Şimdi Ara

sicak su girisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sicak su girisli makineler hala varmi bi ara cok revactaydi. marka model tavsiyesi alabilirim



  • Her makinanın soğuk girişine sıcak su bağlayabilirsiniz .özellikle bulaşık makinalarına bağlamak çok mantıklı olur .
  • Güneş enerjili konutlarda, çamaşır makinelerinde soğuk suyu ısıtıcı reziztans devreye girmeden dolayısı ile elektrikten tasarruf yapılarak sıcak alınıp kullanılabiliyor.(Tercih meselesi.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 24 Şubat 2021; 17:43:42 >
  • sicak suyu baglarizda. beyni karismiyormu. 80derece sicak suyu verdik 40derecelik program sectik. sensor sicagi gorup calismayi kesmezmi?
  • tayfunak T kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz durumda program ne yapar kestirmek zor ama büyük ihtimalle istenen minimum sıcaklığın üstünde ölçtüğünde kendisi ısıtma yapmadan direk başlayabilir, eskiden sıcak soğuk ayrı olurdu şimdi tek soğuk bağlanıyor çamaşır makinasının soğuk suyuna direk sıcak bağlamak olmaz ama bulaşık için gayet mantıklıdır . Bu arada musluğundan 80 derece su akıtan varsa helal olsun :) kombilerde genelde 40-45 derece yeterlidir , merkezi sistemlerde de 60-65 derecedir genelde, 80 derece su muslukların contalarını bile kavurur asla tavsiye edilmez .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfunak

    sicak suyu baglarizda. beyni karismiyormu. 80derece sicak suyu verdik 40derecelik program sectik. sensor sicagi gorup calismayi kesmezmi?
    Adana"da 11 yıl kullandık sıkıntı yok su ısıtma talimatı vermiyorsunki makinaya,sistem bu göre yürüyor.Eski AEG ve Profilo'larda sıcak su alma tuşu vardı yanılmıyorsam.İlginç makineler,sıcak su alması için bile tuş yapmışlar.Zaten 7 tane mi ne fonksiyon vardı galiba. Acaip bir durum yok sistem suyun sıcaklık derecesine göre işlev görür, alınan sıcak su sistemin derece olarak altında ise ısıtır ve başlatır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 7 Mart 2021; 21:58:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.