Şimdi Ara

SexTape in Shanghai hotel goes viral. How important to secure our privacy.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lujiazui silüetine bakan Şanghay otel odasında sextape viral gider. ne kadar önemli bizim telefon gizlilik güvenli gördün mü?
     SexTape in Shanghai hotel goes viral. How important to secure our privacy.


    Hepimiz onların burun bizim akıllı telefonlar veya tablet koymak snoopers nefret ediyorum. Nasıl bu meraklı adamlar bizi korumak için? Neyse ki, burada android telefon için AppLock Aurora adlı ücretsiz koruyucusudur. AppLock Aurora snoopers dışarı kilitlemek ve meraklı gözlerden güvende kişisel gizlilik güvenli olacaktır.
    Android cihazınızda tek kullanıcı veya arkadaşlarınızla ve ailenizle bir tablet paylaşmak olsun, güvenlik her zaman öncelikleri biri olmalıdır şeydir.
    Cihazınız genellikle mutlaka diğer insanların ya kazara ya da bilerek, biniyorlar istemem uygulamaları veya bilgi içeren Bunun başlıca nedeni olduğunu.
    Bu sadece bankacılık uygulamalar, şifre uygulamalar, iş belgeleri olarak müstehcen içerik değil, aynı zamanda gündelik içeriği hakkında, işiniz ve daha fazlası için özel uygulamalar olduğunu.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freejoyapps.applock.Aurora&referrer=utm_source%3Dforumseo

     SexTape in Shanghai hotel goes viral. How important to secure our privacy.


    Applock Aurora Özellikleri:
    Yüklü Uygulamalar Kilit:
    Artık vb galeride, medya, temas, çağrı, SMS, Ayarlar, kamera, not, dosyalar, gibi, telefonunuzda herhangi bir yüklü uygulamaları kilitleyebilir. vb Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat Gmail ve Oyunlar ve banka gibi finansman uygulamalar, Paypal, gibi uygulamaları sohbet
     SexTape in Shanghai hotel goes viral. How important to secure our privacy.


    Neden cep yüklü uygulamaları kilitlemek gerekir?
    Temelde günde 10-100 kere uygulamaları da kullanabilirsiniz olabilir veya biraz daha fazla ve bazı uygulamalar bunu bilmeden arka planda çalışıyor. uygulamalara erişimi kontrol etmek gizliliğinizi bu uygulamalar içerebilir korumak için bir zorunluluktur.

    Fotoğraf ve video ve dosya için tonoz
    Artık cep, gizliliğinizi korumak için akıllı bir şekilde içinde güvenli kasasında özel fotoğraf ve videoları tutabilirsiniz. Kasada fotoğraflar ve videolar tamamen korumalı ve mobil galeride gösterilmemiştir. Yani, hiç kimse başka ama bir şifre ile güvenli tonoz erişebilirsiniz. Serin Sesler?
    fotoğraf ve videoları ile birlikte aynı zamanda dosyaları kilitlemek. özelliği gizli ve kişisel dosyaları, dokümantasyon, roman, herkesten uzak tutmak isteyen notlar sabitlenmesi için çok yararlıdır. şimdi olduğu gibi tek sorun kasaya dosyaları okuyamaz olmasıdır.
    Uygulamaları, Sahte kapağı gizlemek uygulama simgesini değiştirin
    Bu özellik onları ekranda başkaları tarafından görülebilir istemediğiniz uygulamaları gizlemek için izin verir. Bir güvenli bir şekilde süper özel hissediyorum uygulamalar için meraklı gözlerden gizlilik tutmak için.
    Sahte vize sahte parmak izi tarama işlemini etkinleştirebilirsiniz, veya sahte kuvvet snoopers karıştırmayın, hangi bilgi kapalı kullanarak, eğlenceli bir fonksiyondur. İlginç ve akıllı bir fikir garip durumdan kurtaracak.
    Ayrıca Hesaplama / Hava / saat simgesi ile Süper AppLock simgesini değiştirebilirsiniz, böylece diğer insanlar bir şifreleme aracı kullanıyorsanız ve telefonunuzun içindeki herhangi bir sır şüphe olmayacak bilemezsiniz.
    AppLock Aurora ücretsiz Google Play'den indirmek için kullanılabilir. Ben herhangi bir uygulama içi satın alma bulamadı ve ekstra temalar da indirmek ve kullanımı ücretsiz görünmektedir.
    Genel olarak, AppLock Aurora vaat her şeyi yapmak gibi görünüyor oldukça sağlam bir güvenlik uygulaması.
    Kenara nadir mesele ve parola atlama, her şey yolunda gibi görünüyor. Eğer uygulama sizin için doğru olmadığını bulmak bile, herhangi bir para dışında kesinlikle değiliz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.