Ranked
başlıklı konuya yorum yazdı
(7 ay önce, 19:14)
Ranked
(7 ay önce, 19:08)
Orijinalden alıntı: ZeroSystem şuan kastığın elo kalıcı olmayacak diye biliyorum. niye... Mesaja git »
3 el attım west inanılmaz takımlar geliyor heralde nooblar da senin gibi dusunuyodur muthıs maclar oynanıyor abi carry im cs alabiliyor dün jax 30m 50... Mesaja git »
yeni ranked
(7 ay önce, 17:03)
Orijinalden alıntı: cakiphan bu elise çıktığının ertesi günü aldım oynadım beceremedim neyse geri verdim başka bi şampiyon aldım ammaaaa geri ve... Mesaja git »
RP Çekilişi
(7 ay önce, 19:43)
jax zaten irelia nın counterı bide last pick zilean aldı lar risk budur jax feedlenir + zilean ulti gg... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hyughj ahahah ulan bu zed millet skin diyo alksnfasgadfaf merak edenler league of draven diye aratın google amcadan Aynen... Mesaja git »
Zaten pbe de bu yuzde damage i artitilir yani bu kadar basit tabi golge ile 2 q atmak yeterince iyi eger up sa riot bufflar gelmeden once valla saibot... Mesaja git »
Bt early mid game tf lerinde etkisiz kaliyor feed lendiysen direk ie rushla tabi corki ez trinity... Mesaja git »
SAIBOT cok iyi yakeşkeelise almasaydım refund hakkım da kalmadı lanet... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: LoL_Game Orijinalden alıntı: Berber Conan Orijinalden alıntı: LoL_Game sadece oyunu kapat,görev yöneticisi işlem... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: LoL_Game sadece oyunu kapat,görev yöneticisi işlemler kısmından lol ile başlayan herşeyi durdur sonra tekrar aç. denendi %10... Mesaja git »
bugun lol atayım dedim, actım dün girmeme ragmen (hallowen patchi var) bugun kuck bı patch vardı. sonra pc takıldı rest attım şimdi girdiğimde bole ha... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cwsnake25 kata 3 kişiye vurmuyormu abi? 5'de 5 için bence morgana+nunu+4 tiamat fiora bence fena olur :D Morgana nin ul... Mesaja git »
Vayne Early
(8 ay önce, 00:56)
Orijinalden alıntı: Waril Alistar & Taric tarzı supplarla çok iyi gidiyor.Early açığını kapatıyorlar bir nevi. Yeri gelmişken sorayım.Öyle a... Mesaja git »
Çok fazla bu adama karşı oynadım. 1vs1 hariç. Ks atmaktan başka bi özelliğini göremedim. Late gamede bi olaf irelia değil bence. Earlydede renekton ja... Mesaja git »
Sen low elo da q fullemeye devam et high da falan kimse q yemedigi icin w daha mantikli ayrica as debuff cinnetlik... Mesaja git »
Early de cok az damegi var ve kendi kendini olduruyor spell wamp alana kadar ama en iyi cs temizleyenlerden tank rune la baslasan 0 damage ap baslasan... Mesaja git »
Bana da bi ashe artarsa atabilitmisin genja gibi sadece ashe oynayarak elo kascam gravesde mafia var :(... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Zervent @ Cole Macgrath yolladım sana bence dagit kodları en hayırlısı :D... Mesaja git »
hacet o kadar ash evar bi tane bile vermiyosun ya... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: PhTx3 Orijinalden alıntı: Berber Conan özür dilerim ama bakmayamak enayiliktir sonucta 1. 1 milyon dolar alıyor boru d... Mesaja git »
Wukong
(9 ay önce, 20:41)
kardes heralde karsına hiç lee sin gelmedi heralde malphite fln herkesi eziyormus hmm k... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Cranekill Orijinalden alıntı: Jinora Orijinalden alıntı: Cranekill Orijinalden alıntı: Jinora Orijin... Mesaja git »
hemen alıyorum nakit mi istersin çek mi yazayım... Mesaja git »
özür dilerim ama bakmayamak enayiliktir sonucta 1. 1 milyon dolar alıyor boru değil eger hata yapıyosalar affetme kardeşim banamı sordunuz o minimaple... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: @MadMorde Noc maçı satmış beyler ayne n clg almadı bildiğin noc verdi 2 hata oyunu cevirdi ama ezrealın build ını b... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: @MadMorde Orijinalden alıntı: TSF Aristona Maçı kazanan yok arkadaşlar. Bulundukları yerdeki tüm internet bağlantısı k... Mesaja git »
suan beklemeyin cok zor bole 1 saat fln gecsin alırsınız... Mesaja git »
Oyun Gitti
(9 ay önce, 16:25)
Oyun Gitti
(9 ay önce, 15:40)
thereısnourflevel da loginde connection hatası veriyor ya giren varmı ?... Mesaja git »