Şimdi Ara

SHARP 108' LCD YAPTI 274 EKRAN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sharp, Las Vegas'ta devam eden Tüketici Elektroniği Fuarı'nda dünyanın en büyüğü olarak nitelendirdiği 108 inçlik LCD televizyonunu tanıttı. Şirket, yeni ürününün plazma TV'lere kıyasla hem daha net görüntü sunduğunu hem de daha az güç sarfiyatında bulunduğunu açıkladı.

    LCD TV'ler son dönemde plazmalara karşı 40 inç ve üzeri ekran boyutlarında ciddi gelişmeler göstermişti. Her ne kadar büyük ekran boyutlarında hakimiyet şu an itibarı ile plazmalarda olsa da devam eden süreç LCD TV'lerin bu alandaki gelişiminin daha hızlı olduğunu gösteriyor. En büyük ekranlı plazma televizyonların 105 inç boyutunda olduğu düşünüldüğünde, 108 inç genişliğine sahip olduğu ve daha az enerji tüketeceği açıklanan LCD TV bu alandaki dengeleri sarsacağa benziyor.

    2007 yazında piyasaya sürülmesi planlanan LCD TV'nin fiyatı henüz netleştirilmiş değil. Büyük ekranlı LCD pazarının dar olması sebebiyle yeni televizyonun fiyatının yüksek olması beklenirken, Sharp, fiyatın diğer LCD TV'lerde olduğu gibi zaman içerisinde düşeceğini belirtiyor.

    Tüm dünyada, LCD TV'lere olan talep 2006 yılında 42 milyon adet olurken, bu rakamın 2007 yılı için 69.7 milyon, 2010 yılında da 128 milyon adete çıkması bekleniyor.














    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcimilis -- 25 Temmuz 2007; 13:58:06 >







  • televizyonu boydan boya katetmek için 4 adım filan gerek sanırım,
  • harbiden he öle bişe
  • Duvar gibi televizyon valla. Üstünde çift kale maç yapılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.