giriş şifresi hem servis sağlayıcısı ayarları. ne yapabiliriz şifreyi öğrenmek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife07 -- 21 Ağustos 2013; 9:17:35 >



  • hiç bir şey yazmadan giriş yapmayı denedn mi?
  • şuan denedim ama işe yaramadı, sol üstte tanımlı olarak admin adında bir kullanıcı gözüküyor ama boşken girmiyor şifresini soruyor
  • arayüze bu adresten mi bağlanmayı deniyorsun? 192.168.254.254
  • evet buyrun buda ekran görüntüsü
     Siemens SpeedStream 6520 Modem Arayüz Şifresi (Çözüldü)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife07 -- 19 Ağustos 2013; 23:28:26 >
  • malesef daha fazla yardımcı olamayacağım. network ile ilgili bölüme açarsan daha iyi yardımcı olurlar.
  • sizce modemin reset işleminin farklı bir kombinasyonu olabilir mi sadece resete basılı tutup çekmek dışında? öyle birşey okudum araştırırken ama modem evde ben işteyim anca gidince artık.
  • modemin biryerinde iğne deliği kadar küçük bir delik var. onun altında buton var. iğneyi sokup butona basılır bnm bildiğim reset olayında. ama reset atınca arayüzden kullanıcı adı vs. yapılandırmanız lazım. eğer bu bilgileri bilmiyorsanız hiç kalkışmayın.
  • evet ordan atmayı denemiştim ama 1-2 seferde olmayınca bırakmıştım sorun var diye eve gidince yabancı forumlardan bakarak yaptım ve sıfırlayabildim. sorun kalmadı.

    Eline bu modem geçen ve sorun araştırırken bu konuya denk gelebilecek arkadaşlara not bir kere 5-10sn basıp bırakmayın reset'i,
    modemi kapatın
    resete 5-10sn filan basın ve 60 sn bekleyin
    modemi açın
    resete 5-10sn filan basın ve 60sn bekleyin
    olmazsa bu işlemleri benzer şekilde tekrarlayın ben 2-3 defa denedim bir şekilde attım sonunda. zaten modem ilk açılışta şifreyi sizin belirlemenizi istiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.